Dieťa v súkromnej škôlke v posledných mesiacoch otcovej RD.

tatiana_84
28. dec 2019

Ahojte, neviete mi povedat ako je to realne so sukromnymi skolkami a otcom na materskej? Konkretne syna chcem dat do sukromnej skolky na posledne 2 mesiace otcovej materskej. nech je chory ked este otec je doma. Potom aj on nastupuje do prace. Ohlasuju sukromne skolky niekde ze sa staraju o dieta? Nebudeme si ziadat o prispevok
Dakujem

evittam
28. dec 2019
adika51
28. dec 2019

neohlasuju nikde. ale po novom podpisuješ čestné prehlásenie, že dieta sa nenachádza v žiadnom zariadení. ale my sme napr mali staršieho v súkromnej od septembra, materská končila partnerovi v polke októbra (to sme o nových pravidlách nevedeli, lebo predtým mohlo byt dieťa na pol dňa) a dohodla som sa s riaditeľkou, že keby ju kontaktovali zo socialky, tak že to poriešime. nechcem radiť zle, ale aká je pravdepodobnosť, že dieťa do 3 rokov, ktorého je otec na materskej, príde kontrolovať socialka, pokiaľ otecko už je na materskej dlhšie a vtedy dieťa v škôlke nebolo.

evittam
29. dec 2019

@adika51 Iste porušovat zakony, brať peniaze aj pracovať a dieta v skolke....co dodat.
Inak všetko je v systémoch a niekde to určite je. Cize ak na to pridu vráti vsetko čo mu bolo vyplatene. Ale špekulantov je stále dost a nepoznaju hraníc.

tatiana_84
autor
29. dec 2019

@evittam
@adika51
Dakujem za odpovede

adika51
Autor odpoveď zmazal
Zobraz