Darujem oblečenie mamine v hmotnej núdzi
zaregistrovala som sa tu nedavno, som tu nova....rada by som darovala nejakej mamine, ktora je v hmotnej nudzi - vacsie mnozstvo oblecenia - detske, damske, panske....povodne som chcela veci predavat za symbolicke ceny - bazar....ale toho oblecenia je skutocne vela - 5 velkych vriec.... trvalo by mi vela casu, kym by som vsetko pofotila, a dala na bazar....a tak by som radsej tie veci darovala nejakej mamine, ktora by si mohla tie veci, ktore potrebuje, nechat....zvysne by si mohla predat a zarobit nejake tie peniazky....detske - pre chlapca - vecicky od narodenia po 3 rok - oblecenie, topanky, hracky, deky, atd. ...panske, damske oblecenie...tak otazka znie: je tu nejaka mamina, ktora je na tom financne horsie...ktorej by sa zisla takato pomoc, mala by zaujem?...alebo poznate nejaku maminu, viete mi dat kontakt?...byvam v Madarsku, par kilometrov od slov. hranic....mala by byt z Bratislavy, alebo okolia....veci sama priveziem autom....za odpovede vopred dakujem...papa
Ahojte Maminky ktorá maminka by bola taka dobrá a darovala by mi nejaké oblečenie a hračky pre babetko ? som slobodná mamička a čakám druhe dieťatko. 😒 je to tažké .. :-/
ahoj. nemáš detské oblečenie pre chlapca tak od 116 vyššie?
kto by podaroval (viac menej velmi pomohol 🙂 )s vecami na 11r 9r a 3r synov sme chudobná rodina sme v hmotnej nudzi ledva ze nam ostane na chleba velmi by som sa potesil keby sa niekto nasiel a pomohol nam s vecmi hrackami alebo financne ak sa najde dobrá duša ktorá by nám pomohla bol by som naozaj velmi rád pre kontakt moje tel.císlo 0902647338 vopred dakujem
dobry večer mala bi som zaujem o tie veci čo darujete dakujem
moje tc je0917357683 🙂
Ahojte chcela by som poprosiť ak by mala nejaká maminka kočík ktorý zavadzia a chcela by ho darovať nie pre mňa ale kmotra ktora nie je na internete narodil sa chorý chlapček darovala by som svoj ale mám tiež ročne babo. Majú nádor na krku sú na prístrojoch malý má 7 mesiacov po 2 operáciách. Poštovné uhradim ja. Len s čistým úmyslom pomôcť, ak by mohol byť nie úplne labilný potrebujú odviesť dýchací stroj ked idú na prechádzku. Poskytnem aj foto s maminkou prípadne kontakt že či jej bol odovzdaný. Ochotnej mamine vopred zo srdca ďakujem napíšte mi do spravy
Dobrý deň Mamičky. Chcem Vas poprosit, ja by som mala záujem o vecičky.Narodila sa mi dcérka a potrebujem vecičky pre novorodeniatko.Stalo sa nám neštastie v rodinom dome v ktorom bývam sme vyhoreli takže všetky vecičky ktoré sme mali už kupené a nachystané tak sme o ne prišli ☹Je to momentalne pre nás všetko velmi tažke a už ani neviem kde mám pýtat pomoc. Som na maličku sama ale ak mate prosim Vás dáke veci ktore by ste mi mohly darovat bola by som vám velmi vdačna.Prosim Vas,ozvite sa mi cez IP.Vopred velmi pekne dakujem.
Dobrý deň,
náhodou som cez google vyhľadávač našla Váš príspevok do fóra, že darujete rôzne oblečenie. Pokiaľ je to teda aktuálne a boli by ste ochotná bola by som rada keby ste nám mohli darovať oblečenie pre 22 mesačného chlapčeka (synček bude mať v decembri 2 roky) vhodné na jeseň/zimu (body,tepláky,mikiny,bunda,pyžamká, svetríky,topánočky,papučky....)?.Momentále nosí veľkosťi 92-98, topánočky/papučky dĺžka chodidla 15,5 cm.
Som slobodná mamička, otec synčeka výživné neplatí. Veľmi by nám to pomohlo.
Len...v príspevku uvádzate, že by mala byť mamička z Bratislavy. My sme z Považskej Bystrice, napriek tomu som sa rozhodla napísať Vám.
DOBRY DEN MAM 18 16 A 4 ROCNE DCERKY KTO BY MI POMOHOL S OSATENIM PRE DCERKI C NOHAVIC 29 30 A PRE 4 ROCNU CISLO 116 AY 120 MOBIL 0919315095 😀 😀
Darujem nejake oblecenie len pre maminku v nudzi, velkost 36/38. Pozrite sa do mojho bazarika. Najde sa aj nieco navyse, len nemam cas to fotit a nahadzovat.
@lubkaben pekny vecer prajem. som mamicka hmotnej nudzi a chcem sa spitat ci darujete este tie vecicky pre babetko?! ak ano mala by som zaujem moze to byt cokolvek aj zmolkove alebo fliacikove ja si nevyberam som skromna. prosim vas ozvete sa mi ak by ste este nieco mali. dakujem vopred lebo nemozem si to dovolit mojho prijmu. este raz dakujem
@brita ahojky mala by si nejake obelčko pre mna zatial vdaka
@adriankorobko Ahoj, napis mi viac o sebe do IP. dakujem.
@lilly0812
@oli159
@irenka12345 zakladatelka temu uz urcite nereaguje, zbyocne by ste pisali...
@lubkaben prajem pekny den,,ak vas poprosim viete mi poslat veci pre chlapca,,teras mame 1.rok aj hracky,,veci a vsetko co budete moct,,som s brezna,,
za postovne vam zaplatim,,dovicinova zdenka ,,hlavna 165/150..pohronska polhora 97656..
uprimna vdaka
Dobry den mala by som zaujem ak by ste mali oblecebie pre rocneho chlapceka.velmi by nam to pomohlo tel.0944 717 396 ,postovne zaplatim.vopred dakujem
Dobry den mala by som zaujem ak by ste mali oblecebie pre rocneho chlapceka.velmi by nam to pomohlo tel.0944 717 396 ,postovne zaplatim.vopred dakujem
@tortelinka Tak potom neviem prečo príspevok nevymaže, iba to zbytočne mätie mamičky.
@lilly0812 ona ho uz vymazat nemoze 😒
@tortelinka aha, nevedela som 😒 .
Velka prozba kto daruje
Mamicke oblecenie mam maleho ms 3 roky najde sa dobry clovek aj nieco premna dakujem
0904602243
ahoj maminki volam sa monika a nuz nevjem ze co bude uz nemam zcoho kupit deto veci nemam zcoho 15 rocna 14 rocni a dvavrocna a stiri rocni ak biste boli taki dobri mohli biste mi podarovat nea ke vecicki som okolie levice dedina bajka okres levice 93551 monika palova

@rafaela11 je to tak 3-4 roky,potrebovali by sme cokolvek,hlavne nejake tricka s dlhym aj kratkym rukavom,teplaciky,mikinky a ak by sa nasla aj nejaka bundicka,moja adresa Lenka Vendricka,Velke Pole 120,96674,vopred dakujeme