icon

DEDRA - ekologická drogéria. Máte skúsenosti?

leniciatko
10. jún 2010

Ahojte, máte skúsenosti s týmito výrobkami- ekologickej drogérie? Pracujete niekto pre ňu, alebo predávate jej výrobky? Chcem sa spýtať: ste spokojné s výrobkami, alebo s predajnou činnosťou?
......veľmi pekne ďakujem za vaše odpovede. 🙂

bolla
Odpoveď bola odstránená
bolla
21. jún 2012

Ponúkam spoluprácu s Dedrou! Výhodné zľavy a provízie z predaja tovaru. Žiadne vstupné poplatky za registráciu ani iné skryté poplatky! Katalóg a podmienky môžem zaslať na e-mail.číslo koordinátora 126181 🙂

veronikahel
2. júl 2012

dnes zacal vypredaj, ak by ste mali zaujem, objednam, alebo zaregistrujem. piste mi do IP.
http://katalogy.dedra.cz/last-minute/#page=451

jaminama
2. sep 2012

..čavte dievčatá, máme opäť v platnosti nový katalóg http://katalogy.dedra.cz/Catalogue-V/#page=251.
Skvelé ekolgické čistiace prostriedky, výborné voňavučké aviváže, skvelé prášky, módna FC kolekcia, krásne obrazy, bytové doplnky...a proste veľa veľa vecí, ktoré určite ,,budete potrebovať 🙂 ,,. Pri registrácii máte možnosť nakupovať so zľavou až 25% 😅 , takže určite sa oplatí registrovať...veď drogériu kupuje myslím každá z nás a môžem vám povedať,že pokiaľ dedru vyskúšate, tak s ničím iným už čistiť a prať nebudete chcieť 😀 😀 😀 . Pokiaľ by ste mala niektorá záujem o podrobnejšie info o zľavách, výhodách a o registrácii, tak kľudne napíšte cez IP, príp. na mail bohdik@centrum.sk, budem sa tešiť 😉

michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
moniml
17. nov 2012

Som z levíc. Ak máte otázky ohladne Dedry alebo si chcete niečo objednať napíšte mi,rada Vám pomôžem

jaminama
21. nov 2012

...a nový katalóg pred Vianocami http://katalogy.dedra.cz/special-edition/#page=1, určite nájdete veľa námetov na darčeky 🙂 🙂 🙂 a tiež nové veci na vianočné pečenie 😉

veronikahel
28. nov 2012

cez vikend objednavam, ak by ste mali zaujem, objednam, postovne podla objednaky, zaplatim ja.

oazapokoja
1. dec 2012

Ahojte,chcela som sa opýtať či v prípade ak si objednám sama cez net 1x výrobky DEDRA mám nejakú zľavu? Upresní mi niekto podmienky tejto firmy?

oazapokoja
2. dec 2012

Nikto ☹ prosím bude rada ak sa tu nájde niekto čo mi odpovie 😉

michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
verka1978
14. feb 2013

@michaelamaranesi chcem sa spytat ci su vsetky vyrobky eko. Aj napr sprej Antibakterial? Dakujem

michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
verka1978
14. feb 2013

@michaelamaranesi ja mam podobny mop , uz niekolko rokov a je to super vecicka. Dakujem ti moc za vsetky vycerpavajuce informacie 😵 😵 😵

michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
zuzulienka1973
1. mar 2013

@saskah7 Ahoj Je to uz starsi prispevok ale snad sa ozves.Necitam to vsetko.Len mi napis kde sa daju zohnat.Rada by som si kupila nieco z tychto vyrobkov.Dik

oazapokoja
1. mar 2013

Je aktualny len jeden katalog?

michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
oazapokoja
4. mar 2013

@michaelamaranesi dakujem za odpoved,nakontaktovala som sa na jednu koordinátorku a tá mi ponúka len hlavný katalog a videla som,že sú dva tak som si chcela overiť informácie

michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
oazapokoja
5. mar 2013

@michaelamaranesi máš správu 🙂

oazapokoja
7. mar 2013

@oazapokoja dakujem za rýchle zaslanie katalogu a ide sa robit objednávka 🙂 si šikulka

michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
dvojickychalani
27. mar 2013

Dedrušky mám otázku? Reklamovali ste už niekedy niečo ?? Poštovné mi potom preplatia alebo ako to presne je ?? ĎAKUJEM !!

motilik1979
27. mar 2013

ahojte aj ja pracujem s dedrou už 4 rok,vždy som bola s nou spokojna ,všetký výrobky su koncentráty,davkuje sa velmi male množstvo ,s maximalním učinkom ,šetrite s tím svoju peňaženku ,čas skladovacie priestory a životné prostredie ,dedra je cenovo dostupna a kvalita je ozaj maximalna 🙂
ak by niekto mal zaujem tak tu si možete pozrieť krok za krokom ako sa zaregistrovať a mať zlavu 30% na výrobky ,na stranke je všetko podrobne rozpisane
http://praca-na-doma6.webnode.sk/dedra2/registr...