icon

Darujem oblečenie mamine v hmotnej núdzi

lubkaben
13. okt 2012

zaregistrovala som sa tu nedavno, som tu nova....rada by som darovala nejakej mamine, ktora je v hmotnej nudzi - vacsie mnozstvo oblecenia - detske, damske, panske....povodne som chcela veci predavat za symbolicke ceny - bazar....ale toho oblecenia je skutocne vela - 5 velkych vriec.... trvalo by mi vela casu, kym by som vsetko pofotila, a dala na bazar....a tak by som radsej tie veci darovala nejakej mamine, ktora by si mohla tie veci, ktore potrebuje, nechat....zvysne by si mohla predat a zarobit nejake tie peniazky....detske - pre chlapca - vecicky od narodenia po 3 rok - oblecenie, topanky, hracky, deky, atd. ...panske, damske oblecenie...tak otazka znie: je tu nejaka mamina, ktora je na tom financne horsie...ktorej by sa zisla takato pomoc, mala by zaujem?...alebo poznate nejaku maminu, viete mi dat kontakt?...byvam v Madarsku, par kilometrov od slov. hranic....mala by byt z Bratislavy, alebo okolia....veci sama priveziem autom....za odpovede vopred dakujem...papa

blbovina
7. apr 2016

@zuzka12555 ja som vam chcela poslat a neozvala ste sa uz. Najprv, ze chcete a ked ste mala zaplatit postovne tak uz ani slovko. A to som vam ponukala 10kg balik za 3,80e.

zuzka12555
8. apr 2016

@blbovina lenže pani vy ste chceli na ucet ale ja žiadam dobierkou

smokenakova
11. apr 2016

@lubkaben dobry den pre chlapceka od narodenia mate tiez dakujem

smokenakova
11. apr 2016

@tilly24 dobri mam zaujem poslete mi to dakujem

vierka72
17. apr 2016

Dobrý deň som matka 2 detičiek chlapček má 8 A dievčatko má terás V júni 2 A terás čakám bábätko tiež chlapčeka chlapčeka mám chorého je diabetik pichám mu inzulín 3 krát denne dostávam 289 eur plus 18 eur na diétu pre chlapčeka je to málo S toho platím elektriku 75 eur vodu 45 eur úver ktorí som si vzala prednedávnom na dom ktorí som si odkúpila musela som to spraviť lebo dom bol obecný A všetky domy boli na predaj tak že som bola nútená ináč by sme boli na ulici A to by som nemohla spraviť aby som prišlao moje srdiečka

smokenakova
18. apr 2016

mala som manzela len ma bil a chodil opity bema zaujem o deti ja som pri nom prezila tazky zivot behala som z modrinami moc pil alkohol a potom nevedel co robi tak som isla byvat ku mojim rodicom aj z detmi a rozviedla som sa teraz zijem u rodicou v 2izbovom byte zo siedmimi surodencami plus rodicia a moje dve deti nasla som si priatela pri nom som otehotnela ale penazi nemame vela on pracuje ako murar a ja som nezamestnana tak som si vibavila hmotnu nudzu pokym nepojdem na matersku dietatko sa mi ma narodit 24jula z priatelovej viplaty sa chceme osamostatnit a ist byvat sami z detmi z materskej zit ja co som mala veci po detoch som tiez darovala tym ktory to potrebovali a teras si hladam ja vecicky ja mam syna ktory ma 5rokou a dcera ma 3roky a dalsie cakam takyto je moj zivot ze som sa sklamala v prvej laske ze ma byl a hnusne sa spraval ja som mlada zena mam26 rokou a chcem byt stastna tento priatel co mam ma rad moje deti a snazi sa o nas starat takyto je moj zivot a budem vdacna ked sa najdu ludia ktory mi pomozu malickostami pre deticky

mamicka28
6. jún 2016

som tu novo zaregistrovana,...co mam po detickach a mne co bolo male uz je v stadiu darovania...
Ale moc by som chcela poziadat z celeho srdca o pomoc, pre mna a deticky kedze sme sa prestahovali takmer iba s tym co sme mali na sebe, ...
Potrebovala by som pre deticky, oblecenie pre dcerku v.104-110, obuv 26 pre synceka 74-80, ak by bolo aj vyssie odlozim mu na neskor, a ja nosim xl a l, obuv 39 vopred velmi pekne dakujem za akukolvek pomoc

