Diplomovka - Vysoká škola zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety AIMRaD
Máte s tým niekto skúsenosti? Každá časť by mala mať 25% - treba to dodržať?
ahoj, 70% by mala byt vyskumna cast a 30% teoria. IMRAD nepozna clenenie 25 a 25 a 25 a bla bla ako prednasaju ti 2 experti na skole 🙂
Osnovy koho? Budme uprimni...nenajdete rovnake struktury prac v systeme. To co sa prednasa na Alzbete je upravene podla niekoho :slight_smile kto to prednasa. Original IMRAD nepozna ani 4kapitoly...tym som chcela povedat...ze staci dodrzat 70 a 30. Fajtom je, ze teoria nikoho v komisii nezaujima. Kazdy ide na vyskum.
Dikes za info vsetkym.
Ide o to, ze pracu pisem pre niekoho a na alzbete sa nejak podivne zvysuju naroky na pisanie prac...
Sama som vystudovala socialnu pracu ale na inej skole, ale toto co robia tento rok na alzbete je uz nonsens...ako vo vyskumnom ustave :D
dozvedela som sa, ze aspon priblizne rovnako by to malo byt rozclenené. Najhorsia je cast. 2 - kde treba pisat metody prieskumu. Cast 3. - kde treba rozpracovat vysledky prieskumu sa este dá - ponatahovat tam grafy a tabulky, obkecat to a je u aj 12/15 stran. Diskusia je tiez masaker.
Mam este jednu otazku - chceli od vas v DP (nie BC) nejake statistiky typu chi kvadrat apod.? Vraj, ak nieje v DP "zlozitejsia" statistika, tak to moze zhorsit známku. HM?
no podla mna nikoho nezaujíma ani vyskum, komu by sa chcelo studovat grafy a tabulky? :D
aj ja mam kvantitativny dotaznik a chi kvadrat ratat nebudem, lebo neviem :D celu DP som uz spracovala klasicky jednoducho, vraj to moze ostat aj takto, ale v závislosti od oponenta to moze mat vplyv na známku.... budeš to rátať v exceli či "ručne"?

@metisa netreba, teoria moze mat aj 30, ubrat mozes na metodach. najvacsi priestor by mali mat vysledky a diskusia.