icon

Decembrovčiatka 2007 - 6. pokračovanie. Pridajte sa

janka1874
13. máj 2009

tak a máme kde pokračovať 😀 😀 😀 😀 😀

ale čo sa týka oblečka pre dorbčeka ešte sa neponáhľame zatiaľ stejne nevieme čo to bude 😀 😀 😀

janka1874
autor
3. mar 2010

simi to je možné teraz chodíme samé tak sa asi vonku nudí nič zaujímavé sa nedá robiť

bzuco
3. mar 2010

jani a odrážatko alebo niečo podobné si neberete von?
to mi furt s odrážatkom, motorkou, minimálne s lopatou 😀 😀 musíme ísť

simka9122008
3. mar 2010

Od Jari to bude zaujímavejšie, Jani
No žienky, my sme dnes s malým riešili dosť závažný problém, môj syn sa zamiloval, rozoberali sme pusi, lebo od spolužiačky dostal pusu, tak je z toho hotový a o ničom inom nehovorí, iba o Lenke 😝 😵 , ale je to zlaté, musela som loviť v pamäti a rozprávať mu ako som to prežívala ja

veva1
3. mar 2010

a kociarik? nechce ta kopirovat?

bocmanka
3. mar 2010

🙂 no ste to počuli?
zajtra hurbanovo 19 stupňov a na horách má mrznúť a snežiť..
a to už kde sme..????

bzuco
3. mar 2010

boc...idem si urobiť celodenný výlet do hurbanova 😀

veva1
3. mar 2010

tak zajtra stretavka v Hurbanove? 😀

bzuco
3. mar 2010

boc - som kukala na shmu.sk a tam hlásia pre hurbanovo len 8 st.
to aké počasie si ty pozerala??? 😝 😀 ked im hlásili 19????
ved u nás má v piatok aj v sobotu zasa snežiť 🙄

veva1
3. mar 2010

a v noci u vas nesnezilo? ja rano vstanem ,otvorim okno a vsetko biele 😒

bzuco
3. mar 2010

veva - snežilo...ale o 10tej vyšlo slnko a bolo po snehu 😅

veva1
3. mar 2010

ja uz som naprogramovana ze je jar,tak dostavam vonku riadne zabrat. Mne ani tak chlad nevadi,ale u nas uz je 4 dni strasny vetrisko 😠 pecie slnko a strasne fuka. Ani silno sa obliect,lebo sa potis a ked fukne tak az po kost prefuci

bzuco
4. mar 2010

ahojte
my sme vyprevadili B. do školy a ideme sa vychystať k mojej sestre...aspoň sa malý pohrá so sesterničkou

simka9122008
4. mar 2010

Ahojte, aj my sme boli odnieť malého do školy, navarené mám, tak idem konečne pratať

lenka85
4. mar 2010

a mne sa nechce ani pohnut 😀

aadula
4. mar 2010

ahojte, u nás sú tento týždeň prázniny, som si zobrala aspoň dva dni dovolenky, síce jasličky fungujú, ale malého som nechala doma..nechcelo sa mi s ním ráno motať...a ja mám zas nádchu, tak ledva fučím 😝 Paťka tá sa chodí korčuľovať na klzisko ... s malým idem zobrať prihlášku do škôlky, už ju máme od dr. potvrdenú, tak nech to máme už tam zaevidované 😅

čo dnes varíte?

bocmanka
4. mar 2010

🙂 ani mne sa nechce ani pohnúť..
tu v mt trošku mrzne, marko majú v škôlke divadielko, to je expert, ráno zazvonil budík, on ho vypol a šiel pozerať telku, tak sme skoro zaspali, ešteže mi manžel telefonoval...
🙂
tak sme to stihli

abetka
4. mar 2010

Cafte koceny 🙂
Ako sa mate? Nas krpaty zase drhne ako stary hrniec, dufam, ze mu zaberia moja liecba 😒
A tiez mam dnes nejaky odpor k praci, nic sa mi nechce 😝

bocmanka
4. mar 2010

🙂 my kašleme ako dva hrnce, aj ja aj romina
a neviem čo nasadiť aby dobre bolo

aadula
4. mar 2010

abetka, a je v sanatoriu či ti je s ním niekto doma?

