icon

Deň pred svadbou - vaše pocity?

amelia000
5. mar 2020

Ahojte, len tak zo zaujimavosti a mozno troska podebatit...Dnes som posledny den slobodna. (Mozno maaalinko nervozna :D ) Ake boli vase pocity den pred svadbou? 🙂

Strana
z2
hermionia
5. mar 2020

@amelia000 jej zajtra Ta čaká ten krásny deň v živote ženy, užite si to, strašne rýchlo to ubehne 😀 a jasné, že som bola nervózna, lebo u nás deň pred svadbou prichádzali hostia a nosili darčeky takže bolo treba sa postarať o hostí, ale človek v sebe nájde nejaké tajné zásoby energie a všetko zvládne. Veľa šťastia a zajtra vykročte tou správnou nohou do nového krásneho života 😉

tyrkysova_kobyla
5. mar 2020

@amelia000 ja som uplne antistresovy clovek, posledny den pred svadbou sme boli este riesit finalne pocty jedla, potom v meste na sprievode a potom s kamoskou sme u mna kecali pri vine do druhej rana 😂

pininka1
5. mar 2020

Mňa sa každý pol roka pýtal či som už nervózna a ja som nechápala že prečo. Nakoniec ťa nervozita prišla noc pred svadbou. Skoro vôbec som nespala, ale ráno už to bolo ok. V kostole som nahodila jeden výraz, ústa som mala ako v krci ale po oficialitach som si to maximálne užila.

fokuska
5. mar 2020

@amelia000 Vobec som nebola nervozna, ale to som nebola ani pri planovani, cely cas som to brala v pohode a mala som z toho radost. Aj den pred som sa velmi tesila. My sme spolu uz byvali, takze sme sa rano prebudili spolu, dali sme si ranajky, manzel ma odviezol do salonu, kde mi robili vlasy a makeup, on zatial isiel vyzdvohnut kvety a kyticu.
Ani pred alebo pocas obradu ani hostiny, ziadna trema, nervozita nic. Bola som velmi stastna a snazila som si uzit a vychutnat kazdu minutu, pretoze kazdy hovoril ako rychlo to zbehne.
Je to pravda, tolko zazitkov, emocii, podnetov, cele som sa to snazila vnimat ale naozaj to ubehlo rychlo 🙂

lucyluv
5. mar 2020

Hmm,ja si nepamatam :D

smejko25
5. mar 2020

@amelia000 zbehne ti to tak ze ani nebudes vediet ako a bude polnoc 😁😁 ale je to nadherny den ❤️
My sme este vecer riesili posledne veci v sale....s hl druzickou zdobili brezy pred salou a kostolom 😁adoma sme si este dali paru poldeca aby sa lepsie spalo 😁 aaaa absolutne som nestresovala 🙂
Este v den svadby ked (buduci) manzel volal ze idu z domu sme s hlavnou druzickou sedeli v obyvacke nohy vylozene 😁 pohodicka

renatka1985
5. mar 2020

ja som nevedela, kde mi hlava stoji, ale nervozna som nebola - nevedela som sa dockat!!! bol to prekrasny den a naplno sme si ho uzili. nech je taky aj vas!

hettinka
5. mar 2020

@amelia000 ja som mala deň pred svadbou toľko prace (chystanie vyslúžiek, sála, všetko sme si robili sami), že na nervozitu nebol čas.

0silvia0
5. mar 2020

@lucyluv ja si nepamatam ani vlastnu svadbu, mam nejaku hmlu v pamati😁

lucyluv
5. mar 2020

@0silvia0 presne :D a ja som z emocii bola tak v soku, ze cely obrad som sa len premahala, aby som sa totalne nerozrevala 🙂

montemotherone
5. mar 2020

@amelia000 najviac som sa bála obradu v kostole. Aby som čosi nebreptla. Hovorila som si nech už toto mám za sebou a bude ruka hore 😊 Urobila som si u nás také posedenie s družičkami. A v podstate som sa tešila...aj keď jasné že tréma, nervozita bola 😉

amelia000
autor
5. mar 2020

Joj zeny a rozplakali ste sa pocas svadby? :D ja sa idem vydavat tehotna a ja placem pri smutnej reklame...sa bojim ze sa rozrevem na vlastnej svadbe 🤣😭

fokuska
5. mar 2020

@amelia000 Ja som velmi emotivna a bala som sa ze cely obrad preplacem, tanec s rodicmi... ale vobec 🙂
Chvilku som mala na male na zaciatku ked som pocula "smrkanie", ze rodicia slzili, ale predychala som a cely obrad sa usmievala ;) aj gratulacie v pohode, aj tanec, bola som v takej euforii.

