Darujem oblečenie pre bábo mamičke v núdzi
pred pár týždńami som dala inzerát na Bazoš , že darujem slobodnej budúcej mamičke veci po našom bábatku.........som zhrozená čo za ľudí sa mi ozvali ......nie matky ale otcovia, matky ktoré ani nevedia či sú vobec tehotné, kamošky kamošiek , obchodníčka secondhandu- teda nákupkyňa , matka ktorá má všetky deti v detskom domove lebo nemá kde bývať ale zasa čaká dieťa, žen z popradu ktorá silou mocou chcela aby som jej poslala veci len za poštovné lebo ona ich rozpredá a privyrobí si ve´d ja to nepotrebujem keď darujem........no tragédia , neozvala sa mi ani jedna mamička ktorá je naozaj v núdzi . ak viete o nejakej ozvite sa mi naozaj rada darujem ........Megy
Dobry den ak mozem poprosit, ci by sa nenasiel niekto kto by mal nepotrebne zachovale oblecenie pre novorodenca (dievcatko) od 0 do 3 mesiacov. Je to pre mamicku, ktora je v hmotnej nudzi a necakane cakaju piate dietatko, manzel je invalid. Nemaju internet, snazime sa im s rodinou pomoct, avsak nie vzdy sa da..Ak mozte neodsudzujte a napiste mi ak by vedel niekto pomoct, dietatko za nic nemoze a naozaj to rodinka potrebuje.. Vopred dakujem!
Ahojte,citam vasu diskusiu. Mam znamu ktorej sa narodil chlapcek uz ma 2 tyzdne,je to kompletna rodina no bohuzial su na tom financne zle, par veci som im uz poslala ale kedze je este malicky tak potrebuje toho viac,ja sama som tiez na materskej takze im moc pomoct nemozem. Ak by ste mali par veci aj pouzivanych,resp. takych len na doma bola by som rada keby som jej to mohla odovzdat. Ak ste tu niekto aj z martina tak to pridem aj vziat. Dakujem
@milacica22 dobry den napiste mi adresu poslem nejake veci ktore mi zostali niektore su uz aj viac nosene ale myslim ze posluzia. Postovne taktiez uhradim
@malavnucka dobry den napiste mi do spravy adresu nejake veci Vam poslem aj vacsie ale chcem Vas poprosit aby Ste veci ktore poslem a donosite a budu este pouzitelne tiez posunuli niekomu komu sa zidu balicek bude obsahovat obnosene ale aj nove veci verim ze vam pomozu. Postovne uhradim len mi potom napiste ci vecicky dorazili
Darujem jedalenskú stoličku Cam Futura. Starší typ, kávovej farby, zachovalá. Penovú výplň na sedenie už nemám. Len osobný odber.
Dobrý den mamičky. So srdiečka vás prosím nemáte na podarovanie oblečenie alebo niečo pre novorodenca?? Sme na tom finančné zle a nemôžme si na to dovoliť. Za každu pomoc vopred úprimne ďakuje.
@megynkakn
@megynkakn
Dobry en nebudem tvrdit ze som v nudzi ale vecicky pre babetko by sa mi zisli.totiz mam jedno dieta ma 5 rokov a vsetky veci ktore som mala som rozdala alebo zahodila.tazko sa mi twraz zhanaju nove veci.nemam skoro nic okrem 2 parov dupaciek keby ste mi poslali nieco pomohlo by mi to.dakujem pekne
Dobry som slobodna mamicka v hmotnej nudzi cakam babetko chlapčeka a chcela by som poprosit ci by mi niekto pomohol z vecickami budem kazdemu vdačna ko mi pomoze vopred dakujem všetkym moj kontakt 0908195464alebo tu do spravy
@baumajster dobry den darujete oblecenie
@andova dobry den mate este v ponuke vecicky
Ahojte som nova na tejto stranke.... ja by som sa chcela spytat ci by mi nemohol niekto podarovat veci pre novorodenca ale aj pre mna ... som v 8 mesiaci tehotenstva a nemam vybavicku do porodnice a vlastne ani nocne kosele pre seba atd... ak bude treba tak poslem aj foto.... bola by som vdacna ak by sa mi niekto ozval dakujem velmi pekne
Ahojte som nova na tejto stranke.... ja by som sa chcela spytat ci by mi nemohol niekto podarovat veci pre novorodenca ale aj pre mna ... som v 8 mesiaci tehotenstva a nemam vybavicku do porodnice a vlastne ani nocne kosele pre seba atd... ak bude treba tak poslem aj foto.... bola by som vdacna ak by sa mi niekto ozval dakujem velmi pekne
@smokenakova preco ste skopirovali moj prispevok?
@77nika77111 ja si prispevky pisem sama nekopirujem od nikoho nic
@megynkakn dobry den darujete vecicky pre chlapceka mam zaujem dakujem
@smokenakova no ako myslite...
