Darček - degustácia vína
baby dohodla som sa so styrmi kamoskami, ze kupime jednej z nas na okruhle narodeninam taky zazitkovy darcek, degustaciu vina aby sme si to uzili pekne spolu. sme vsetky take vinkarky a casto chodievame na nejake akcie aby sme sa trochu odreagovali tak mi to prislo ako fajn napad. najcastejsie pijeme asi elesko tak som si nasla, ze aj tam nieco take robia ale neviem si predstavit ako to prebieha, boli ste niekedy niektora na takej sukromne degustacii? alebo aj priamo u nich?
@marcelik88 Prosím ťa vy tam idete kedy?
@joja101 Vidis to mi ani nenapadlo, tak viem, ze oni maju vtedy najviac roboty ale zabudla som, ze mavaju taketo slavnosti. Uf tak to aby sme sa teda fakt mali asi poriadne pripravit a mozno tam aj potom zostat do konca tyzdna :D
@svettii Hej no uz aj ja to tak beriem, ze som si to vymyslela tak si to mam aj organizovat :D Uz som to presne pochopila ako to oni beru. Ale nevadi, vybavila som to rychlo, len som nahlasila termin a pocty, volne mali vtedy ked sme chceli tak preco nie
@bubalea My chceme ist tak koncom septembra, teda nechceme, uz ideme :D Je to zajednane. Preco?
Kml
@marcelik88 Jasne pozrite si to do dopredu, tam to byva ako jarmoky v kazdom meste nejaky vikend tak si pozrite kde je vtedy ked tam vy akurat budete a chodte tam. Podla mna to budete mat super vylet a ak ste este nemali moznost taku akciu zazit tak sa teda mate na co tesit fakt
@marcelik88 Organizovať to už ale bude niekto iný dúfam 🙂 A koľko vás vlastne je? Pôjdete akože nejakým autobusom, že si zajednáte alebo každý sa má dopraviť sám? A domov? Či zostávate tam niekde?
@marcelik88 Aha tak to nič, lebo som si nevšimla kedy idete a chcela som vedieť či náhodou nejdete ešte pred nami ale to my už budeme mať dávno za sebou :D
@joja101 Len niekde to nechcú vieš, že to berú až takto ako urážku tak som chcela vedieť, že či áno alebo nie. Ale asi máš pravdu, tak keď si to zoberú tak zoberú, keď nie tak nie. Nebudem s tým toľko špekulovať len vieš, ja chcem aby všade kde takto príde na nás pamätali len v dobrom
@joja101 Veru zatial sa nam este nepodarilo dostat sa na taketo vinobranie. U nas sa skor chodi na tie jarmoky, lebo to byva v rovnakych terminoch tak to moc nejde dokopy no :D Tento rok by sme mali zase aspon nieco nove
@svettii Hadam ano, na to ja uz zase tolko casu nemam a tiez som na materskej takze by to ani nemal byt moj problem :D :D To este neviem ako to bude s dopravou ale asi pojdeme normalne na autach, zase vo firme je mozno 9 bab teraz plus sef a ja 🙂
@bubalea No asi nie 🙂 A preco si to chcela vediet? Potrebujes nieco zistit?
@bubalea Preco by si na vas mali akoze pamatat inak? Co sa im tam chystate nieco porozbijat alebo co? :D :D Neboj sa, podla mna uplne staci ked proste si to uzijete a oni budu vidiet, ze vam to nieco dalo. Podla mna to je pri takychto degustaciach najdolezitejsie, lebo niekto od toho ocakava iba to, ze sa napriklad opije a nic ine ho nezaujima, v takom pripade su to podla mna vyhodene peniaze. Pokial tam ale fakt idete hladat nove chute tak to je iny pripad a podla mna nemusite nic nosit proste 🙂
@marcelik88 Hej tie byvaju zase v ostatnych castiach Slovenska, tuto zase skor tie vinobrania a s tym maju spojene aj kolotoce, stanky a tak 🙂 Tak ak ste to este nezazili tak si myslim, ze budete dost prekvapeni ake je to super ak na nejake pojdete
@marcelik88 Ahaaa to ja som zase myslela, že vás tam nejako viac, že ste väčšia firma keď si tak o tom hovorila, že musí to šéf schváliť a tak. Ale tak nevadí, tak máte tam aspoň takú komornú atmosféru potom, sa všetci poznáte nie 🙂
@sisulia Jáj tak to ja už neviem akože, veď keď nejaké poznáte a chceli by ste iné ochutnať tak spýtať sa na to podľa mňa môžete a uvidíte čo vám povedia. Zase dohodnúť sa tam to nie je žiaden problém, aspoň my sme žiadny nemali ale zase si myslím, že oni to majú proste nejako zostavenú tú ochutnávku aby to všetko pekne ladilo tak neviem či by bolo dobré im to kaziť 🙂
@marcelik88 Áno chcela som aj od teba, že ak by ste šli skôr či by si mi potom vedela dať nejakú spätnú väzbu, že ako sa vám páčilo vieš 🙂
@joja101 Jasné, že nie :D Len proste sme taký, že sa snažíme ukázať, že sme vďační keď takto niekam ideme. Aj v ubytovaní väčšinou zvykneme nechať nejakú maličkosť ako poďakovanie a na pamiatku, že sme tam boli. Proste radi zanechávame dobrý dojem :D Už som počula, že sa snažíme akože každému liezť vieš kam :D Ale sme proste taký

@svettii Rozumiem tomu ale pre nich je to teraz proste dôležité. Možno to budú potom niekedy v budúcnosti ľutovať ale teraz im to jednoducho nevysvetlíš. To ja poznám ale zase na druhje strane my keď takto niekam ideme tak mladých nenútime aby išli s nami len keď chcú tak idú a vtedy nepozerajú do mobilu