Deti nachystané do školy a škôlky. Teší sa niektorá z vás?
😀 😀 😀 😀 😀 :- Teda, ak ich hlavne máte minimálne dve. 😀 Odpovedám prvá, myslím, že zaslúžim troška oddychu... 😅 😀 😀 😀 😀 😀
som rada, ze uz vcera u nas zacal skolsky rok a nemusim aspon s tym jednym cakat az do zajtra 😉
Tak jako moje dcerka odpočítává dny do prázdnin, tak já odpočítávám MINUTY do konce prázdnin 😀 😀 😀
maminy nas to caka vo februari..nastup prvy krat,aj sa tesim celkom..3,5 roka v kuse,bez oddychu,uz bodne zmena 🙂 ..obavam sa trochu plaču ..najde sa tu niekto ,koho ratolest neplakala pri nastupe do skolky? 😎
tak ja tu budem asi jedina, ktora sa moc netesi. 😀 ked si predstavim zase to trapenie nad ulohami, rano dve odviezt do skoly, skolky, na obed zase po nu do skoly, poobede do skolky.... joj nejako sa mi to nechce. teraz vstavali o 11,00, tak sme mali kluuuuud.... 😀 ja uz asi zacnem ratat do dalsich prazdnin. 😀 😀 😀 😀 😀
ja milujem prazdniny ked sme doma spolu ,ale kedže vzdelavanie je doležite tak detom nič ine neostava ako zajtra zasa začať.Mareka čaka prvé polročne vysvedčenie,Michala maturity a spoločne s Milanom /on už po tretí raz/ primačky na výšku a Michala primačky na policajnu akademiu,tak toho u nas bude naozaj dosť....
Nie, nie, netesim sa, ze uz zajtra pojde moja dcerka do skoly. Nema rada to vstavanie, ulohy. Lepsie je, ked sme vsetci spolu doma, je to take viac bez starosti. Uz sa tesim na dalsie prazdniny.
My sme mali deti uz dnes v skolke. A teda chybali mi :( a aj MM. Ja by som doma este zostala 🙂
@lucia20...no mozno aj zajtra vstanu o 11 tej 😀
inak aj u nas tak nejak, niektory den aj o jednej sme sa zobudili...no ja som zvedava akym zazrakom zajtra o 7 vyleziem z postele 😖
a neviem ci sa tesim, na zaciatku prazdnin som nadavala, ze co budeme dva tyzdne doma, ked ani sneh nieje a teraz uz som si zvykla a znova zvykat spät...co ja viem...
..............neteším..........bude v chalupe prázdno doobeda a bude mi chybať to vyspávanie do desiatej 😀 😉
Mne dnes išla mladšia prvý krát do školky a už dnes sa hrozím čo bude zajtra a ako to bude zvládať. ☹ Ale tú hodinku kludu, čo mám teraz pre seba s kávičkou - to sa mi veru už dávno nestalo. 🙂 Asi to bude tým že moje nevstávajú jedenástnej ale max o siednej a kým ich zaženiem spať tak je aj desať večer.
V tomto totalna dichotomia, totiz na jednej strane sa tesim ze bude vacsi pokoj a klud, nebudem musiet tolko organizovat spolocny cas, obskakovat ich, 100x/hod pocuvat "Mamiiiii", odpovedat na ich otazky, riesit sarvatky, na druhej strane bola to dovolenka, aj ked s detmi, ale ina uz plno rokov nebude, takze moct sa valat v posteli aj ked casto s detmi skacuc po hlave, pohoda klidecek nemusenie stihaciek terminov mojich a aj deti, a ta ich blizkost, kedy sa predsa len mozme viac do hlbky zblizovat nez cez "bezne dni".
Takze ja v tomto uplny ze magor, aj sa tesim aj smutnim ze to skoncilo.

ja ich mám troch ... najstarší zajtra konečne nastupuje po dlhých prázdninách do škôlky 😀 Na zajtrajší deň čakám už hádam od Vianoc 😀 Takže nie si jediná 😀