DEDRA - ekologická drogéria. Máte skúsenosti?
Ahojte, máte skúsenosti s týmito výrobkami- ekologickej drogérie? Pracujete niekto pre ňu, alebo predávate jej výrobky? Chcem sa spýtať: ste spokojné s výrobkami, alebo s predajnou činnosťou?
......veľmi pekne ďakujem za vaše odpovede. 🙂
@kattarinkaa obrazy su krasne, len sa musis poponahlat, lebo vacsina je uz definitivne vypredana a na stranke pre predajcov pisu, ze uz sa do ponuky nevratia...
@juvimail mna by zaujimalo, neviem ci je to pravda, ze maju v ponuke nejaky sprej na pokrcene oblecenie resp. ze sa potom nemusi zehlit 😨
@trinitka87 ano, vola sa to zehlicka v spreji...nastriekas, vyhladis rukami a hotovo🙂 Da sa to vyuzit aj na lahsie zehlenie. Nastriekas a vyzehlis🙂 Ide to potom vsetko lahsie🙂
@trinitka87 neviem ci sa tu mozu davat komercne linky, ale skusim:
http://www.dedra.cz/cz/produkty/?detail=TH0048
@juvimail dakujem velmi pekne 🙂
@juvimail, ja som mala podobny problem, zdalo sa mi to vsetko az privelmi uzasne, nevedela som, co si mam vybrat. Tiez som to musela rapidne zuzit. Mne sa osvedcili aj avivazne kondicionery na pranie. Pradlo sa lepsie zehli, krasne vonia. Naozaj som spokojna. Ak by mal este niekdo zaujem, poradim mailom majka1@orangemail.sk
Ja som tiez strasne spokojna, neviem sa dockat kazdeho jedneho balika 😀
pripajam sa k dedruskam, je to asi naljepsi sietovy marketing a ziskavas provizie hned ked zaregistrujes len jedneho cloveka 😵 😵 urcite to stoji za pokus uz len koly vyrobkom ktore su kvalitne a prinesu ich az domov 😀
ahojte , tiez som sa nedavno zaregistrovala a vyskusala par vyrobkov od dedry a som naozaj velmi spokojna mozem len odporucit. napr. avivaze vonaju nadherne a to pradlo potom jednoducho super 🙂
použivate niekto aktivator septikov? ak ano, na aky velky septik sa dava 1 tableta?
pracujem s dedrou a s vyrobkami som spokojna aj vsetci, ktori si objednali...
to neviem toto nepouzivam mozno niekto z bab by ti vedel poradit
ahojte,
chcem sa opýtať aké máte skúsenosti s prípravkom na škvrny FLECKITO http://www.dedra.cz/cz/produkty/?detail=TF0039? Strieka sa to pred praním? Vyčistí to aj staršie škvrny?
Ďakujem
ja som spokojna s Fleckitom, sprej sa dava 3 minuty pred pranim na skvrnu, vacsinoou mi skvrny zosli, niektore stare, ktore sme mali uz davnejsie, tak tie sa uplne nevyprali, to na detskych veciach. ale teraz ked davam na skvrny, tak sa mi vyperie. pre vacsi ucinok sa odporuca pridavat do prania aj gel na skvrny fleckito.
@majusi Stare skvrny ti nic nevyperie :( Len casom troska vyblednu. A tiez zalezi, z coho tie skvrny su, ak ovocie hned niecim nenatries a nepreperies, tak uz nevyperies, cokoladu a ine mi vyperie aj lepsi prasok bez natierania a namacania. Taky zazrak na trhu este nie je, aby vypral kazdu skvrnu :(
ja som s fleckitom spokojna, ked ho nastriekam na cerstvu skvrnu tak mi to pekne zide vsetko.
neviete ako chodi po novom dedra? predtym v piatok a teraz by mali byť už 2 závozy týždenne na SK.
@veronikahel teraz chodi v stredu a v piatok
@pegie , dakujem 😎
Ahojte ja som to tiež skúsila zaregistrovala som sa už v decembri ale nejako som sa na to vykašlala , ale teraz som pozerala nejakú prácu popri MD a veľa som sa odedre dočítala tak to skúsim .
Ja by som sa chcela opýtať na ten sprej na sklo a sprchové kúty . Mám číry sprchový kút astále tam v ostávajú kvapky po sprchovaní a ešte tá vôna do žehličky ???
najnovší odkaz na dedru katalog,keby ste mali dajaké dotazy ráda zodpovím v IP nebo e-mail ronalemi@centrum.cz 🙂
ON-LINE KATALOG najdete na: http://dedra.ecpaper.cz/zima-jaro-2011/#page
@spp Ahoj,ja som už pár tých čističov kúpelní predala,a všetci zatiaľ boli a teda aj sú spokojní 🙂
od 16.4 novy katalog dedra ak vas nieco zaujme alebo mate nejake dotazy, zaujem o spolupracu napis do IP
Ahoj,je tu ešte nejaká stránka,forum o Dedre,okrem tejto a ešte jednej uzamknutej?Ďakujem za radu 🙂
ahojte, rada by som zacala robit s Dedrou, len neviem, kde sa mam zaregistrovat...vsetky ste na hlavnej dedra.cz? viem, ze su aj ine straky, len by som chcela poradit, s ktorou mate najlepsie skusenosti 🙂 a este sa chcem spytat, ci sa vzdy plati za katalog alebo ako to vlastne je? dakujem za odpovede 🙂
Ahojte pripájam sa k diskusii! Pre Dedru robim 10 mesiacov a som maximálne spokojná.....kvalitné vyrobky s perfeknou cistiacou schopnostou...nemenila by som. A vyrobky DA patria tiez medzi moje oblubené....pozdravujem vás Dedrusky takto cez konik 🙂 a prajem krásne objednávky.

Ahojte, ja sa Dedrou zaoberam sice este kratko, ale myslim, ze to nei je strata casu. Robila som aj s avonom a oriflame, ale to bolo o nicom.
Moja prva objednavka bola cisto pre mna, to som nahadzala do kosika vsetko co sa mi pacilo...potom som zistila, ze by som na to potrebovala viac ako len rodicovsky prispevok, tak som skrtala a skrtala...ale vsetko co mi nakoniec ostalo v kosiku a prislo domov som uz stihla vyskusat a poviem vam, maximalna spokojnost.
Hodila som zatial len par inzeratov na net. Nestiham velmi pri dvojcatach nahadzovat, takze pomalicky a moja 2. objednavka bola hned vyse 200€...
Myslim, ze za vyskusanie nic nedate, hlavne ked je registracia zadarmo a nie ste viazane nicim, ani vyskou objednavky, ani pravidelnym objednavanim. Podla mna je vyhoda aj ta, ze sa tam nemeni kazde 3 tyzdne katalog, ale kazdy ma cas pekne si to pozriet a vybrat co potrebuje...nie je chaos v ponukach a netlacia ziadne terminy...akurat niektory tovar je nedostatkovy...to je asi jedina vec, ktora ma stve...musite si riadne sledovat, co je vypredane...
Ak by ste mali niekto zaujem o viac info, tak rada odpoviem v internej poste alebo mailom juraskova.viera@gmail.com