icon

Darček - degustácia vína

joja101
10. dec 2018

baby dohodla som sa so styrmi kamoskami, ze kupime jednej z nas na okruhle narodeninam taky zazitkovy darcek, degustaciu vina aby sme si to uzili pekne spolu. sme vsetky take vinkarky a casto chodievame na nejake akcie aby sme sa trochu odreagovali tak mi to prislo ako fajn napad. najcastejsie pijeme asi elesko tak som si nasla, ze aj tam nieco take robia ale neviem si predstavit ako to prebieha, boli ste niekedy niektora na takej sukromne degustacii? alebo aj priamo u nich?

bubalea
6. aug 2019

@svettii Rozumiem tomu ale pre nich je to teraz proste dôležité. Možno to budú potom niekedy v budúcnosti ľutovať ale teraz im to jednoducho nevysvetlíš. To ja poznám ale zase na druhje strane my keď takto niekam ideme tak mladých nenútime aby išli s nami len keď chcú tak idú a vtedy nepozerajú do mobilu

bubalea
6. aug 2019

@marcelik88 Prosím ťa vy tam idete kedy?

marcelik88
8. aug 2019

@joja101 Vidis to mi ani nenapadlo, tak viem, ze oni maju vtedy najviac roboty ale zabudla som, ze mavaju taketo slavnosti. Uf tak to aby sme sa teda fakt mali asi poriadne pripravit a mozno tam aj potom zostat do konca tyzdna :D

marcelik88
8. aug 2019

@svettii Hej no uz aj ja to tak beriem, ze som si to vymyslela tak si to mam aj organizovat :D Uz som to presne pochopila ako to oni beru. Ale nevadi, vybavila som to rychlo, len som nahlasila termin a pocty, volne mali vtedy ked sme chceli tak preco nie

marcelik88
8. aug 2019

@bubalea My chceme ist tak koncom septembra, teda nechceme, uz ideme :D Je to zajednane. Preco?

ballenka
8. aug 2019

Kml

sisulia
9. aug 2019

@joja101 Aha, ja som myslela, ze to bolo aspon tak, ze na izbu ale zase musim brat do uvahy, ze to uz zapadne slovensko, blizsie k Bratislave takze tam asi nemozem ocakavat za ubytovanie nizsie ceny :D Dakujem ale za pomoc

sisulia
9. aug 2019

@svettii Okay super. Dobre vediet. Musim si nieco aj dopredu pozriet nech viem na co sa mam vobec pytat. A kolko vin ste tam ochutnali? Mohli ste si aj vy povedat, ktore vino by ste chceli ochutnat alebo kolko by ste ich chceli?

joja101
autor
12. aug 2019

@bubalea Joj toto ti ja neviem vobec povedat akoze ale ved uplatok, to nie je, termin ste si riadne zajednali a aj si ho zaplatite takze podla mna kludne ked im chcete nieco podarovat ale ci to zoberu to je na nich a ked im to date to je zase na vas 🙂

joja101
autor
12. aug 2019

@marcelik88 Jasne pozrite si to do dopredu, tam to byva ako jarmoky v kazdom meste nejaky vikend tak si pozrite kde je vtedy ked tam vy akurat budete a chodte tam. Podla mna to budete mat super vylet a ak ste este nemali moznost taku akciu zazit tak sa teda mate na co tesit fakt

joja101
autor
12. aug 2019

@sisulia V pohode nie je za co 🙂 Len byt vami si to rezervujem co najskor aby ste potom nemali prilis vysoke ceny alebo aby sa vam nestalo, ze nebude uz tolko volnych izieb kolko potrebujete 🙂 Vies ked uz toto budete mat zajednane

svettii
13. aug 2019

@bubalea To je asi najrozumnejšie riešenie. Keď chcú nech idú a teda sa aj venujú a keď nie tak nech proste zostanú doma a tam môžu pozerať do mobilu. Pravdu ty máš :D

svettii
13. aug 2019

@marcelik88 Organizovať to už ale bude niekto iný dúfam 🙂 A koľko vás vlastne je? Pôjdete akože nejakým autobusom, že si zajednáte alebo každý sa má dopraviť sám? A domov? Či zostávate tam niekde?

svettii
13. aug 2019

@sisulia To neviem či si môžeš akože povedať aké víno chceš ochutnať. Osobne si myslím, že ideš proste na ochutnávku preto aby si spoznal nejaké nové vína, možno chute, na ktoré nie si úplne zvyknutá a mala by si si tam dať trošku poradiť 🙂

bubalea
14. aug 2019

@marcelik88 Aha tak to nič, lebo som si nevšimla kedy idete a chcela som vedieť či náhodou nejdete ešte pred nami ale to my už budeme mať dávno za sebou :D

bubalea
14. aug 2019

@joja101 Len niekde to nechcú vieš, že to berú až takto ako urážku tak som chcela vedieť, že či áno alebo nie. Ale asi máš pravdu, tak keď si to zoberú tak zoberú, keď nie tak nie. Nebudem s tým toľko špekulovať len vieš, ja chcem aby všade kde takto príde na nás pamätali len v dobrom

