Aké sú deti narodené v znamení Kozorožca?
Ahojte maminky,
termín pôrodu mám stanovený na 6.1., čakám dievčatko. Je tu nejaká maminka, ktorá ma v tomto termíne už narodené bábätko, najlepšie dievčatko? Aké povahovo sú tieto detičky?
Celkom som sa vydarila, si myslím 😂 ale inak som skromná 😅
Ja nemám také, ale ja som bola dievčatko teraz už žena kozorožec😀😂
Ja si myslím že detičky sú hlavne povahovo po rodičoch a predkoch, keď už tak, a nie po horoskopoch. 😅
Ale inak poznám pár detí narodených v rovnake znamenia, ale sú úplne odlišné povahy🙂
ja som normálna
ja mam sice dvojicky chalanov ale su kozorozci este aj muz😂 no je s nimi riadna zabava 😃
Máme aj syna (1.1.) aj dcéru (28.12.) Úplne odlišné povahy. Nemyslím, že znamenie významne ovplyvňuje povahu. Teda u nás to určite neplatí. Syn kľudný, rozvážny, opatrný. Dcéra pravý opak
Synovec je kozorožec a topka chlapec. Strašne dobrý, povaha super. Ale podľa mňa to je výchovou, nie znamením
Mam doma takmer 10 rocneho syna. Inteligentný, citlivý, tvrdohlavý a veľmi,veľmi cielavedomy ❤️
ja som zevraj bola super 🤷♀️😁
Syn, 1.1. Je veľmi kľudný, múdry, citlivý, priateľský, nekonfliktny a v spoločnosti skôr introvert.
Mam dceru kozorozca ale jedine co sa mi s nou a tymto znamenim spaja je, ze od mala sa rada niekam stverala, nikdy nedokazala ist po chodniku, zasadne isla po obrubniku😃, liezla na vsetky ploty, teraz ma 14 a este stale ju tie obrubniky lakaju😂. Povahovo je inak po muzovi. Chvalabohu🤭
@iveta5482 my mame v januari narodene dievcatko. Ale ma 1,5 roka, tak co ja viem...je podobna ako surodenci v tom veku, ako sestra narodena v septembri a chlapci narodeni v novembri a v decembri. Samozrejme, mierne odlisnosti. Chlapcov mame strelcov oboch a su uplne ini povahovo. Na toto sa vykasli. Je to o genoch a vychove a nie o znameniach.
Áno, ja 6.1 dievča, veľmi ťažká povaha
Ja som kozoroh aj moj muz aj moja mamka
@iveta5482 Mam sesternicu, dobra, mila, inteligentna a kreativna. Povahu ale treba hladat v rodine, s najvacsou pravdepodobnostou bude po vas alebo niektorom starom rodicovi. Sestra aj mama su rovnake znamenie, ale sestra ma diametralne odlisnu povahu, podala sa skor na otca. Sestrina dcera je to iste znamenie a je povahou do svagrovej rodiny. Druha jej dcera je uplne ine znamenie a povahou je cela moja mama 🙂
Ahoj, ja som kozorozec a teda no znamenie super vo vacsine veci, tie si si asi zistila, ale introverti. Ja tiez ticha, hanbliva ako dieta - voci cudzim, inak nie - zlomilo sa to trochu v puberte. Na ulici mame dve dievcatka kozorozce a tie hlavne znaky tam su - kludne viac ci menej, tvrdohlave, cielavedome, zodpovedne....tie pomery vlastnosti ovplyvnuje rodina a vychova, ale su tam. Ked ste introvertna a ticha rodina, tak tomu moc nepomozes, ale ak ste extroverti ostatni, to kozoroha potiahne trochu inde z jeho zony - mierne. Ja teraz mam muza brutal extroverta aj deti su a teda trpim moc na ihriskach atd, kde mozem poslem muza. Ale keby som takeho nemala a nebola nutena, tak je to so mnou tazke 😀 tiez som mala spoluziacky kozorozce ako dieta a s tymi som sa presne nekamaratila. Nepritahovali sme sa navzajom tie iste povahy, vyhladavali sme ine.
Ja mám syna aj dcéru kozorožcov a teda podľa mňa majú úplne rozdielne povahy 🙈
@iveta5482 moja sestra je 5.1. a za mna...strasne - inac traja sme v januari narodeni, aj moj otec aj ja. Ja som 26teho, otec 20. Sme uplne odlisni od nej. Sestra je cielavedoma, manipulativna, vypocitava, ide si tvrdo za svojim. Nestrati sa, vzdy dosiahne svoje. Mozno sa to zdaju dobre vlastnosti do dnesneho sveta, ale ...no proste to srdce je tam zrejme z kamena. Nezhodneme sa v nicom.
@lindous aj ja 😀 podobne 😉
Môj priateľ zo SŠ bol narodený presne v tento dátum . Povahovo bol perfektný , nikdy by nikomu zle neurobil a mne by zniesol aj modré z neba . Najhoršia jeho vlastnosť bola asi pohodlnosť .

@iveta5482 ta šaľene