icon

Dieťa šije od 5 rokov

25. júl 2022

Bolo v televízii dievča, ktoré ušilo v 5 rokoch zásteru. Nie je to skoro? Mohla si ublížiť.

beata_k
25. júl 2022

Vo svete 5 rocne deti rodicom pomahaju na poli. Alebo su na ulici a staraju sa o seba same...

pribinak
25. júl 2022

Ublížiť? Maximálne sa pichnúť ihlou. Zas nepreháňaj

karhu
25. júl 2022

volaj socialku🙄

hipuska
25. júl 2022

Nie, nie je to skoro. Mne syn presne v tomto veku pomohal šiť jednoduché vrecúška. Potrebovali sme ich cca 100 a plnili sa levandulou. Nie je nič lepšie, ako keď si dieťa dokáže samo vyrobiť nejakú vec.

bimbambom
25. júl 2022

Možno to čo máš teraz na sebe oblečené pomohlo ušiť 5 ročné dieťa 🤔

pimpa12
25. júl 2022

Moja v tom veku vedela už šiť, strikovat a začínala s vysivanim. Má veľké nadanie a baví ju to. Ak dieťaťu ukážeš správny spôsob používania ihli tak si neublíži alebo aspoň nie vážne.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
cickamon
25. júl 2022

moja ma 5 a zboznuje vysivacie zvieratka z Billy...to vysivala uz v 4-roch, teraz sice s mojou pomocou sila taku plysovu lamu z tedi, tam uz aj normalnou ihlou... nevidim na tom nic zle...sranda bola ze ked som jej kupila prvu vysivaciu hracku ze jej ukazem ako sa pouziva ihla a nitka, ona uz vedela zo skolky....predstav si ze aj tam v montessori triede 4-5 rocne deti vysivali...pouzivaju tu tupu plastovu ihlu a maju preddierkovany zaklad.

martinatom1
25. júl 2022

@cickamon prosím, aké zvieratká z billy? Nejaký link, obrázok, alebo kde to nájdem? ´Dakujem

kitycat
25. júl 2022

Ja si pamatam, ze sme v skolke vyrabali ihelnicky. Vystribli latku, naplnili vatou zocili vrwcusko a potom este obsili aj papierovy kruh latkou.

Urcite som mala 5-6 rokov cize na tom nevidim nic zle.

Ta sprava bola o tom, ze 5 rocne usilo zasteru a nie, ze sa dokalicilo pri siti zastery 🤦‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

viestta
25. júl 2022

Niektoré ani v dvadsiatke nelrisiju gombík, tak sa nečudujem, že zástera je pre nich veľdielo. Ale nebude to až taký zázrak, keď detské šijacie stroje sú určené pre vek +5. Ak to dieťa baví, má jej kto vysvelit ako šiť, tak prečo by netušila zásteru? Však to nie sú svadobné šaty s troma spodnickami a krinolinou

domiklik
25. júl 2022

A čo myslíš, kto v Bangladéši šije tie tričká zo zary h&m, bershky a pod.

whatever1
25. júl 2022

@martinatom1 aj ja som sa chcela spytat😁
@cickamon

cickamon
25. júl 2022

@martinatom1
@whatever1 nasla som na nete iba toto https://www.pantarhei.sk/374855-vysivacie-zvier... u nas v bille predavaju dlhodobo tuto vevericku, slona, leva a líšku. tie uz mame hotove vsetky dokonca niektore sme kupili aj 2x a vysivala ako darcek babkam k narodeninam 😀

whatever1
25. júl 2022

@cickamon diky😃❤

saxana000
26. júl 2022

Made in thaiwan made in Bangladesh..kto myslis ze tam sije tricka a topanky?