Dobry den.Chcem sa opytat zaroven poprosit ci sa u niekoho nenajdu nejake vecicky,hracky,...pre 14mesacne dievcatko.Vekmi pekne dakujem
Dobrý deň chcem sa opýtať nenájde sa tu niekto kto by daroval kočík pre moju 5mesacnu cerku nakoľko nemám peniažky aby som nakupovala všetko som mlada mamina 19 ročná a partner mi v tomto nepomáha platí si svoje veci a bývanie a úver tak ja nemám ako kúpiť nový ďakujem zatiaľ a môžem sa pridať darovaní veciciek mam ich tiež kopu po malej už bude mať 6mesiacou takže šatník zmeneni tak troska co sme dostali.
Je to este aktualne
Dobrý je to ešte aktuálne?
ahojte,aj ja by som rada darovala oblečenie pre dievčatko za poštovné od narodenia do 1 roka,mal by niekto záujem?ale len pre mamičku čo to naozaj potrebuje.
Prajem pekný večer obraciam sa s prosbou k vám týka sa to o podarovanie ošatenia obuvi domácnosti hrnce televízor atď som rozvedená matka ešte dvoch 12-10 ročný synovia po rozvode nás ex vyhodil z domu na ulicu z holým zadkom stali sme sa bezdomovcami rok sme bývali v krizaku charite teraz bývame v jednoizbovom podnajme blížia sa najkrajšie sviatky v roku Vianoce 🎄 predo dvermi neviem ako ich budeme mať my 10.12 dôchodok hneď zaplatím nájom úroky z omeškania a za vedenie účtu zostane 10EUR z nich kúpim chlieb 🍞 maslo strukoviny čaj olej vajcia zemiaky 18.12 rp na deti z toho mi stiahli na 12 r syna za prešľap v kauflande za dva čokolády zaplatím hneď stravu deťom v škole a ex či pošle výživné pred alebo po sviatkov je veľký??? POBERAM DÔCHODOK RP NA DETI VÝŽIVNÉ MÁM ROZPOCITANE PENIAZE NA CELÝ MESIAC PO ZAPLATENÍ VŠETKÉHO NÁJMU ŠKOLY LIEKOV POZICIEK EXEKÚTORA INTERNET NÁM ZOSTÁVA NA CELÝ MESIAC PO 30 EUR PRETO SA OBRACIAM S PROSBOU K SKUPINÁM O POMOC PRE NÁS NEZNEUZIVAM POMOC SKUPINY AKO SI MYSLIA TU NIEKTORÝ Z NICH RYPU V MOJOM ŽIVOTE SÚKROMÍ MINULOSTI MIESTO POMOCI MÁM ZNIČENÉ ZDRAVIE NAKOĽKO SA NEMÔŽEM ZAMESTNAŤ MÁM PROBLÉM S TLAKOM NOHAMI SOM PO 8OPERÁCIÁCH Z TOHO 2 ✖ MOZGOVÚ PRÍHODU ZA SEBOU MÁM SYNOVIA MAJÚ VEĽKOSŤ 144 -154 OBUV 👟 Č 36-39 JA MÁM XXL A XL OBUV 👟 Č 41 NA NÍZKOM ĎAKUJEM ZA AKÚKOĽVEK POMOC PRE NÁS KATARÍNA KONTAKT 0902844603 ĎAKUJEM
Kontakt na mňa 0902844603 Katarína Suchá Gaštanová č 1 Spišská Nová Ves 05201
@luciazen dobry den. Mohla by som moc prkne poprosit ? 🙂
Pred pár dňami som robila poriadok v skrini a pobalila nejaké veci po deťoch čo už nepotrebujeme. Nechcem to len tak vyhodiť do kontajnera. Volala som do krízového centra pre matky s deťmi, a vraj majú dosť oblečenia. Ak by niekto vecičky chcel, poskytnem. Je to oblečenie pre novorodencov tak do 6 mesiaca. Oblečko je síce po chalanoch, ale niektoré veci sú myslím použiteľné aj pre dievčatko. Je k tomu aj spací vak pre novorodenca, a šatka na nosenie babätka. Je to všetko v jednom mechu, sú v tom aj dupačky, košielky, svetríky, pančuchy..... Ak by to niekto chcel, pošlem mu to všetko za cenu poštovného, alebo odovzdám v rámci okresu Trnava osobne.
Dobry den ak by to bolo aktualne ze darujete vecicky pre novorodenca poznam dievca ktore ma 16r a caka babo a nemoze si dovolit kupit....ak by bolo mozene poslat na dobierku postovne uhradim ak bude treba dam na nu kontakt dakujem
@miriam00000 ahoj, ak niekoho takeho poznas tak mi posli IP a dohodneme sa.

@megynkakn
@megynkakn Dobry den prosim,moja nevesta caka miminko.Tak zhaname vecicku termin ma januar februar.Su este mlady a nemaju este nic kupene,prosim pomozte ak mozete,vopred dakujem