bubalea
14. aug 2019

@svettii My to tak už dlho riešime 🙂 Detí máme kopec takto v blízkej rodine aj menšie aj väčšie takže niektoré už aj vyrástli a chodia s nami a tie menšie zase prichádzajú pomaly do puberty tak máme zase s tými veselo

marcelik88
15. aug 2019

@joja101 Veru zatial sa nam este nepodarilo dostat sa na taketo vinobranie. U nas sa skor chodi na tie jarmoky, lebo to byva v rovnakych terminoch tak to moc nejde dokopy no :D Tento rok by sme mali zase aspon nieco nove

marcelik88
15. aug 2019

@svettii Hadam ano, na to ja uz zase tolko casu nemam a tiez som na materskej takze by to ani nemal byt moj problem :D :D To este neviem ako to bude s dopravou ale asi pojdeme normalne na autach, zase vo firme je mozno 9 bab teraz plus sef a ja 🙂

marcelik88
15. aug 2019

@bubalea No asi nie 🙂 A preco si to chcela vediet? Potrebujes nieco zistit?

sisulia
16. aug 2019

@joja101 Jasne, nemam v plane s tym nejako otalat, hned to pojdem potom zarezervovat a tak prinajhorsom by sme boli aj vo viacerych alebo tak 🙂 To zase nie je taky problem, hlavne je aby sme proste nemuseli potom ist domov

sisulia
16. aug 2019

@svettii To mi je jasne ale myslela som tak, ze ked napriklad niektora vina od nich pozname, ze sme ich kupili a chutili nam, ze by sme ich napriklad vynechali a miesto nich vyskusali zase nejake ine, lebo ide mi prave o to aby sme narazili na nieco nove, co by nam chutilo 🙂

joja101
autor
19. aug 2019

@bubalea Preco by si na vas mali akoze pamatat inak? Co sa im tam chystate nieco porozbijat alebo co? :D :D Neboj sa, podla mna uplne staci ked proste si to uzijete a oni budu vidiet, ze vam to nieco dalo. Podla mna to je pri takychto degustaciach najdolezitejsie, lebo niekto od toho ocakava iba to, ze sa napriklad opije a nic ine ho nezaujima, v takom pripade su to podla mna vyhodene peniaze. Pokial tam ale fakt idete hladat nove chute tak to je iny pripad a podla mna nemusite nic nosit proste 🙂

joja101
autor
19. aug 2019

@marcelik88 Hej tie byvaju zase v ostatnych castiach Slovenska, tuto zase skor tie vinobrania a s tym maju spojene aj kolotoce, stanky a tak 🙂 Tak ak ste to este nezazili tak si myslim, ze budete dost prekvapeni ake je to super ak na nejake pojdete

joja101
autor
19. aug 2019

@sisulia Len aby ste potom neboli aj daleko od seba vies, no to ja uz neviem to si uz vy musite nejako zorganizovat ja sa vam do toho nejako montovat nechcem ani nebudem len som chcela poradit 🙂

svettii
20. aug 2019

@bubalea To akože fakt obdivujem lebo nie všade to tak je. Skôr nie ako áno :D Väčšinou ich tam nútia chodiť, na kadejaké oslavy a tak, ale takýto spôsob mi príde oveľa rozumnejší. A teraz s vami nejaký pôjdu na tú degustáciu do eleska?

svettii
20. aug 2019

@marcelik88 Ahaaa to ja som zase myslela, že vás tam nejako viac, že ste väčšia firma keď si tak o tom hovorila, že musí to šéf schváliť a tak. Ale tak nevadí, tak máte tam aspoň takú komornú atmosféru potom, sa všetci poznáte nie 🙂

svettii
20. aug 2019

@sisulia Jáj tak to ja už neviem akože, veď keď nejaké poznáte a chceli by ste iné ochutnať tak spýtať sa na to podľa mňa môžete a uvidíte čo vám povedia. Zase dohodnúť sa tam to nie je žiaden problém, aspoň my sme žiadny nemali ale zase si myslím, že oni to majú proste nejako zostavenú tú ochutnávku aby to všetko pekne ladilo tak neviem či by bolo dobré im to kaziť 🙂

bubalea
21. aug 2019

@marcelik88 Áno chcela som aj od teba, že ak by ste šli skôr či by si mi potom vedela dať nejakú spätnú väzbu, že ako sa vám páčilo vieš 🙂

bubalea
21. aug 2019

@joja101 Jasné, že nie :D Len proste sme taký, že sa snažíme ukázať, že sme vďační keď takto niekam ideme. Aj v ubytovaní väčšinou zvykneme nechať nejakú maličkosť ako poďakovanie a na pamiatku, že sme tam boli. Proste radi zanechávame dobrý dojem :D Už som počula, že sa snažíme akože každému liezť vieš kam :D Ale sme proste taký