Uzivaj si to a aj keby boli slzy, tak co, to patri k tomu 🙂

paulinkaa2
5. mar 2020

@amelia000 ja som od behala kade tade. Najazdila kilometre. Najlepsie bolo zavazat večer o 8 svadobnú tortu lebo som.cakala na muza ze pride a pôjdeme spolu a on uz davno na mieste kde bola hoatina. No nezabi ho musela som ísť so svagrovu.
A jasné že som plakala pri prísahe v kostole. Rozplakala som celý kostol.

c_est_la_vie
5. mar 2020

Ja som sla napisat ze som nebola nervozna a potom som si spomenula, ze prvu druzicku som vitala: Pod na bar, musim si je.nut.
3 tyzdne pred svadbou hrozne stresy, den co den sa menil pocet hosti a zasadaci. Samozrejme svokra robila viac nervov nech pomohla atd. V rano svadby mala babka nehodu, lebo isla pre tortu a nepozrela sa v strese cez cestu. Dozvedela som sa to ked za mnou prisla mama k vizazistke a mala som co robit aby som si nerozmazala cely make up.
Zenich si u rodicov zabudol gate z obleku, tak sme nestihali ist na povodne miesto fotenia.

A vies co? Aj tak to bol krasny den a po obrade som si ho uz len uzivala.

saskia_98
5. mar 2020

Ja som si cely den pred svadbou spievala jednu a tu istu ludovku dookola že sa nevydavam a mamka jak kukla na mna mi vravi nerob somariny bo ta zadusim 😂😂 Ale nejake pocity som nemala .. Vsetko prislo az jak ma navliekli do šiat a mala som ist do kostola. Noo bolo mi horšie jak zle vtedy. Najprv som plakala, potom sa smiala a tak dajak. 😁 A mega rychlo ten den ubehol. Rano make up, vlasy, potom fotenie, odobierka, obrad a ked som odtancovala prvy manzelsky tanec, az potom vsetok stres a strach opadol.

1mina
5. mar 2020

Ja som.neni ten typ ktory by bol nervozny celkovo som nic extra neriesila - no nie som taka zeby mi extra zalezalo na detailoch 😂 dokonca aj kadernicka a kozmeticka sa divili ze taky klud pohodu davno nevideli ked boli doma licit na svadby 🙂 noc pred svadbou siel muz spat k rodicom aby akoze tradicie sme neboli spolu a u nas spalo strasne vela rodiny z ciech atd co mali dlhu cestu takze skor skrz to sa mi nedalo dobre spat lebo sak stale nejaky hluk za dverami na aky som neni zvyknuta... inac som sa bala iba obradu v kostole kedze sa nam stal trapas na skuske a zacali sme sa smiat a nevedeli sme skoncit fakt neviem preco asi poznate to ked sa smejete v nevhodnej chvili je to akoby obranny mechanizmus pred situaciou v ktorej ste nervozne a nemozete prestat 😂 hrozne som sa bala ze sa mi to tam zase stane ale v pohode 😂 a inak pohoda no ale ako tehotna by som sa bala tiez toho placu kedze ja ako tehotna som sa skoro rozplakala napr pri vianocnej pesnicke z radia - pocas toho ako som v robote masirovala pacienta takze 😂😂 ale zas ved hamba to neni plakat na svadbe len treba mat asi kvalitny makeup 😂

ajka0207
5. mar 2020

@amelia000 ja som plakala tiez aj pri reklamach ale.na svadbe som neplakala, mala som namále ked mi gratulovali svokra a babka a ony plakali, ale mala som pekny makeup, tak som to potlacila v sebe :P

angela85
5. mar 2020

Že navždy prídem o svoje priezvisko, veľmi sa má to dotýkalo. Akože iné pocity nie keďže sme spolu 11 rokov

jaskolka
5. mar 2020

Ja som nejako nervozitu necítila,ani predtým, ani vo svadobný deň. Užívala som si, že všetci ma obskakovali, obliekali, cesali atď. Obrad super, zábava tiež. Jednym slovom nádherný deň 🙂

hrajka
5. mar 2020

@amelia000 ahoj amelka a mna nepozves na svadobnu party????

