Darček pre 29 ročného kámoša na narodky
Ahojte,
poraďte prosím, aký darček by chalana najviac potešil?
Špecifikácia: chalan, 29 rokov, nezadaný (v štádiu hľadania), športovec, nepohrdne pohárikom kvalitného alkoholu.
Ako prvé mi napadlo niečo také crazy, ako naozaj veľké balenie kondómov v darčekovom košíku, napríklad https://mrkondom.sk/durex-glyder-ambassador-144ks (určite každý chalan využije)
Druhý nápad je také klišé, fľaša naozaj kvalitného alkoholu.
Akými darčekmi zvyknete obdarovávať svojich kamošov vy?
Ďakujem za každý názor a radu :*
ak bude oslavovať na napr. chate, tak mu objednať tanečnicu, popr. striptérku...
@laurael neviem či existuje trapnejší darček ako mega balenie kondómov, zvlášť pre dospelého nezadaného muža...
ostala by som pri tej fľaši kvalitného alkoholu, ak je športovec, resp. fanúšik nejakého športového klubu, tak dva lístky na zápas, prípadne niečo zo zážitkových darčekov (jazda na športovom aute, zoskok padákom, rafting...) alebo poukaz na escape room hru...
@laurael tie kondomy sa mu aj pokazia ked je v štadiu hladania..
je to trápny darček pre dospelého človeka..
načo máš do neho investovať ťažké prachy,na nejaké zážitkové dary..ked je len kamoš..
kúp mu fľašu čo má rád,k tomu poldecáky,hrnček na kávu s vtipným nápisom a howk..vybavené
@katarinapekna ale veď ja som nenapísala že tou tanečnicou máš byť práve TY.....alebo striptérkou....😝
Ďakujem za rady! Kúpila som fľašu rumu Diplomatico, a neodolala som, do darčekovej tašky som šupla aj dva kondómy 😀 Kamarát sa potešil a vôbec to nebral ako urážku.

@laurael k tomu crazy velkemu baleniu kondomov mu pribal aj anicku 😉