Detská párty k 8. narodeninám

6. júl 2021

Ahojte ženy.
(Vopred upozorňujem že moralizovanie ignorujem) Chcem pre dcéru urobiť nejakú mega party na oslavu 8 narodenín. Na oslave bude cca 12 dievčat v rovnakom veku, bez rodičov. Mala by to byť záhradná party v štýle Disney princess. Na stôl plánujem nejaký Candy bar z koláčikov, donutky, cupcakes, makronky, popcakes a pod. Samozrejme tortu. Ovocie. Pitie vodu s ovocím do džbánov. A moje otázky: čo sa Vám osvedčilo na jedenie? Uvažujem nad pizzou, hoddogmi, mini burger… čo ešte? Nejake mini rezne? Hranolky? Chlebíčky?
A ešte, je dobre mat na takej oslave animatorky? Nie som si istá či pre take veľké deti sú ešte animácie vhodne… a teda ak nie aký program vymyslieť aby nevznikala nuda a nezhody?
A čo prenájom skakacieho hradu?
Prosím o odpovede len tie čo takúto party pre svoje deti usporadúvajú a teda majú skúsenosť.
Ďakujem

syslik81
6. júl 2021

moja ma oslavy kazdy rok ... teraz kvoly covidu sme to odflakli mala len skakci princeznovsky hrad ,, robili si same pizzu a kupila osm neaky set na vyrobu celeniek ..mali hudbu .. kazda tanier s poharom s menovkou .. ovocie , chipsy sladkosti .. vsetko nahadzane v miskach a brali si kto co chcel .... mozes robit malovanie na tvar , tetovanie , ohlas mal aj detske spa - v zahranici sa da objednat maju nadobky na nogy s vodou .. glittery do vlasov jemny makeup a lakovanie nehtov ... kazdopadne hudba a deti sa uz zabavia aj same .. a na vecer ked odidu flasa vina- ta sa fakt zisla .. do ds tyk jedla okrem pizze mali kuracie nugetky fontanu s cokoladou a jahodami a ovocne mysi a zmrzku ..

lara8888
6. júl 2021

Za mňa hrad určite áno...koľkokrát aj starší sa vybláznia na tom😂...občerstvenie...v poslednej dobe sú in aj makrónky, k tým burgrom by som pridala hranolky,a možnokuracie nugetky(tip:nám chutia z lidl) , myslím, že rezne a chlebíčky budú nezaujímavé pre deti, pri takom dobrom výbere

marzuz89
6. júl 2021

Nemoralizujem.. Len nostalgicky spominam... Ako dieta som na narodeniny dostavala tortu v tvare motyla, krasne saty, mala som pozvane 2, 3 najlepsie kamaratky doma v obyvacke, pili sme kofolu, ktoru sme mali inak zakazanu. Od kamosiek som dostala megalentilky a to bol obrovsky zazitok. Ked vidim tieto dnesne predbiehacky a prehanacky, je mi smutno. Ale kazdopadne, nech je slecna s oslavou spokojna ❤️

kitycat
6. júl 2021

Ja moralizovat nebudem, ale neviem si uplne predstavit co si predstavujes pod pojmom "party v style Disney princezien".

Skakaci hrad nie? Co ked po sebe poskacu udru sa bude plac.. Bude ich vela. Neviem, ako si na tom financne ale ak uvazujes o takejto vacsej party tak hadam nie uplne tragicky.
Dekoracie sa budu pohybovat iba v tom ze baloniky a tanierky a kelimky s nejakou disney peinceznou?

Ked uz tak ja by som sa dohodla s pozvanymi dievcatami a s dcerou, hlavnou oslavenkynou, ktora bude aka princezna co su schopne si ten kostym zaobstarat, alebo ty pozicias naozaj pekne kostymy tych disney siat a nejaka ta animatorka by im mozno mohla pomost s ucesmi, vizazou. Ak mate fotak od fujifilm Instax tak by sa mohli ppfotit takto nastrojene. A pomedzi to nejake tie aktivity typu preniest lopticku na lyzicke? Slamkou preniest lentilky z misky do misky? Neviem ake hry su in... Pantomima? Mozno hra Activity by pomohla, ale 12 je uz dost hracov.

Ako jedlo by som dala nieco cim si tie dievcata neokyckaju oblecenie, ale take nie je. Mini rezne, club sandwiche, makronky a nieco zdravsie... Asi cheesecake.

A teraz nasadnem na jednorozca a idem snivat o mojje party v style Disney 🤣

h2
6. júl 2021

Ahoj, mám síce chalana, nie dievča, tiež má narodeniny v lete a z niekoľkoročných skúseností odporúčam mini pizze. Vždy majú úspech. A ešte nanuky a melón.
Animátorky som nikdy nemala, kým bol syn menší, vymýšľali sme program my s mužom. Asi najlepšie, čo sme mali, bolo hľadanie pokladu podľa indícií, decká to hrozne bavilo, nakoniec našli pirátsku truhlicu plnú sladkostí. Syn mal vtedy 6 rokov a na oslave boli aj dievčatá.
Teraz už je väčší, tak už program nerobíme, zabavia sa sami. Na záhrade máme bazén, domček na strome, pod ním lanovú dráhu, lopty, futbalové bránky... Nič viac nepotrebujú.

autor
6. júl 2021

Ďakujem za nápady, tetovačky, vizáš a manikúra sa mi pozdáva 🤩
@kitycat áno Disney štýl zatiaľ plánujem len dekorácie, aj nad oblečkom som rozmýšľala ale zrejme bude dosť teplo a v tých tylových šatách… tak som z toho upustila.

