icon

Darujem oblečenie pre bábo mamičke v núdzi

megynkakn
23. jan 2012

pred pár týždńami som dala inzerát na Bazoš , že darujem slobodnej budúcej mamičke veci po našom bábatku.........som zhrozená čo za ľudí sa mi ozvali ......nie matky ale otcovia, matky ktoré ani nevedia či sú vobec tehotné, kamošky kamošiek , obchodníčka secondhandu- teda nákupkyňa , matka ktorá má všetky deti v detskom domove lebo nemá kde bývať ale zasa čaká dieťa, žen z popradu ktorá silou mocou chcela aby som jej poslala veci len za poštovné lebo ona ich rozpredá a privyrobí si ve´d ja to nepotrebujem keď darujem........no tragédia , neozvala sa mi ani jedna mamička ktorá je naozaj v núdzi . ak viete o nejakej ozvite sa mi naozaj rada darujem ........Megy

maion
4. feb 2013

@megynkakn bola bi som rada kto podaruje veci na babo v dakujem

@megynkakn 🙂

megynkakn
autor
4. feb 2013

@mandarinka1983 dobry den ,poslala som vam veci na malu a stale pisete ze potrebujetevevi na nu....je to cudne .....

vanesik6688
7. feb 2013

DOBRY DEN KTO DARUJE OBLECENIE PRE 4 ROCNU VANESKU A7 ROCNEHO NIKOLASA VOPRED DAKUJEME SME VO VAZNEJ FIN SITUACI VOPRED ZO SRDCA DAKUJEME petrapotiskova@gmail.com

molly28
8. feb 2013

https://www.facebook.com/groups/196020257210697/ kočky ktoré potrebujete pomoc, ale ktoré viete pomoc poskytnúť tak kludne sem do skupiny :D

pegperego12
18. feb 2013

@megynkakn Dobry den prajem som socialne slaba mamina mam 3 mesacneho synceka.oblecenie sí nemozem dovolít kupovat ako na neho tak i na seba.ak mate nieco nepotrebné bola by som rada ak by ste mí ho poslala.daktjem vopred.

megynkakn
autor
18. feb 2013

@pegperego12 opiste mi vasu situaciu o IP .vdaka

kaciatko10
20. feb 2013

@megynkakn dobry den mlada pani chcem sa vas spitat ci bi ste mi nemohla pomoct som vtehotna slob maminka anemam si odkial zohnat na vecicky cakam babetko nemam muza ani nikoho zostala som sama ajeto premna tazke prosim vas pomozte mi pekne vam dakujem 0904905453 0911843840

lenka2992
24. feb 2013

Dobrý den sme v ťažškej situáci som ešťe študentkou strednej školy i potrebovala by som veci pre našu dcerku od 1 roku zo všetkého rastie a furt vyradujem nemám ani na poštovné najlepšie osobný odber v Trnave. Vopred dakujem.

lucka8791
24. feb 2013

@megynkakn ahoj no vies co niektori ludia su hrozny este by chceli aj na tom zarabat no ja by som to rada zobrala pre susedu byvaju v prenajme prisli v drazbe o dom a muz ju nehal ma 3 rocneho syna a teraz v marci sa jej ma narodit babatko a je na tom dost financne zle ja sa jej snazim pomahat ako sa len da

juliakola
6. mar 2013

ahojte mamicky, prosim vas, ak niektorá mate a mozete darovat oblecenie na chlapceka, ma 9 mesiacov, tak nejake take vo velkosti 74 a vyssie. budem vam velmi povdacna, pretoze sa mi zide kazda korunka. dakujem

cica08123
10. mar 2013

dobry den neviete kto by daroval oblecenie pre novorodenca??

cica08123
10. mar 2013

budem moc mlada mamicka a kazda korunka sa mi zide prosim vas o pomoc

dinka12
12. mar 2013

ahojte jabisom babi vam rada neco v setkim odkazal nerobte mezi sebou rozdeli sme vseci len ludia kto bohatnejsi kto hudobni ale vec nieje otom ktosami paci a kto nie ked hcem pomoct tak je jedno komu 😢 😠 😵

dinka12
12. mar 2013

ja uz mam svoju stranku uz skoro rok ale sa este nenaslo ani len jeden zvas kto mibi pomohol tak ocom sa bavime pravda jeuz taka kedsi romka ani darovat ti nehcu ajked mas surne pomoct svet jeuz taki jakebi so mohol pomoc t mne bi bolo jdno komu 😵 😨 😕

