Detské kaderníctvo v Košiciach

stankakoma
20. nov 2016

Zdravim zeny 🙂 viete mi prosim poradit detske kadernictvo v KE? Raz som to skusala v normalnom kadernictve ale maly sa isiel zblaznit, to bolo davnejsie, teraz ma rok a pol, najlepsie niekde kde maju take to auticko. Prosim poradte mi aj nejake triky ako to tam s nim zvladnut. Dakujem PS: na kadernictvo vo funparku som dostala zle odporucanie, vdaka

ivanamyl
16. aug 2017

Pripajam sa, zatial nikto nic 🙂

dankavass
4. apr 2018

Prispejem do diskusie, hoci staršej... Po dnešnej čerstvej skúsenosti s funparkom ho môžem lrn odporúčať! Syn má 16 mesiacov, ukričaný, protestujúci, nenávidí cudzích ľudí, prostredie, dotyky, neobsedí ani minútu. Avšak kaderníčka bola profík. Posadila som ho do autíčka a bolo to s plačom aj protestmi, ale zvládla to bravúrne za 5 minút. Podotýkam, syn mal naozaj veľmi dlhé nepoddajné vlasy a spravila z neho fešáka prvej triedy 🙂 za mňa áno, všetkými 10timi.

tanicka122
11. apr 2018

@dankavass dobrý deň treba sa objednať? Ďakujem

dankavass
11. apr 2018

@tanicka122 my sme len prišli a hneď nás vzali :-=

tanicka122
11. apr 2018

@dankavass ďakujem 😊

tanicka122
12. apr 2018

Dnešná skúsenosť v kadernictve. 😠 od začiatku všetko zlé. Kaderníčka bola arogantná, nevedela sa ani len poriadne pozdraviť a prístup k syncekovi ešte väčšia hrôza. Bez milého slová a pozdravu. Bez akéhokoľvek náznaku ze idem nieco robiť.
Drobček sa prvý krát zľakol keď naňho hodila tu plachtu, druhý krát keď mu za uchom zapla strojček dobre ze mi nevyskocil z toho autíčka kde sedel.
Môj názor na dobrú detskú kaderníčku je ze by mala najprv s dieťaťom prehodiť par slov a postupne mu oznamovať co sa bude diať.
Za mňa funpark kaderníctvo nikdy viac a určite neodporúčam 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