Difúzer, ste s ním spokojné? Ktorý sa oplatí kúpiť?
Ahojte kocky pls aky mate doma difuzer dajte link a napiste mi prosim ako ste s nim spokojma vdaka zvazuj.kupu len recenzii takych realnych je malo na nete vdaka
@lenocka12345 to teda tiež nerobím.. keďže teraz v chrípkovom období ide denne.. ale čistím ich samozrejme pravidelne.. kúpila som ešte tretí, od iného výrobcu ako tie dva a uvidím, či aj ten to spraví.. potom bude ozaj chyba na mojej strane.. a ako dlho máš difúzer, tak že ho používaš? lebo mne to spravili po 4 mesiacoch.. to mi príde krátka doba..
@pitr5 fúha , tak rok a pol , možno dva , môj je ok , nič značkové od nejakého super výrobcu , skôr taký obyč , ani oleje nepoužívam extra top , u mňa nejde každý deň ale často 🙂
@lenocka12345 dakujem ti za odpoved 🙂
Ahojte , ja pouzivam vacsi difuzer s levandulovym esencialnym olejom a som s nim nad mieru spokojna 🙂 nakupila som 3 z tejto stranky : https://www.aladino.sk/?product_cat=aroma-difuzer
@schvarzy dobry den, aj ja sa pripojim , a ktory ste si prosim nakoniec vybrali? Ktory sa pokazil? Vdaka
Ja mam doterra difuzér aj oleje iba doterra.
Maximálna spokojnosť so všetkými produktami. Dokonca ich nakupujem aj so zľavou, kľudne poradim bližšie v správe.
@elly_ dobry vecer, mozte aj mne prosim poslat info
ja mam z wereco a som s nim maximalne spokojna
Ja mam od naturkraft a mam ho uz 4 roky. Ked naplnim nadrzu uplne doplna ide aj 24 hodin. Oleje su tiez krasne a kvalitne

@pitr5 vyutieraš ho po každom použití ? Priznám sa , že ja to nerobím :( nemôže byť toto príčina ?