icon

Darček - degustácia vína

joja101
10. dec 2018

baby dohodla som sa so styrmi kamoskami, ze kupime jednej z nas na okruhle narodeninam taky zazitkovy darcek, degustaciu vina aby sme si to uzili pekne spolu. sme vsetky take vinkarky a casto chodievame na nejake akcie aby sme sa trochu odreagovali tak mi to prislo ako fajn napad. najcastejsie pijeme asi elesko tak som si nasla, ze aj tam nieco take robia ale neviem si predstavit ako to prebieha, boli ste niekedy niektora na takej sukromne degustacii? alebo aj priamo u nich?

bubalea
21. aug 2019

@svettii No my sme na to tiež museli prísť najrpv. Ale tuto deti samozrejme neberieme. Berieme síce jedného 18 ročného ale tak to je uvedomelí chalan a už je teda dospelí takže takú decentnú degustáciu mu povolíme :D

marcelik88
22. aug 2019

@joja101 Fakt? Videla som akoze nejake videa a pozvanky na taketo akcie tak vyzerali, ze sa tam da akoze zazit este vela takych typickych slovenskych tradicii a to sa mne hrozne paci a zaujima ma to

marcelik88
22. aug 2019

@svettii Nie, kdeze. Si myslis, ze by sme mali take dobre vztahy, ze by ma volali takto na vecierok aj ked som na materskej, keby sme taka velka firma? To by si podla mna na mna nikto ani nespomenul :D

marcelik88
22. aug 2019

@bubalea Si myslim, ze tu uz mas celkom dost recenzii na to ake to je, co im neveris? Si myslis, ze ti klamu alebo co? Ved a podla mna aj tak to kazdy vidi inak a vy to budete vnimat zase inak 🙂

sisulia
26. aug 2019

@joja101 Mas pravdu ale vyzera to tak, ze s ubytovanim tam nejaky problem nie je pokial nie su nejake akcie tam. Uz to budeme aj riesit co chvila

sisulia
26. aug 2019

@svettii Ja im tam asi aj napisem dopredu a spytam sa lebo nechcem aby potom tam boli v nejakom strese ked to budu musiet prehadzovat alebo co. Nech o tom aspon vedia dopredu ak sa tak dohodneme

joja101
autor
27. aug 2019

@bubalea Rozumiem, ze su taki ludia ale rozumiem aj tomu preco to tak niektorym pride :D Vravim akoze uvidite sami ako na to budu reagovat 🙂

joja101
autor
27. aug 2019

@marcelik88 Vidis a tak budet mat krasny vylet za slovenskou kulturou, za dobrym vinom a super jedlom. Aj si uz pozerala ci tam vtedy v tom termine nieco take bude?

joja101
autor
27. aug 2019

@sisulia To co znamena, ze cochvila?

svettii
28. aug 2019

@bubalea Jasné veď to mi bolo jasné, že tam asi deti brať nebudete :D :D Ale keby ste niekedy šli tam do tej Elesko reštaurácie tam tam kľudne môžete 🙂 Aj akože tam im to poukazovať ale tuto by sa nudili a ani sa to neodporúča 🙂 Keď už má chalan 18 tak môže ísť aj na takúto akciu

svettii
28. aug 2019

@marcelik88 To je pravda. V takých väčších firmách to ani nestíhajú poriadne sledovať, že kto je pn, na materskej alebo na dovolenke :D Ale tak aspoň sa tam dobre poznáte a potom máte takéto pekné vzťahy nie? 🙂

svettii
28. aug 2019

@sisulia Pre istotu skús no 🙂 Myslím, že nebudú mať problém s tým to upraviť ale tiež si myslím, že podľa mňa by to pre vás bolo prínosné aj keby sa tam nejaké vína čo ste už pili objavia 🙂

bubalea
1. sep 2019

@marcelik88 Ale verim 🙂 To som nechcela vobec povedat ale tak vies cim viac ludi to potvrdi a povie tak tym viac tomu verim. Aj ked ano mam uz za sebou komunikaciu s nimi a vsetko ale proste chcela som si to este overit

bubalea
1. sep 2019

@joja101 Som zvedavá už hrozne :D Dúfam, že to dopadne celé dobre a ďakujem ešte raz za každú radu a za všetky informácie čo si mi dala

bubalea
1. sep 2019

@svettii Áno aj o tom som už počula, videla som aj nejaké fotky tých jedál čo tam majú a vyzerá to fakt dobre. Máme v pláne sa potom zastaviť aj tam. Čítala som, že tam majú v tom komplexe niekde aj galériu. Tam ste tiež boli?

