icon

Darované kvety

21. máj 2023

Baby ako by vam to padlo keby ste dostali kyticu ktorá bola deň predtým darovaná na oslave niekomu inému no vam ju partner priniesol ako “prekvapko” (že veď čo bude stat doma toľko kvetov) v snahe potešiť len tak …

Strana
z2
teleskop
21. máj 2023

wow tak tomu sa povie vrchol chamtivosti

hankab
21. máj 2023

Priniesol ti ich len tak s komentarom, ze rodinny prislusnik ma doma vela kytic a tak ti jednu poslali pre potesenie?
Alebo sa tvaril, ze ti ju kupil k narodkam/meninam a ty si neskor zistila, ze chcel len usetrit na kvetoch pre teba? Lebo to je sakra rozdiel.

ada12345
21. máj 2023

Tak po našej svadbe sme tiež rozdávali kytice tým, ktorí nám do konca pomáhali. Čo by sme doma robili s takým množstvom? Skôr je zvláštne, že rodina partnera mala veľkú oslavu a ty si tam nebola...

jamimo
21. máj 2023

v snahe potešiť len tak, a keby mi ti aj tak povedal, že ich je doma veľa, tak ok. Ja mám v rukáve iné eso. Moja svokra dostala knihu s venovaním, nevedela že je tam. Proste knihu ako dostala, tak ju posunula mne ako vianočný darček, štýlom: kúpila som ti knižku, viem že rada čítaš, predavačka mi povedala, že to je novinka, dobre sa predáva. Mňa fakt pri srdci zahrialo, hovorím, pekné od vás, ďakujem. Kniha bola 3 diel trilógie, hovorím si, ok, nemohla vedieť... doma listujem akým štýlom je kniha písaná, či si mám doobjednať prvé 2 diely. Asi na tretej strane osobné venovanie. Pre ňu, od jej sestry a švagra. Ja som nevedela, či sa mám smiať, alebo plakať...to fakt nevymyslíš. 😉 Nevadí, predýchala som, dnes sa s chlapom doma dobre na tom zasmejeme.

javorina25
21. máj 2023

@jamimo to máš v pohode...
Pokiaľ povedal odkiaľ sú, ber to s nadhľadom.
Doniesol pre teba? Doniesol.
Účel svätí prostriedky🙂
Poviem ti niečo, mm doniesol hrebicek napoly zlomený...
Hneď som vedela odkiaľ...
Ráno som ho videla pri moste keď som išla zaviesť malú do škôlky,zrejme niekomu odpadol z kytice . Môj muž tu "zranenú kvetinku" zobral keď išiel domov. Podal mi ju s tým, že " pre teba"...
Aj keď som vedela odkiaľ je, potešilo...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
hyta
22. máj 2023

@viestta 👍😀

moonlight1210
22. máj 2023

Uvedom si, ze prvy, na koho myslel, si bola ty. Ze ta potesi.

Keby dakomu cudziemu odpadol kvet z kytice a zo zartu by ho strcil za prvy stierac a to auto by bolo nahodou tvoje, aka by si bola vytesena cely den, ze si nasla kvietok za stieracom. Ze aka romantika. Ci nahodou nemas tajneho ctitela.
(Ja som raz takto nasla ruzicku zo susedovho plota za stieracom. Asi ju dakto odsklbol a zahodil a niekto dalsi mi ju dal za stierac.).

Netreba hladat problem, kde nie je.

danica2711
22. máj 2023

to aj z ostatných prkotín robíš také divadlo? Lebo toto je fakt blbosť. Tak na oslave bolo veľa kvetov a jemu napadlo, zoberiem jednu kyticu domov, žena sa poteší... čo ti na tom preboha vadí? Chyť kyticu a omláť mu ju o hlavu, ty drama queen...

majasimon
22. máj 2023

Nechápem prečo robíš divadlo okolo kytice. Predpokladám, že tie kvety boli rezané. V stredu pôjdu do kompostu a je jedno či ich vyhodíš ty alebo niekto kto bol pôvodný majiteľ. Darca určite chcel potešiť. Peniaze, ktoré by dal na rezané kvety pre ofučanú dámu, môže minúť napr. na kino keď sa dáma odfučí...
Píšeš, že niekto z rodičov dostal kvety. Ty si nebola na oslvae partnerových rodičov?

martina803
22. máj 2023

Zbežne som prešla pár komentov a j tomu rozumiem tak, že na strane partnerovej rodiny bola oslava, kde ona nebola, a v deň jej sviatku jej on doniesol kvety z oslavy a tváril sa, že ich kúpí pre ňu. 😁 V takejto verzii by to zamrzelo aj mňa, keďže ma potešia aj obyčajné tulipány z lidlu za 3€.

Ak som ale zle pochopila, a bolo to tak, že jej povedal pravdu, že bola oslava, mama/babka/teta/sestra dostali plno kytíc a jednu posielajú/on vzal pre nich domov, tak by som sa potešila.

Strana
z2