DeAgostini séria Iron man
Ahojte. Tak po spokojnosti s Disney audioknihy ideme na dalšie predplatne a to Iron man. Objednala som začiatkom decembra 2021 prva objednavka prisla do 10dni bola tam prilba a časť nohy. Všetko kvalitne a boli k tomu aj veci na zmontovanie šrobovak/šrobiky atd. Obe časti aj svietia. Tešim sa uz na dalšie časti/balíky. Dala som si premiove predplatné, kde mi budu k zasielkam chodit aj darčeky bude ich sem postupne fotit. Budem rada aj za vaše skusenosti a kludne aj otázky. S muzom sme sa bavili zostrojivaním prilby aj nohy bolo to super. Je tam navod a ozaj to zvladnete. A plus v kazdom baliku budu aj časopisi a plagaty. Mojim dcerkam som uz musela dat do izby mega plagat Iron man. Je na celu izbu. Budem rada ak sa zapojite do diskusie aj pošlete vaše foto atd...
Ešte podotknem my s manželom sme fanušikmi Marvel aj naše deti. Čiže nám to len padlo vhod mať doma cca 60cm velkeho Iron man. 😍😍😍😍😍😍😍 A hlavne zabava pri skladaní obaja sa v tom vyžívame a deti nám podávaju dieliky zapojena je cela rodinka hehe....
Vies ze ta ten model vyjde zo 1000€?
To si si ozaj radšej mohla odložiť na ten normálny model a nie sa spoliehať na časopis, ktorý môže napríklad ukončiť predaj a tebe zostane takto postavička nedokončená. Stalo sa už niekoľkokrát v minulosti.
Bola by mi niektora ochotna sfotit do spravy navod na tu nohu? Dakujem
Náhodou nemáte nejaké číslo na predaj?
Prosím vás kúpime časti Ironman, čo sa zbieralo z novín... ďakujem

@nika2212