marcelik88
4. sep 2019

@joja101 Ani som necakala, ze sa to moze takto vyvrbit, ze tam aj zostaneme potom na vikend. Dokonca sme dohodli, ze by sme potom vybehli este do Bratislavy ak zostane cas. A nie zatial este nie ale ved to osa da pozriet za chvilku

marcelik88
4. sep 2019

@svettii To ano, jas om akoze rada velmi, ze si takto na mna spomenuli aj ked tam uz nie som a ze proste je to take super. Uvedomujem si, ze nie vsade to tak, vobec nie vo velkych firmach ale v malych je to tiez vzacnost

marcelik88
4. sep 2019

@bubalea Tak ved ale vy uz by ste to aj mali mat za sebou nie? Ci sa mylim?

sisulia
5. sep 2019

@joja101 V najblizsich dnoch 🙂 Preco? Ked to uzname za vhodne tak to vybavime 🙂

sisulia
5. sep 2019

@svettii To asi ano, ked ja sa aj tak trochu hanbim spytat. Vies aby si nemysleli, ze ich chcem nejako provokovat alebo proste nech si nemyslia, ze sme nejaki namysleni a nepaci sa nam co nam vyberu oni alebo co. Som z toho trosku nervozna :D

joja101
autor
6. sep 2019

@bubalea V pohodicke nie je za co 🙂 To ti verim a vy ste nemali ist takto na konci augusta zaciatku septembra? Viem, ze datum presny si mi nepisala iba, ze by ste chceli ist cez tyzden tak neviem, ze ci ste uz nahodou aj neboli :D

joja101
autor
6. sep 2019

@marcelik88 Vidis, podla mna to je najlepsie. Ja milujem take vylety kde sa stretne viacero takýchto veci. To budete mat normalne taky vinovy vikend :D Len ti chcem zopakovat aby si to nenechavala vsetko na poslednu chvilu ;)

joja101
autor
6. sep 2019

@sisulia Len tak, lebo sa tu o tom uz dlhsiu dobu bavime, povedala som ti o tom asi vsetko co som mohla a vedela tak som chcela reku, ze kedy tam pojdete uz 🙂 Nemyslim to nejako zle, ze chcem vyzvedat alebo co len ma tiez strasne zaujima, ze co na to vy poviete

svettii
9. sep 2019

@bubalea Hej vyzerá, sledujem ich na fb a zakaždým keď tam tie jedlá vidím tak zostanem hladná. A keď si predstavíš, že tam ti proste k tomu dajú ešte aj to víno a presne to čo sa ti hodí. To je proste amerika pre chuťové bunky :D Vieš čo viem o tom aj ja, že tam také niečo je ale nie tam sme neboli. To máš zase v inej časti ale tiež by som sa tam chcela ešte niekedy vrátiť a ísť sa tam pozrieť

svettii
9. sep 2019

@marcelik88 Ja by som bola rada keby ma tak brali v práci ale tam to nie je moc možné :D Akože v rámci kolektívu áno ale inak nie je ani možné aby sme sa všetci poznali po menách

svettii
9. sep 2019

@sisulia To sa báť nemusíš, ti vravím, že sú to normálni komunikatívni ľudia, o všetkom sa dá s nimi prozprávať, dohodnúť sa aj na termíne aj proste čo bude obsahom, vedia vám povedať čo tam bude, ako to bude prebiehať takže

bubalea
10. sep 2019

@marcelik88 Áno áno už to máme za sebou a musím povedať a teda potvrdiť, že fakt to bol skvely zážitok, veľmi sme si to tam užili, všetci boli veľmi milí a profesionálni, nebol s ničím problém. Bol to zážitok aj pre chuťové bunky a som rada, že sme tam teda šli. Kľudne by som si to hocikedy zopakovala a za tú cenu, fakt sa to oplatí

bubalea
10. sep 2019

@joja101 Nepísala som presne? No nevadí, tak veď už sme boli takže už ani netreba :D Fak si sa tým svojím opisom krásne trafila do toho aké to vlastne bolo. Ja by som ani domov nešla keby nemusím. Nádherne prostredie inak okrem iného, tie vinice, to je niečo fakt krásna a úchvatné

bubalea
10. sep 2019

@svettii My sme sa tam tiež potom zastavili napapať lebo keď sme šli okolo tak čo sme videli na tanieroch nás úplne očarilo. Ozaj nádherne servírujú, celé je to tam také pekné na úrovni ale zároveň také priateľské, že človek sa tam necíti ako nejaký votrelec ako sa to niekedy stáva v takých lepších reštauráciách

marcelik88
11. sep 2019

@joja101 Joj no to uz bude potom riadne kombo :D To bude narocny vikend :D Ale tesim sa na to hrozne, to casto nebyva uz teraz ked su aj deti, aj vsetko. Budem si to musiet poriadne uzit