Darujem oblečenie mamine v hmotnej núdzi
zaregistrovala som sa tu nedavno, som tu nova....rada by som darovala nejakej mamine, ktora je v hmotnej nudzi - vacsie mnozstvo oblecenia - detske, damske, panske....povodne som chcela veci predavat za symbolicke ceny - bazar....ale toho oblecenia je skutocne vela - 5 velkych vriec.... trvalo by mi vela casu, kym by som vsetko pofotila, a dala na bazar....a tak by som radsej tie veci darovala nejakej mamine, ktora by si mohla tie veci, ktore potrebuje, nechat....zvysne by si mohla predat a zarobit nejake tie peniazky....detske - pre chlapca - vecicky od narodenia po 3 rok - oblecenie, topanky, hracky, deky, atd. ...panske, damske oblecenie...tak otazka znie: je tu nejaka mamina, ktora je na tom financne horsie...ktorej by sa zisla takato pomoc, mala by zaujem?...alebo poznate nejaku maminu, viete mi dat kontakt?...byvam v Madarsku, par kilometrov od slov. hranic....mala by byt z Bratislavy, alebo okolia....veci sama priveziem autom....za odpovede vopred dakujem...papa
ale ta pani to dala na inzerat abi pomohla ne abi ste komentovali dakujem 😨
dobry den neviem ci je ten inzerat este aktualny ale mala by som zaujem o tie veci som mlada mamicka mam 3 deti a veci by sa nam zisli.dakujem prosim ozvite sa
Dobrý deň, prosím nájde sa nejaká mamička, ktorá je naozaj v hmotnej núdzi a nie len tak aby som jej pomohla s nejakým oblečením alebo niečím. Veľkostne 40 - 42. Okolie Žiliny.
ahoj kivanoknekem Ken krásny kočík a oblečenie dobre, ale viem, že je len na pošte zaplatiť napíšte Kerem kölcseget
dobry den ja by som vas chcela poziadat o pomoc ked mate oblecenie pre deti ktore uz nepouzivte mala by som zaujem mam 2 deti a velmi by mi to pomohlo dakujem vam za pochopenie iba email
@sisi78 dobry dne mate este tie veci
no už väčšinu nemám, ale niečo by sa možno ešte našlo pre 4-5 ročného chlapčeka
Darujem nejakej mamine, ktorá je v hmotnej núdzi vecičky pre bábo na donosenie, sú tam dupačky, body, 2 plachty do postieľky, uteráčik, cca 10 párov ponožiek viď. foto + jednorázové plienky veľkosť 3 (je to rozobratá plienková torta). Vecičky sú skôr pre dievčatko i keď sú tam unisex farby. Len osobný odber.
Ponuka už nie je aktuálna, vecičky som už darovala 😉
@lubkaben ahoj ja sa volam slavomira mam 4 deti a na ceste je piate som v hmotnej nudzi a chcela bi som sa spitat ci bi mi niekto z vas nedaroval oblecenie na moje detici na dievcatko a na troch chlapcekov dievcatko ma 11 r. a chlapci maju 8, druhi 7 a treti 5 rokov vopred vam velmi pekne dakujem 🙂
Ahojte
Ahojte maminy.som mama dvoch drobcov maju 7 a 5 rokov,momentalne opatrujem svojho otca po amputacii nohy a dostavam daco zato z coho sa neda vyzit:( zial,a preto by som mala navas otazku ci by ste nemali nejake veci co nemate kde skladovat na deti od 110 do 122 hocico do skolky skoly nadoma a popripade damske veci taktiez hocico kabelky topanky c.39 aj oblecenie M-L-XL.bola by som vam nesmieene vdacna ak by ste mali daco myslite nanas popripade postovne preplatim alebo ak by trebalo pridem preto dajako keby toho bolo viacej.dakujem vam velice pekne moje tc je 0904571326.este raz dakujem tym ktory myslia namna
dobry dnik,som slobodna mlada mamina na MD,mam dve deticky,potrebovaly by sme oblecenie na 9mesacneho chlapcek,velkost 80 a viac,ak by sa nieco naslo bola by som rada,cislo je 0940339516,a tak isto sme z bratislavy.dakujem pekne
Ahojte, pracujem ako terénna sociálna pracovníčka.
