Decembrovčiatka 2007 - 6. pokračovanie. Pridajte sa
Tak a máme kde pokračovať 😃 😃 😃 😃 😃
ale čo sa týka oblečka pre dorbčeka ešte sa neponáhľame zatiaľ stejne nevieme čo to bude 😃 😃 😃
ale čo sa týka oblečka pre dorbčeka ešte sa neponáhľame zatiaľ stejne nevieme čo to bude 😃 😃 😃

•
2. júl 2009no boc to je tiež prava a pri týchto cenám a tom echt zvýšení ani na také zbytočnosti prachy nemáme 😃 😃 😃
0
http://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImageI...
Ahojte, pridala som fotku, ako pekne raňajkujú moje deti
Dnes ma nejako pobolieva hlava už o 6.30 som bola na odbere, robili mi aj USG šťítnej žľazy, vyzerá to vporiadku, tak uvidíme ako dopadnú krvné testy
Ahojte, pridala som fotku, ako pekne raňajkujú moje deti
Dnes ma nejako pobolieva hlava už o 6.30 som bola na odbere, robili mi aj USG šťítnej žľazy, vyzerá to vporiadku, tak uvidíme ako dopadnú krvné testy
ahoj Simka, no ako krásne raňajkujú.
Náš vstal o 6-tej, zase hladný, včera zase ohrdol mlieko večer. Tak som mu bachla mlieko, chvíľu poležal a zdrhol. Tak som mu pustila rozprávku, vegetil si vo vaku a ja som si spinkala ďalej. Raj na zemi x-) Teraz som sa sprchla a ideme do obchodu. Prídu nás pozrieť kamošky, bude do obeda veselo.
Náš vstal o 6-tej, zase hladný, včera zase ohrdol mlieko večer. Tak som mu bachla mlieko, chvíľu poležal a zdrhol. Tak som mu pustila rozprávku, vegetil si vo vaku a ja som si spinkala ďalej. Raj na zemi x-) Teraz som sa sprchla a ideme do obchodu. Prídu nás pozrieť kamošky, bude do obeda veselo.
ahojte, som totálne nevyspatá, mm neskutočne chrápal, malý sa celú noc mrvil a ja som večer na markíze pozerala ten film čo toho chalana hľadali a ja som celú noc autom Samka hľadala a pritom som si uvedomovala, že sa mrví vedľa :-N
simi, malá je šikovná, to náš drobec sa nechá krmiť :-p
simi, malá je šikovná, to náš drobec sa nechá krmiť :-p
No poslednú dobu papá perfektne, vkuse by niečo prežúvala 😃 , konečne dnes nie je až tak dusno
x-) aj ja sa pridávam, ja už mám deň, lebo sme hore od 6.30 ale dnes aspoň moje deti nepoňali budíček ako včera, to na mňa skočili v posteli ešte pred šiestou, rominu zobudili a ja som sa taaaaaaaaak zľakla, že som dostala hneď migrénu a dvakrát som sa pogrcala, keby som nemala istotu o ne-tehu tak si myslím, že tehu som....xixixix
😃 ale nes pekne vstali, zapli telku, naliali si čaj a čakali až maminke zazvoní budík o pol siedmej..
x-) huleni....9.júla presne do vodíc odchádzajú naši kámoši, to je niekde po zadarom, takže na ceste späť sa u nás asi zastavia, my sme tam až do 1.augusta...tak mi pošli cez ip číslo môžeme si poslať sms.....a dáme stretko... x-)
x-) ja už mám prádlo na balkóne, dúfajme, že stihne vyschnúť, okolo 14 tu bývajú každý deň total prietrže mračien...
x-) baby nepoznáte nikoho, kto nám urobí kuchynskú linku na mieru do 10.augusta??....xixixi, snívajte s nami asi, že?
😃 ale nes pekne vstali, zapli telku, naliali si čaj a čakali až maminke zazvoní budík o pol siedmej..
x-) huleni....9.júla presne do vodíc odchádzajú naši kámoši, to je niekde po zadarom, takže na ceste späť sa u nás asi zastavia, my sme tam až do 1.augusta...tak mi pošli cez ip číslo môžeme si poslať sms.....a dáme stretko... x-)
x-) ja už mám prádlo na balkóne, dúfajme, že stihne vyschnúť, okolo 14 tu bývajú každý deň total prietrže mračien...
x-) baby nepoznáte nikoho, kto nám urobí kuchynskú linku na mieru do 10.augusta??....xixixi, snívajte s nami asi, že?
ahojte my zase mame za sebou desnu noc... :-S posledne dni sa verca budi este pred polnocou so strasnym placom.... neviem ju velakrat utisit..... a potom mozme byt este aspon hodinku hore ....... rano vstava normalka medzi 6-7hod. tak sa teda ani nevyspime 😞 a ja mam teraz take spave obdobie 😞
cafte,,,simka no krááásne deti papkaju,,,
jupiii,,,my sme sa konecne po týzdni normálne vyspinkali,,,a ráno sa Natuš vykakala,,,a vycikala,,,do nočníka,,,takze aj gratulácie,,a pusinky boli,,, 😃 😃
teraz si ju zobrala teta,,,tak som uz stihla chodbu na dvor a z do pivnice umy,,a idem balit,,,odchádzame na vík. k svokre,,, 😉
jupiii,,,my sme sa konecne po týzdni normálne vyspinkali,,,a ráno sa Natuš vykakala,,,a vycikala,,,do nočníka,,,takze aj gratulácie,,a pusinky boli,,, 😃 😃
teraz si ju zobrala teta,,,tak som uz stihla chodbu na dvor a z do pivnice umy,,a idem balit,,,odchádzame na vík. k svokre,,, 😉
boc ja som bola v stredu a bolo v pohodičke aj dnes sme chceli ísť ale dnes je tak všelijako a hlavne nie tak dusno tak neviem ešte sa uvidí
mimochodom akcia na to fofo plátno čo tu spomenula už luculka a platí do 31.7
http://www.fotolab.sk/fotoprodukty/fotografie-n...
mimochodom akcia na to fofo plátno čo tu spomenula už luculka a platí do 31.7
http://www.fotolab.sk/fotoprodukty/fotografie-n...
Začni písať odpoveď...

Odošli