Deti a mačky
23. jún 2022
Ahojte, od mala az tak macky nemusim. Ale moja svokra ano. Ma ich 4. Mame male 5 mesacne dieta a ja sa necitim u nich dobre. Byvame v byte, oni v dome. Stale ma tam vola a uprimne aj by som isla ale akonahle tam pridem som nervozna z tych maciek su vsade, postel gauc, stolicka stol.. Bojim sa ze vlezu do kocika. Su to velke macky ktore aj odijdu z domu do mesta a vratia sa s potkanom v papuly.. Ked sme tam stale len davam pozor na kocik a ked nahodou odijdem na vc nik na ten kocik nedohliadne. Mam strach co bude ked bude mat rok a viac.. Co s tym? :( aky postoj zaujat, je coho sa bat? Raz som zaspala na gauci a macka na mna skocila to bolo este asi 4 roky spatne. Ma niekto skusenost s niecim takym?
Predošlá
Strana
z2
Predošlá
Strana
z2

ja som od malicka vyrastala s mackami. Mali sme ich 5. Boli na dvore, ale hrala som sa s nimi denno-denne. Neskor sme sa prestahovali do bytu a kupila som si jednu macku. Odisla som za pracou do zahranicia, spoznala priatela a ten ma zase 3 macky a chcel by dalsiu. Cize za mna macka nie je az taky problem, ale zalezi aj od povahy toho zvierata.