autor
6. júl 2021

@h2 tak to máte super. My mame malú záhradu takze bazenik len nafukovací a domček so šmykľavkou a hojdacky.

autor
6. júl 2021

@h2 prosím ta to hľadanie pokladu podľa indícií.. môžeš podrobnejšie rozpísať. Ja nie som veľmi kreatívna 🤦‍♀️ Budem ti vďačná.

kitycat
6. júl 2021

@h2 my sme sa takto podobne hrali s bratrancami a sesternicami, taka mini pevnost boyard. Polovica vymyslala indicie a vyslwdne slovo a druha polovica hladala indicie schovane na strome, v pieskovisku, pod kamenmi pri potoku. A potom sme haddali to hlavne slovo. To boli casy

h2
6. júl 2021

Vymysleli sme básničky, podľa ktorých hľadali nejaké miesta. Vždy, keď našli nejaké miesto, čakala ich tam ďalšia indícia. Tých miest bolo dokopy asi 7, na poslednom už bola tá truhlica. Už to budú 4 roky, takže už si veľmi nespomínam, jediné, čo si teraz vybavujem, je:
"K pokladu Ťa dovedie
tajomný plyn spod zeme." (To malo znamenať, že majú hľadať v búdke s plynomerom. 😁)
Najviac ma pobavilo, že som nakúpila sladkosti podľa počtu detí a predstavovala som si, ako si to budú deliť. Ale čo nastalo, keď to našli! Každý hrabal k sebe čo najviac, nejakú moju snahu o to, aby si to rozdelili, úplne ignorovali. 😂

jaga18
6. júl 2021

Hľadanie pokladu u nás 1. Úloha - na záhrade pozbierať očíslované papieriky. Uložiť podľa čísel, na každom papieri 1 slovo. V pár veršoch opísané miesto, kde sa majú presunúť.
2. Na druhom mieste (ktoré musia z veršov uhádnuť) nájdu mapu. Podľa nej dorazia na stanovište č 3
3. Opäť vo veršoch popísané miesto, ktoré musia uhádnuť a ísť tam
4.opat kreslená mapa, ktorá už ale privedie deti do cieľa a k nej aj lopata /rýľ.
5. Označené miesto krížikom, ktoré nájdu podľa mapy a tam vykopu truhlicu.

Vzdialenosti sú tak, aby to nenašli za 10 minút 😀 aspoň hodinku ich trápime 😉 najdlhšie trvá ta prvá indicia, musia nájsť tie papieriky cca 40 ks, zložiť si to, nech to vedia prečítať a ďalej to už ide šup šup

martinka13
7. júl 2021

My sme mali na jednej z osláv kúzelníka Petra Šestáka. Bola to bomba 😀

maciatkolulu
7. júl 2021

To robíš oslavu 1x???? No teda. Véd urob to podľa dcéry, čo má rada ona, ak pizzu, tak pizzu, ak hot dog, tak hot dog. Ci ide len o ukázanie sa pred nejakými novými "na úrovni" kamarátmi? Lebo ja robím malému oslavu s kamarátmi už 7 rokov každý rok, podľa veku. A posledne razy si vyberal všetko sám. A je to super. Takze by som skôr ako pýtala rady na koňovi, hodila reč s vlastnou slečnou😉

evkamotka
7. júl 2021

Burgre by som nedavala, cele sa to rozpadava detom v rukách. Ak bude torta a dobroty, deti sa dost nadlabnu tym a hlavne jedlo by som podavala uz len napr pizzu a hranolky. Aj tak to bude pestre

felycity
7. júl 2021

Urcite nejaky program nachystaj, lebo cim viac deti, tym menej sa budu vediet dohodnut na spolocnej hre. Mozete vymysliet sutaze, hladanie pokladu - temu prisposobit vasej teme disney princess ( vymysliet pribeh, ze nieco stratila a doladit ulohy ci iz sutaze, hadanky, puzzle indicie a pod pripadne kreativne tvorenie) .

autor
7. júl 2021

@maciatkolulu prosím o inšpirácie, nie o radu s kým sa mám poradiť 😂
A neviem teda že keď ty robíš oslavu tak nemyslíš na hostí? Riadis sa len podľa toho čo máte radi vy? To ste teda hostitelia 🤦‍♀️
Ja mám rada pizzu a ostatne deti nech jedia to čo ja chcem 😂
A ak teda chceš vysvetlenie po iné roky sme mali oslavu v kruhu blízkej rodiny, viem čo majú radi, deti bolo menej, netrebalo im vymýšľať program.

akirlu
9. júl 2021

A ja ze sa taketo party robia iba v USA, vidim, ze ten osial uz dosiel aj k nam. Tu v USA sa daju prenajat skakacie hrady aj pre viac ludi, pri kazdom bol napisany povoleny pocet osob, ked som nedavno pozerala. My sme mali pizzu, kuracie spizy, zeleninovy salat, melon, jahody, tortilla chpis so syrovym dipom, popcorn, cokoladove gulicky ferrero, mandlove keksiky a potom take makke maslove pecivo (Madelines). My sme ale pozvali cele rodiny vratane rodicov ako je to tu zvykom, dokopy 12 rodin, asi tak 40 ludi. A mne sa najviac zo vsetkeho paci mexicka pinata, ktoru tu tiez casto vidam na oslavach. To neviem, ci uz aj k nam doslo. Mne sa osobne oslavy s animatormi az tak nepacili, deti sa spolu menej zahrali. Vynimkou bola iba show s papagajmi, ktore vedeli rozpravat a aj sa bicyklovat, to bolo perfektne. Nezaskodi pripravit nejaku hru, my sme mali pretahovanie lanom a potom taku hru so satkou.