nikyball
6. mar 2020

@tyrkysova_kobyla tu antistresovost ti závidím, v dobrom, takéto dní si vieš potom užiť. Pre mňa si všetky takéto udalosti stres, panika,strach

cmulinko
6. mar 2020

Stresy som nemala žiadne. Mali sme minimalistickú svadbu. Žijeme v zahraničí a tým pádom všetko okolo svadby muselo byť rýchlo vybavené. Nič som dopredu nemala vybavené..teda okrem reštaurácie kde sme mali obed. Žiadne ročné plánovačky o farbe servítok 😃. Došli sme v sobotu na Slovensko. Pondelok sa kúpil oblek a topánky pre ženícha. Utorok som si vybrala šaty a topánky ja. V stredu sme zohnali kvetinárku a voľnú kaderníčku ktorú sme zajednali na ďalšie ráno. Účes mi spravila za 15 minút. Svadba bola vo štvrtok. Mali sme len obrad a po obrade obed a posedenie s rodinou. Bolo nás dokopy 25 ľudí. Večer som už sedela v teplákoch pred telkou 😃. Piatok sa vrátili šaty a bolo vybavené. Počkali sme na sobášny list. Spravila som si 2 dňový nový OP a cestovný pas a išli sme zo Slovenska preč.

tyrkysova_kobyla
6. mar 2020

@nikyball vdaka 🙂 no ja sa vzdy snazim v hlave presvedcit, ze nic sa nedeje, a potom to cele ide v pohode. Tak isto som sa presvedcila aj pred statnicami na VS, a bolo to v pohode 😀

lenka_eli
6. mar 2020

@amelia000 Deň pred som nervózna nebola, to sme sa asi len tešili 🙂 Ja som sa ale rozplakala na vlastnej svadbe 😀 Dokonca sme mali s mužom dve, revala som na oboch keď on povedal "áno", strašne ma to dojalo ❤

Užite si svadbu, všetko dobré prajem 🙂

1radula1
6. mar 2020

Tie pocity sú rôzne. Ja som bola nervózna skôr na sestrinej svadbe. Na mojej som sa tešila. Treba si to užiť. Užiť si tú pozornosť, jeden druhého a rodinu 🙂

sayurinka
6. mar 2020

Ja som sa veľmi tešila 🙂 Deň pred svadbou som bola v 8. mesiaci tehotenstva a ešte celý večer pred svadbou, som robila vyzdobu na mieste hostiny spolu s (vtedy budúcim) manželom :D Aj vyzdobu som si robila vlastnoručne aby sme ušetrili, lebo ja som chcela vačšiu svadbu, lenže sme v tom čase nemali toľko financii, takže som sa aj tak trvdohlavo zaťala, šetrila kde sa dalo a aj tak sa mi napokon podarilo zorganizovať svadbu akú som chcela :D ❤️

jany149
6. mar 2020

@amelia000 tak želám nech všetko dopadne na výbornú a bude to jeden z najkrajších dní v živote....a nestresuj.....berieš si predsa muža svojho života..držím paleeec....

rebeca40
6. mar 2020

@amelia000 úprimne nemala som žiadne pocity, pre mňa deň ako kazdy druhý no aj ked drahého veľmi ľúbim lákalo ma pred oltárom povedať nie 🙈😁 ,ale len zo zvedavosti aka bude reakcia okolia .
Ked som mu to na svadobnej hostine povedala sa zasmial,ze aj cakal čo vymyslim na spestrenie no,ze bol rad ako hrdo a nahlas som to ANO BERIEM povedala a uz sme spolu šťastných a krásnych 18,5 r.
Tak aj tebe želám krásny ,šťastný manželský život a hlavne plný porozumenia 😘

nikyball
6. mar 2020

@tyrkysova_kobyla ja skúšam všetko možné a stres mam až na odpadnutie

Strana
z2