DEDRA - ekologická drogéria. Máte skúsenosti?
Ahojte, máte skúsenosti s týmito výrobkami- ekologickej drogérie? Pracujete niekto pre ňu, alebo predávate jej výrobky? Chcem sa spýtať: ste spokojné s výrobkami, alebo s predajnou činnosťou?
......veľmi pekne ďakujem za vaše odpovede. 🙂
bernette ak sa môžem pridať do debaty, tak podla mna je najrajšia a tú aj najviac berúje relaxacion a lilla fashion
Kočky, čítam tu len pozitívne ohlasy na výrobky z Dedry, preto sa chcem spýtať, či je tomu tak aj po dlhšej dobe. Chcela by som si takto privyrábať ale na českej heureke som sa dočítala "hrôzostrašné" skúsenosti.Vraj samý šmejd,diery v podlahe,oblečenie na pár použití, dózy bez označení, atď...Nesťažujú sa vám zákazníci??Ďakujem za čas! 😉
@cencula
@bernette
buchtula2027
michaelamaranesi
@michaelamaranesi
@betuska131g
@liana88
@lencika Kočky, čítam tu len pozitívne ohlasy na výrobky z Dedry, preto sa chcem spýtať, či je tomu tak aj po dlhšej dobe. Chcela by som si takto privyrábať ale na českej heureke som sa dočítala "hrôzostrašné" skúsenosti.Vraj samý šmejd,diery v podlahe,oblečenie na pár použití, dózy bez označení, atď...Nesťažujú sa vám zákazníci??Ďakujem za čas! emoticon
@dannizeta ahoj, ja mám len dobré skúsenosti. Za dva roky som reklamovala jeden výrobok. Samozrejme že sa nájdu aj výrobky horšej kvality. Ale to nájdeš aj v hocijakom inom obchode. Ak s niečím nie si spokojná, nie je problém reklamovať do dvoch rokov, alebo 100% záruka spokojnosti - do 30 dní. Máme svoju skupinu, kde si píšeme svoje skúsenosti a tam sa veľa dozvieš o výrobkoch a spokojnosti zákazníkov a tak sa potom môžeš vyhnúť zbytočným reklamáciám. Drogéria je super. Tú dedra vyrába a má najviac super ohlasov. A ako píšeš - samý šmejd- sú aj horšie výrobky, ale to sú všade a podľa mňa o nič viac ako v iných obchodoch.
Skupina nám pomáha sa takým šmejdom vyhnúť. Ja som spokojná a objednávam najviac drogériu, tá je super.
@betuska131g Ďakujem pekne za názor... 😵 Neviem prečo v cz majú toľko nespokojných zákazníkov... 😒
dannizeta ahoj prepáč, že neskoro odpisujem, ale teraz som sa dostala. Čo sa týka textilu zatial čo som brala, tak bolo dobré, pančuchy a také som nebrala, lebo zatial nikto nechcel, čo sa týka drogérie, stretla som sa len s pozitívnymi ohlasmi, a čo sa týka dóz zatial som nereklamovala ani jednu. Ak by si niečo potrebovala, alebo sa chcela opýtať, kludne mi napíš aj do správ. Prajem pekný deň.
@michaelamaranesi
@cencula
@betuska131g Ešte raz ďakujem,ukľudnili ste ma! 😅
s dedrou spolupracujem aj ja, ak by ste mali o niečo záujem tak mi pisnite do IP. okolie trnavy
Baby, chcem sama pre seba objednávať výrobky z dedry. Ako ma to vyjde čo najlacnejšie? Mám sa registrovať? Prosím do IP viac info. diky
cottoncandy písala som vám správu
Ahojte, s dedrou spolupracujem aj ja. Dávam do pozornosti svoju FB stránku: https://www.facebook.com/dedra.vt Samozrejme nemám problém komukoľvek pomôcť s registráciou, ak chce nakupovať lacnejšie. Maja 🙂
@andrea1434 a prosím Ta akej značky sú tie výrobky? Ďakujem
Prijímam objednávky z katalógu DEDRA ako aj z ich web stránky, ak by ste si s niečím nevedeli rady, rada pomôžem...taktiež vám pomôžem sa zaregistrovať. O novinkách pravidelne informujem na Facebooku: www.facebook.com/dedrashopslovakia
@cottoncandy Dobrý deň. Máte nejaké info ohľadom tej objednávky. Ja by som si tiež chcela len sama pre seba objednať a tiež čo najlacnejšie len neviem ako to presne funguje. Ďakujem
Ahojte baby.Kto mi pomôže s registráciou?Chcem si objednávať z dedry ale len sama pre seba.
Ahojte, kto sa chce registrovať do dedry alebo sa len informovať o čomkoľvek čo súvisí s dedrou, kľudne mi napíšte. Zvolen a okolie - môžeme sa stretnúť aj osobne.
Chcem viac info ...rada by som to predavala..dobra osoba ktora mi da viac info?
Ahojte kočky po dlhej odmlke zas reagujem... s dedrou uz robim dlhodobo a tak ako pisali aj kočky vyššie najde sa aj nejaka vec co je menej kvalitna ale v pohode sa to da vratit... s drogeriou som reklamacie nemala a reklamovať som reklamovala len leginy lebo trosku presvitali inak vsetko zatial bolo ok... ak chce niekto nakupovat pre seba za lacnejsie peniazky musi sa registrovat s tym ze uvedie čislo koordinatora... pre blizsie info mi mozete napisat som z okolia Čadce
@alca85 Tento link si dám ny svoju web stránku, aby si ľudia, hlavne tí, čo nepoznajú Dedru uvedomili, ako si môžu finančne polepšiť.
Hrnú sa do hocijakých projektov zarábania na internete. Nechcem to ďalej rozpisovať, ale ja som toho názoru, že ak Ste šikovný, zarobíte na všetkom. Dedra ja na to ako stvorená, lebo ponúka tisíce produktov.
Ľudia chcú Dedru, v hypermarketoch to kúpite, lacno, ale ako sa už spomína, popri tomu, že to kúpite iným, tak Vy svoj tovar máte zdarma.
Pracujem aj v MLM a odporúčam v všetkým, ktorí vyhľadávajú nové projekty a nemajú s MLM skúsenosti, že to je len strata času.
Alebo dobre, hľadajte keď mi neveríte, ale Dedru používajte ako svoj pilier na rozbeh, verte tomu, oplatí sa vám to.
je tu niekto z okresu Skalica?
Ahojte baby viete o niekom kto robi s Dedrou v okoli Lučenca?
Baby nenašla som nikoho z okolia Lučenca kto s Dedrou robí, tak som začala ja. Ak budete niečo z Dedry chcieť, môžete mi napísať.
Je tu niekto aktivny?mam otazku..urobila som objednavku za 140e a nedali mi ziadnu zlavu...xeny rovnake ako v katalogu...to preco?

@majka133 ahoj, ktorú aviváž z Dedry by si odporučila, myslím akú vôňu, keď si ich vyskúšala viacej, vďaka