910
20. mar 2013

kto by daroval veci pre dvojicky pre kamaratku dakujem

910
20. mar 2013

@megynkakn mate este dake vecicky chcela by som ich pre kamaratku ona ma dvojicky keby ste mali dake neutralne ma chclapcou velmi by jej pomohli dakujem

petulinka333
20. mar 2013

Petulinka333 dobrý deň ja by som sa váš chcela opýtať o aké vecicky ide dakujem

lenka2992
Odpoveď bola odstránená
sabi523
29. mar 2013

daruje niekto oblečenie z TT velmi by ste ma potešili

sabi523
30. mar 2013

prosím surne potrebujem vecičky pre moju ročnu dcerku som v zlej finančnej situácie némam na oblečenie pretože som na nu sama a ešťe si dokončujem strednu školu otec sa o nu nezaujma každá pomoc sa mi zide najlepšie TT.

5samanta5
4. apr 2013

Ahojte mamičky nenájde sa tu nejaká milá duša ktorá nepotrebuje veci po chlapcovi na 5 rokov pre môjho syna je silnejšej postavy, Bola by som veľmi vdačna 🙂

eliem
4. apr 2013

Ahojte,darujem oblecenie na dievčatko tak od roka,ak ma niekto záujem tak nech sa mi ozve.pekny večer.Maja.

910
5. apr 2013

@eliem dala by sa poslat fotka??

009
12. apr 2013

009 som slobotna mamicka a potrebovala bi som oblecene na tri deti a namna som hmotnej nude velmi bi som vam bola vdacna vopret vam dakujem.

miladka15
15. apr 2013

darujťe mi veci mam 5 devčatka vek od 1 aš 5 rokov nevichadza mi finančne dakuejm vám

miladka15
15. apr 2013

dori večer mám zaujem

sofi44
24. apr 2013

Dobry vecer volam sa Dusana mam 20 rokou a byvam v Šali mam 4mesacnu dcerku a bola by som velmi rada ak by ste mi mohla darovat tie veci . pravdupovediac mam inzerat na stranke darujem a mozete si overit uz par mamiciek mi poslali nieco do bytu aj veci na dieta ci na mna nachadzam sa dost v zlozitej situacii no nieje to tema cez email keby mam kredit by som vam zavolala a povedala co a ako sa veci maju. ak tie vecicky mate bola by som rada ak by ste mi ich dala ak ich uz nemate nic sa nedeje a dakujem a ospravdlnujem sa vopred. pekny vecer🙂 0949377074 Dusana Č.

bolldisova
27. apr 2013

Ja čakám sice svoje prvé bábetko a mam 40 rokov .
Ja sama som v situacii kedy si neviem zadovažiť veci pre babetko ale zo 137 eur uznate že sa to neda
požiadala som o hmotnu nudzu a bola mi zamietnuta
Nakoľko som vraj sama.Hambím sa pitať takto od ludi veci
Mam svoje skusenosti a velmi ma boli to že si dokážu ini takto uťahovať s iných mamičiek
Mne dokonca ponukli isť na interupciju že v mojom veku sa aj tak narodi že vraj len nezdrave dieta Neviete si predstavit ako ma bolelo toto pri srdci.S pozdravom moj kontakt 0944580034

gebeente77
29. apr 2013

@megynkakn ja davam kamaratke, ktora sa angazuje v cervenom krizi a pomaha maminkam s detickami v azylovom dome, takto viem, ze to dostanu ludia, ktori to potrebuju 🙂 ale tiez ma minule dojalo - mala som na predaj kavovar dolce gusto a napisala mi jedna pani, ci ho nedarujem jej otcovi, lebo su z niznej mysle, prisli o dom a bla bla bla... kukla som si to, naozaj prisli o dom,, ale ked pridem o strechu nad hlavou, staci mi dvojplatnicka alebo rychlovarna kanvica, nie dolcegusto kavovar, kde este musim kupovat drahe kapsule... tak som jej napisala svoje, lebo toto su ludia bez chrbtovej kosti... 😠

pipi00
29. apr 2013

JASOM MATKA KTO POTREBUJE SURNE POMOCT BOTREBOVALABISOM SACTVO PRE DETI OD 1 R AZ DO 10 ROCNIH SOM MAM 6 MENSIH DETI A 4 POLNOLETIH MAM 41 ROKOV A PODAKOVALABISOM DOBRIMLUDOM ZA POMOC ETESA MIDOTERAZ NIKTONEOZVAL LUDIA POMOZTEMI ☹ 🙂 😉