Detox tela od začiatku roka 2018
Ahojte žienky, už dlho uvažujem nad detoxom, chcela by som začať po novom roku, presne 8. januára (po novom roku prídu svokrovci, tak musíme ešte kolaudačnú párty spraviť 🙂 ). Našla som na nete veľa "zázračných spôsobov", ale chcela by som Vaše rady a skúsenosti, do čoho sa naozaj pustiť. Nejako nezdravo sa nestravujem, pretože varím pre seba a dieťa skoro to isté, väčšinou zeleninu, avšak chcela by som vylúčiť chleba. Samozrejme budem rada, ak sa niekto pridá a tiež sa na to dá... mojím cieľom je zlikvidovať chuť na sladké a hlavne prečistiť telo a snád aj niečo zhodiť.
@katuskaa11 ono to pomaličky pôjde dole,keď máš čo zhodiť,tak zhodis
@katuskaa11 a to si užívala počas kojenia?
@misa107 ...nie najprv som synceka odstavila....uz to bolo len o zvyku
@katuskaa11 a vaha ako ide dole ☺️
@misa107 25 kg dole od januara
@katuskaa11 ahoj ako sa stravujes?
@grenka ahoj ja užívam moroznik a stravujem sa normálne.moroznik tá troška obmedzí.ja napr.nemam chuť na sladke a pecivo
@misenka052 a kde sa dá kúpiť?
@grenka Pozri bazos.a do vyhľadávača napíš moroznik
@misenka052 ahoj ešte užívaš moroznik ? A ako si natom z váhou?
@misa107 ....ahojky .... Nie uz nie ... Moroznik podla odporucania po roku uzivania treba prestat brat .....S vahou som isla dole .... Ale to aj vdaka uprave stravy a pridanim vecernej rychlej chodze.....za rok sa mi podarilo zhodit 28 kg
@katuskaa11 a ako si si upravila stravu?
@grenka .... V prvom rade znizila mnozstvo. Potom som zacala vyberat si co zjem. Do receptov som zacala si spaldovej muku a ine muky ako psenicna. Ked kolac tak v zdravsej verzii napr. Bananovnik odporucam.
Ovocie do obeda,poobede iba zeleninu a na veceru bielkovina....
Pojde to len zacat.....

@jankale ...tak ja moroznik berem od 1.1.2021 uzivam teraz 6 odmeriek som max.spokojna .....kg idu dole
Upravila som si stravu,prestala kojit,zacala som si varit a pridala som vecer rychlu chodzu 8km 5x do tyzdna
Ale som na dllllhej ceste povodna vaha 100kg
Pokles zatial -6lg