Deň blbec
Viem, že je to odveci téma, ale dneska mám fakt hrozný deň... Ledva som sa zobudila a už keď som sa zobudila, tak som zistila, že meškám do roboty pol hodinu. Okay, došla som a mala som zdrb od šéfky... Neskôr si vravím, že si odskočím na záchod. Idem si pokojne a zrazu zakopnem len tak o padlahu a zrúbem sa pred všetkými kolegyňami. 🙄 A už keď idem domov z práce, tak si všimnem, že som celý deň mala veľký fľak na tričku a nikto mi to nepovedal, a ako keby nebolo dosť, tak sa totálne úplne zakokcem pri telefonovaní s niekým, kto mi zavolal na bazoš inzerát. Nech skončí už tento deň!
ale no, cakala som ake hrozy napises a v podstate su to veci, na ktore zabudnes
chapem, ale su aj horsie veci, skus sa na sebe zasmiat a zivot ide dalej. aspon mas vesele spomienky
obcas su take dni. Naposledy som mala tiez blby den. 2x som vyliala kavu - podotykam, na prave umytu a cistu podlahu, vsetko mi z ruk padalo. Priatel mal aspon zo mna srandu. 😀
..a zober si tento deň inak : pospala som si o pol hodinu dlhšie, šéfka mala možnosť vypustiť paru iba na mňa - ostatní mali od nej pokoj, poutierala som podlahu za pozorných očí kolegyniek, fľak a zakoktanie - to je problém ?? Nezrazilo Ťa auto, nezlomila si si nohu, nedostala si nevyliečiteľnú chorobu - deň ako každý deň, akurát sa trošku nedarilo... o rok si na toto ani nespomenieš....
@autorka trápny pocit z tohto?😀 ja som si pred pár mesiacmi chcela na tajno objednať nejaký riadny fast food, lebo som priateľovi povedala, že idem jesť zdravšie, tak mi bolo trápne mu to povedať 😆😆 následkom toho som sa vymkla v spodnom prádle a nemala som pri sebe žiadnu hotovosť, kľúče boli zvnútra, takže som volala zámočníkovi, najskôr som sa zakoktala a nevedela som mu povedať adresu, na ktorej bývam už dosť dlho.. 😆 povedzme, že to ten stres. Keďže som nemala hotovosť, tak mi povedal, že príde po mňa, odomkne mi, zavezie ma za priateľom a zaplatíme mu - toto asi nie je bežný postup a som mu za to riadne vďačná.
Počas toho ako som ho čakala dole zabalená v mikine pri mne zastalo auto, pán sa na mňa usmial, pozdravili sme sa, dopil nejaký nápoj čo mal v ruke a ja sa ho pýtam, že či si ešte niečo musí vziať, nejaké náradie lebo neviem ako to funguje a on, že áno.. NÁKUP. 😀😀 Vzal si nákup zo zadných sedadiel a šiel dnu.. Takže nie, nebol to on ale sused, ktorému som sa skoro celá napchala do auta a usmievala sa neho bezdôvodne. 😆Z ničoho nič som začala otvárať schránku nejakým papekom lebo áno... kľúče boli doma vo dverách ale chcela som to uhrať. 😆
Zámočník nakoniec prišiel, potom sme konečne prišli autom k priateľovej práci a čo sa mi vtedy stalo? vybil sa mi telefón práve keď som mala zavolať priateľovi aby doniesol peniaze, takže som sa v mojom trápnom outfite trepala za ním dnu, nehovoriac o tom, že na zámočníka vybafol môj pes a priateľovi som musela povedať prečo som sa vymkla. 😆 A do dnes sa vyhýbam susedovmu pohľadu.
A aby som nezabudla na dnešok, po včerajšej búrke konečne vyšlo slnko a ja som vonku vyvesila obliečky.. pred hodinou ich sfúkol vietor do blata pod oknom. Nechcem vedieť, čo ma ešte dnes čaká. 😆
a aby nebolo toho malo, tak minuly tyzden 2 dni po sebe ma zobudila osa v spalni. Vystrelila som z postele raketovou rychlostou. Voci bodavemu hmyzu mam neskutocny strach. Spala som len nejakych 5 hodin, ale bolo mi to jedno. Radsej nebudem spat vobec, ked tam lieta nieco take ako je osa. 😖
@cocolino234 to je na článok do časopisu,,, aj úsmev aj oči mi vypadli... každý deń je iný,,, kolegyni volal muž, že sa vymkol, bol len v slipoch na chodbe a ona celou cestou rozmýšlala, ku kotrej chodí ..
@cocolino234
Tak keď toto čítam, tak vôbec nie som na tom až tak zle, ale nechcem to zakríknut, kto vie čo bude zajtra. 🥴

mat tvoje problemy a nesmrtelnost chrusta...