icon

Darujem veci na asi 60 ročnú ženu

terezka1947
15. mar 2013

Ahojte,poradte mi,prosim....viem,ze trocha mozno riskujem,ked chcem dat nieco zdarma,ze to takto pride do ruk,kt.to az tak nepotrebuju,ale skusim: poradte mi miekoho o kom viete,ze naozaj nema peniazky a potreboval by nejake oblecko,prip.nieco ine....zomrela mi mamka a ostalo mi po nej vela veci a aj uplne novych,prip.iba vypranych a nechcem to vzhadzovat a zase predavat na nejakom bazosi je na dlho a aj tak by som tymi vecami radsej pomohla...veci na zenu asi 60r...a viac.

Baby,naozaj mi napiste kontakt na niekoho,komu pomozu...charitu eeee,nie,poznam tam zeny,kt.nosia najkrajsie veci domov a neviem potom aky vyznam ma potom ta charita,DD ma tiez odmietli...takze skusam vas...naj.KE...ale aj ine mesta...Dakujem

ekinkala
15. mar 2013

@terezka1947 ahoj ak by ti to nevadilo mojej mamine by urcite pomohli mam 3 surodencou a je na vsetko sama takze aj ja ked jej obcas nieco kupim je strasne stastna len este ak by si povedala v akej velkosti ponukas vecicky aby to nebolo zbytocne a poslala by ste aj postou samozrejme postovne uhradim vopred dakujem za info