Doručenie Sinsay
Kedy Vám prisiel sinsay od objednávky? Ja som nejak “zaspala” s darčekmi a dnes som objednala. Ale teda mam strach že to nestihne prist. Ako dlho od objednávky Vám to prišlo? Asi vymýšľať plan B vsak?
Obvykle keď objednávam do 3,4 dní, teraz som objednávala 8.12. a stále nič, ale tak to mi nesúri nieje to nič pod stromček 🙂
mne napisali ze 8.12. balik vyskladnili, ale este stale nic a dovolat na im na infolinku je hotovy vianocny zazrak :D
Ja som objednávala minulu sobotu a prišlo dnes .preprava rýchla ,len chystali ho asi 3 dní pritom som tam mala iba 2 veci .uvažovala by som nad plánom B☺️
9.12. objednane, prislo 15.12. V stredu som este nieco objednavala a dufam, ze pride do Vianoc (ale ak nie, nic sa nedeje). Tri dni dozadu tu bola k tejto teme diskusia, vraj dorucenie do Vianoc garantovali pri objednavke do 10.12. (vratane).
Objednavala som 14.12 ráno...objednavku este ani nespracovali 🤦🏼♀️ Ja si myslim, ze to do vianoc nepride, rozmyslam ako zrusit objednavku a potrebujem rychlo nejaky plan B
ja som objednala včera večer a už mi prišiel ráno mail,že odoslané...ale myslím si že preprava bude trvať dlhšie-uvidíme
Akurat dnes mi prisiel balík😍som Milo prekvapená že to stihli

Sinsay je jedna cast a dorucovacia spolocnost druha 🤷♀️ vsetky objednavky mi meskali a najviac tie co su dorucovane Slovenskou postou