icon

Dávajte pozor na tento email

ariadna22
17. aug 2014

Od pani Emilly Olivier Jackman ..... Obráťte sa DHL !!!

Som si istá, že pošta bude prichádza k vám ako prekvapenie, pretože sme sa nikdy nestretli a vy by ste sa tiež pýtať, prečo som sa rozhodol vás vybral medzi mnohými užívateľov internetu na svete, presne nemôžem povedať, prečo som si vybral vás ale nemusí mať strach, pretože som videl váš profil na internete, ktorý ma urobil splniť moju žiadosť. Nech všemohúci Boh žehná a vidieť vás s touto misiou, ak môžete pozorne prečítať a stráviť správu nižšie.

Než som sa posunúť ďalej, dovoľte mi, aby som vám niečo z môjho životopisu, som matka Emilly Olivier, 87 rokov stará žena a manželka neskorého sira Jackman Oliviera, ktorý zomrel pri leteckej havárii v pondelok 07.9.1998 GMT 14: 22 UK, zatiaľ čo oni leteli z New Yorku do Ženevy. Nižšie nájdete stránky pre viac informácií. http://www.cnn.com/WORLD/9809/ swissair.victims.list / index. html

Po smrti môjho manžela som sa stal vedúcim jeho investíciu a teraz, že som starý a slabý som sa rozhodol stráviť zvyšok svojho života so svojou rodinou a blízkymi, ktoré som nikdy nemal čas na priebehu svojho obchodného života , ale pred smrťou svojho manžela sme mali v pláne použiť posledné dni svojho života darovať polovicu toho, čo sme pracovali na na menej privilégií a charitatívne domovy a druhú polovicu pre seba, členov rodiny a blízkych priateľov, a to je tak nešťastné, že môj manžel nie je nažive, aby to so mnou a ja som veľmi slabý a starý teraz, a preto som sa rozhodol urobiť tento filantropické prácu mene svojho zosnulého manžela a I.

V súčasnej dobe som sa chcel z takmer polovicu nášho majetku niekoľkých charitatívnych domovov a na niektoré z menej privilégium v rôznych krajinách. Napriek dohode medzi môj zosnulý manžel a ja, aby pomoc zbavený sme sa tiež dohodli na vykreslenie podporu jednotlivca sme sa stretnúť, ako v živote vzhľadom k tomu, keď sme boli ešte mladí v živote dostaneme anonymný pomoc individuálne sme nevedeli, a ktoré sme neboli schopní zistiť, do dátumu, vplyv máme z takéhoto gesta z nás robiť to isté.

Je mi ľúto Vás informovať, že nikdy nebudete mať šancu ma spoznať, pretože som práve dokončila úlohu, ktorý môj manžel a ja sa dohodli pred jeho náhlou smrťou a vy náhodou príjemca našej poslednej vôli, a to bez ohľadu na svoj predchádzajúce finančnej situácie, a preto potrebujem, aby si mi láskavosť tým, že prijíma našu ponuku, ktorá vás bude stáť nič.

Som v súčasnej dobe uložené na šek v súčte 5,800,000.00 britských librách s DHL Express doručiť k vám, čo musíte urobiť, je kontaktovať DHL Kuriérska služba čo najskôr vedieť, kedy Vám doručí balíček vás, pretože dátumu exspirácie.

Len som urobil zálohu s e-mailovou adresou a bezpečnosti udržiavanie kódu (SCT / 0433 / F), pretože neviem, vaše meno a adresa, ktorú ste chceli prijať zásielku sa. Nemohol som nájsť na internete pri prezeraní profilu, ak nie by som ho dal DHL pre okamžité a rýchle doručenie tejto zásielky na vás.

Pre vašu informáciu, som zaplatil za doručovanie poplatok, poistné a Potvrdenie o poplatku kontroly ukazuje, že to nie je Drug Money alebo chcel sponzorovať teroristického útoku vo vašej krajine.

Musíte kontaktovať DHL Kuriérska služba teraz pre doručenie šeku s touto informácií revať;

Kontaktná osoba: pán Jiří Repper
E-mailová adresa: dhlcourierexpress2013@live.co.uk
Telefón: +447024015787
Fax do e-mailu: +447045757815

Opäť platí, že nie ste platiť za doručovanie Charge, poistného a Potvrdenie o poplatku zo šeku, pretože už som za ne zaplatil, len peniaze, ktoré ste sa očakáva, že platiť je 165 britských libier za zabezpečenie vedenia kontroly tak ďaleko.

Ja by som zaplatila poplatok, ale spoločnosť trvala na tom, že by som nemala, lebo neviete, kedy budete kontaktovať ich a vyhnúť sa zdržaním alebo ďalšie náklady.

Ste znovu potvrdiť ďalej informácie k nim, aby sa zabránilo chybu na dodávky.

Poštovú adresu;
tel:
Plné názvy:
Priame telefónne číslo, Tel:

Nižšie je zabezpečenie vedenia kód: (SCT / 0433 / F) návrhu, ste tiež prezentovať im k overeniu pred pôrodom.

Dovoľte mi to zopakovať znova, skúste ich kontaktovať, akonáhle obdržíte tento e-mail, aby sa zabránilo ďalšiemu oneskoreniu a nezabudnite požiadať ich, aby vám poskytol metóda, ktorú chcete použiť pri prijímaní ich bezpečnostné trvanlivosť poplatok vo výške 165 britských libier pre ich okamžitú akciu .

Poznámka: Prosím, ja nechcem, aby si ma ani môjho manžela poďakovať všetkým, potrebujem, aby si ich, že keď sa dostanete z tohto fondu, používajte iba 800.000.00 (osemsto tisíc britských libier) za vaše úsilie a použite zvyšok tohto fondu pre charitu ÚČEL v tom, ako poteší ľudstva a vírusu Ebola zabíja OSOBY po celom svete aj dnes.

S priateľským pozdravom
Pani Emilly Olivier Jackman

ariadna22
autor
17. aug 2014

toto mi prišlo na mail

liz_lemon
17. aug 2014

stare zname, na to vobec nereaguj

somjankad
17. aug 2014

aj mne to prislo ked som nereagovala prislo mi to znova

tenerifka
17. aug 2014

@ariadna22 Nijake pranie spinavych penazi......ludska vynaliezavost nepozna hranice. Z toho velmi zleho Google prekladu je zrejme, ze im ide o tych 165 libier. Ak to poslu stovke naivnych ludi a chyti sa z nich len 10%, maju 1650 libier zarobene......ja byt na Slovensku tak to preposlem na policiu

ivett1
17. aug 2014

@ariadna22 je to v podstate hoax ... neodpovedaj...ja mám nastavený e-mail tak, že mi automaticky zasiela spamy a hoaxy atď ...do nevyžiadanej pošty ...
PS: ak by si dostala takúto "ponuku" hádam by to nebolo e-mailom len-tak ...