66katika66
23. jún 2016

Mame kopec oblecenia pre dievca a chlapca cca od 3 roku az po cca 7 rokov na nosenie po dome. Niektore veci dobre, no su uz zozmolkovane ale v dobrom stave. Darujeme za odvoz okr. Bytca. Je toho naozaj vela.

miriam11
12. aug 2016

Darujem oblecenie pre chlapceka od narodenia po 12 mesiacov /body, teplácky, tričká dlhý rukáv, mikiny, svetríky, zateplene nohavice, zimny overal, capice, rukavice, sal/ Su vo vybornom stave a rada ich darujem mamine, ktora je v hmotnej nudzi a velmi jej to pomoze. Som ochotna ich doviezt okolie Stupava. Inak si mamicka musi uhradit postovne.

tina87tina
18. aug 2016

@babusinka ti prašilo riadne 🙂

tina87tina
18. aug 2016

Ahoj dievčatá ak by vám náhodou doma prekážali nejaké kojenecké oblečenia na bábätko od 0- 6 M tak rada vás odľahčím. Veľmi by ste mi pomohli. (Nemám žiaden nešťastný príbeh 🙂 ) ale veci by mi poslúžili. Teda nie mne, ale dcérke. Ďakujem vopred

babusinka
19. aug 2016

@tina87tina Dobrý den. Neviem o čo sa jedna. Nerozumiem vážmu komentaru, prosím o info

tina87tina
19. aug 2016

@babusinka Prepáčte nič 😊

babusinka
19. aug 2016

@tina87tina Zaujíma ma to preto, lebo tu s nikým nič nemám a nikdy som nemala. Jednám s každým slušne a korektne a preto som zostala prekvapená s vášho komentára. Preto si do budúcna dávajte pozor a neurážajte ľudí bez dôvodu. Prajem vám pekný slniečkový deň 🙂

tina87tina
19. aug 2016

@babusinka 🙂 beriem na vedomie .... prečítala som si Váš príspevok 🙂 A nedalo mi 🙂 modrý /sivý rolák .... 🙂 Vy ste strašne sťahovačná, to nič prajem pekný večer 🙂

liaka
19. aug 2016

Dobrý večer. Nie som v hmotnej núdzi, ale výdavky na dve školopovinné deti boli dosť vysoké + tepláčky a tričká pre budúceho škôlkara. Preto by som chcela poprosiť ak by nejaká mamina našla pre nás už nepotrebnú a malú zimnú bundičku. Vek 2-3 roky. Ja by som zato darovala hovoriaceho psíka Fisher Price. Ďakujem

scaramelka
20. aug 2016

@liaka Zimnú bundičku 98-104 veľkosť? Nejaká by sa našla.

liaka
20. aug 2016

@scaramelka Ano, ďakujem.

scaramelka
22. aug 2016

@liaka Môžem poprosiť adresu? Psíka nepotrebujeme.

rkni19789
30. aug 2016

Mam osem deti a bisa zošlo oblecenie nanih

rkni19789
30. aug 2016
rkni19789
30. aug 2016

Mame osem deti amame malo oblecena na deti

rkni19789
30. aug 2016

@rkni19789 mame osem deti ak vjete pomoc budeme rat

rkni19789
30. aug 2016

Prosim vas pomozte ak sa da mame osem deti sme hmotnej nuzi a poberame 360evr tonam je malo na jedlo plin platime 70e a eletrinu 80e aconsm ostane tomame na jedlo

annakiko
1. sep 2016

Dobry den.Ja by son potrebovala takuto pomoc,velmi by man pomohlo.Budem dada am by sa fall.
@lubkaben

annakiko
1. sep 2016

@blbovina Ake oblecenie mate?

annakiko
1. sep 2016

@miriam11 Dobry den,mala by som zaujem o oblecenie,kolko by bolo prison postovne?

miriam11
1. sep 2016

@annakiko je mi luto, ale uz to vzala ina mamina.

blbovina
1. sep 2016

Darovane.

annakiko
1. sep 2016

Prajem vam vsetkym pekny den.Chcela by som vas poprosit ci sa u niekoho nenajde oblecenie pre mojich troch synov.Su vo veku 12mesiacov,3roky a 6rokov.Potrebovali by sme aj postielku.Za hocijaku pomoc budem vdacna