icon

Difúzer, ste s ním spokojné? Ktorý sa oplatí kúpiť?

inngrid
27. máj 2019

Ahojte kocky pls aky mate doma difuzer dajte link a napiste mi prosim ako ste s nim spokojma vdaka zvazuj.kupu len recenzii takych realnych je malo na nete vdaka

Strana
z2
lenocka12345
14. feb 2020

@pitr5 vyutieraš ho po každom použití ? Priznám sa , že ja to nerobím :( nemôže byť toto príčina ?

pitr5
15. feb 2020

@lenocka12345 to teda tiež nerobím.. keďže teraz v chrípkovom období ide denne.. ale čistím ich samozrejme pravidelne.. kúpila som ešte tretí, od iného výrobcu ako tie dva a uvidím, či aj ten to spraví.. potom bude ozaj chyba na mojej strane.. a ako dlho máš difúzer, tak že ho používaš? lebo mne to spravili po 4 mesiacoch.. to mi príde krátka doba..

lenocka12345
15. feb 2020

@pitr5 fúha , tak rok a pol , možno dva , môj je ok , nič značkové od nejakého super výrobcu , skôr taký obyč , ani oleje nepoužívam extra top , u mňa nejde každý deň ale často 🙂

pitr5
17. feb 2020

@lenocka12345 dakujem ti za odpoved 🙂

kika22111
11. jún 2020

Ahojte , ja pouzivam vacsi difuzer s levandulovym esencialnym olejom a som s nim nad mieru spokojna 🙂 nakupila som 3 z tejto stranky : https://www.aladino.sk/?product_cat=aroma-difuzer

kiki234
Odpoveď bola odstránená
miych
22. mar 2021

@schvarzy dobrý deň, reagujem na difuzer, ktorý ste spomínala, tiež po ňom pokukujem, chcem sa opýtať, či vyžaduje nejaké extra čistenie a ci ho vôbec ešte mate a ide ako má lebo príspevok bol písaní ešte v roku 2019. Ďakujem 🙃

schvarzy
23. mar 2021

@miych po cca roku obcasneho pouzivania sa pokazil. Isiel ale vobec nevydaval paru.

miych
24. mar 2021

@schvarzy ďakujem, veľmi pekne za info a mate teraz nejaký, pozerám aj na stadlerform značku, na ňu sú tiež fajn recenzie, len nevie ci prevonia celú miestnosť...

nikol955
Odpoveď bola odstránená
lucia18121
2. okt 2021

@schvarzy dobry den, aj ja sa pripojim , a ktory ste si prosim nakoniec vybrali? Ktory sa pokazil? Vdaka

ladyjuls
Odpoveď bola odstránená
ladyjuls
Odpoveď bola odstránená
elly_
17. jan 2022

Ja mam doterra difuzér aj oleje iba doterra.
Maximálna spokojnosť so všetkými produktami. Dokonca ich nakupujem aj so zľavou, kľudne poradim bližšie v správe.

lucia18121
17. jan 2022

@elly_ dobry vecer, mozte aj mne prosim poslat info

beahavala
11. feb 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

ja mam z wereco a som s nim maximalne spokojna

kiki234
12. feb 2022

Ja mam od naturkraft a mam ho uz 4 roky. Ked naplnim nadrzu uplne doplna ide aj 24 hodin. Oleje su tiez krasne a kvalitne

Strana
z2