boc, asi chcel nech si trošku zdriemnete 😀

abetka
4. mar 2010

no dnes isiel do sanatoria a zajtra je s nim Peto doma. Zacal v noci odrhavat. Uvidim, co z toho bude 😒
Boc- nam pomaha Erdomed 🙂

bzuco
4. mar 2010

ahoj abet...tak čo? vybrala si si niečo? 😉

abetka
4. mar 2010

mne sa paci ta posledna co si hodila, ale ta velkost sa mi nezda.92 😒 To mu bude na jesen uz male, zrejme 😅

janka1874
autor
4. mar 2010

Ahojteee
tak mám za sebou ten nešťastný odber normálne sa na mňa dr. nachystala lebo som tam strašne dlho nebola a kedže ma zdedila po predchádzajúcich dr. (išli do dôchodku) tak si normálne naštudovala moju zdravotnú kartu a bola mierne v šoku čo všetko som si už preskákala 😀 😀 😀 ale ináč celkom milá (čo sa o sestričke povedať nedá) a zas budem mať modrinu z obehu ☹

tu nám krásne svieti slniečko Sendy už bola na prechádzke s tatom v obchode
no a k tomu či sa mi niečo chce tak vôbec nič ale musím žehliť lebo už skoro nemám čo obliecť Viki 😀 😀 😀

janka1874
autor
4. mar 2010

a ja že si Vás idem dočítať a tu nikoho niet no čo už
už som stihla upratať kuchyňu, vyprala mi jedna práčka deti konečne spia no uvidím do kedy Viki sa dosť budila doteraz a prišiel nám ďalší balíček oblečenia tak sa teším z vecičiek len keď to takto pôjde ďalej so sendy tak z nej ešte buch ta bude už má 13kg a to na 2 roky mala ledva 11,5kg nejako rýchlo teraz pribrala normálne sa bojím že jej tie šaty čo prišli budú úzke 😒

ajula25
4. mar 2010

ahojte
zdravím. no vidím, že sa máte celkom fajn. V podstate po starom. Ja už tretí deň ráno vstávam s opuchnutými očami a pocitom bolenia hlavy. Ja fakt neviem, čo mi je. Na nohy mi je zima, že aj v noci mám ponožky a pripadám si ako stará baba. Jáj, asi skočím k lekárke nech má pozrie....abo ja neviem čo.
Lukyno pekne nočníkuje, len teda ešte na spanie samo že má plienku. Tak verím, že do septembra to pôjde a odučíme sa od plienok úplne. Bola by som happy!

janka1874
autor
4. mar 2010

no vidíš ajula a ani to dlho netrvalo a aj Luky pochopil na čo je nočník 🙂

idem si zaliať kafe kto si dá?

jemine veď mne aj variť treba do kelu som zabudla polievku sme jedli pred spaním a zabudla som na druhé jedlo 😀 😀 😀 😀

ajula25
4. mar 2010

jani hej, len to ešte dopilaovať musíme...ale inak som celko spokojná už.

ja som navarila, len som robila fašírky a zemiaky nie sú 😅 tak mm kúpi po ceste domov a dorobím rýchlo.

jani ja som už dopila kaféé... 🙂

simka9122008
4. mar 2010

Ahojte tak ja od rána konečne sedím, pratala som ako divá, povysávala som, pozmývala, utrela prach v celom byte a umyla 2 okná, ešte ma večer čaká žehlenie, musím sa nejak donútiť

lenka85
4. mar 2010

simi co robis uz jarne upratovanie? ze okna umyvat...

janka1874
autor
4. mar 2010

simi okná? a načo veď ešte bude pršať do aleluja podľa toh šiši počasia 😀 😀 😀 ja umyjem tesne pre veľkou nocou

tak obedík uvarený káva zaliata a jedno dieťa už je hore (to menej náročné) hopká si v lehátku a hrá sa zlatíčko malé 😀 robila som len cestoviny a takú syrovú omáčku s morčacími prsíčkami to je raz dva 🙂
a u Sendy už som defintívne presvedčená že je to žiarlivosť lebo dnes bol drahý celé doobedu doma a normálne si ho osvojila všetko musel s ňou robiť tato a dobre bolo no hold mama má len dve ruky a dve deti tak smola nedá sa roztrhať len ako to budem riešiť keď budem sama doma ešte neviem 😒