Našim mladým mamičkám z obce sa snažíme poskytovať oblečenie.. akéhokoľvek druhu..
Takže chcem Vás poprosiť. V prípade, že sa potrebujete zbaviť opotrebovaného ale zachovalého šastva môžte nás kontaktovať.
Každá pomoc je vítaná... Mamičky su ozaj vdačné ked majú čo obliecť svojim deťom do skoly a nikto na nich nepoukazuje ze majú spinave a potrhane..
Dobry den najde sa dobra dusa a podarovala by mi niake oblecenie na dievcatko......... dakujem
Ahojte mamicky surne hladam mamicku,ktora by darovala veci pre dvojrocnu dceru,a pre 5 rocneho chlapceka surne to pitrebujeme.dakujem budem rada ak sa mi neaka mamicka ozve moj nik na pikeci je jasmyn1 budem vam velmi vdacna
@lubkaben Dobry pani zlata...velmi vas prosim o darovanie tych veci som sl.mamina v hmotnej nudi..mam 3.deticky a zijeme v skromnych podmienkach nemame pomoc byvali manzel zomrel a velmi bi ste nam pomohla.na osobnej navsteve sme maly zo Zlatych Moraviec ktory nam doniesli neake potraviny...pomote prosiiim...
maminy, nepíšte už prosím mamine zakladateľke témy, ona už určite nič nepošle, vysvetlím v IP ak treba
Darujem mamine, ktorá je v hmotnej núdzi vecičky pre bábo na donosenie, sú tam 10 x dupačky, 10 x body, tielko, tričko, šatočky, pár ponožiek viď. foto. Vecičky sú pre dievčatko i keď sú tam unisex farby. Uprednostním osobný odber.
PS: Ak by mal niekto záujem, darujem aj zopár nohavíc veľkosť cca 42 proste na vysokú postavu 180 cm a podprsenky 85 C, D (viď. foto)
@lubkaben zdravým. dnes som sa zaregistrovala. zhanala som vecicky pre moju znamu a susedka mi poradila tuto stranku. mali by ste este nejake vecicky pre dievcatko? kamaratka je z Trencina. je zo socialne slabej rodiny a ma 17 rokov a matka ju vyhodila z domu. teraz je u nas lebo chodi do skoly a pomahame jej. mala Miska mala teraz 4 mesiace. dalo by sa poslat aspon par veci postou? ako darujem za postovne? dakuejm za odpoved. velmi by jej to pomohlo..
@nika3589 Ahoj, môžem darovať oblečenie pre chlapcov. V Nových Zámkoch budem 25. marca 2014.
@mimi0406 zakladatelka temy uz nemoze odpisat
@6487319 zakladatelka temy uz nemoze odpisat
@lubkaben dobry den ano poznam taku rodinu ktora bi teras potrebovala velku pomoc je to otec ktoremu zostali 3 deti ktorich matka prisla o zivot su to vo veku:dievcatko ma 4 roky,a chlapci maju jeden 9 a druhi 11 strasne bi im pomohla hociaka pomoc od ludi ci uz je to oblecenie alebo domace potreby alebo nabytok ich telefonne cislo je 0904 821 345 pomozte im ak sa da dakujem vam velmi pekne
@tortelinka ?

chcela bi som poprost dobrich ludi abi mi pomohli z osatenim som v hmotnej nudzi velmi bi ste mi stim pomohli pripade kebi ste chceli pomoct tak mi napište imejl na slavoada@azet.sk vopred dakujem :- 😉