icon

Divný vzťah

slniecko_12
3. jan 2018

Ahojte. Sme spolu a priatelom 6 rokov..a zatial sa nebavime ani o spolocnej buducnosti, ani o nicom v podstate. On sa nechce vobec rozpravat, nic riesit, aj ked mne vela veci vadi a snazim sa mu zdoverit tak mi povie ze na co to riesim, popripade mi ani neodpoveda. Ani neviem na com som, ci si ma vobec niekedy zoberie. Co s tym?

Strana
z2
eliska13
4. jan 2018

@slniecko_12 asi si moc dobrá:(Máš dosť trpezlivosť mne by to už vadilo bez nejakého spoločného cieľa byť s niekým 6 r.
Zrovna svadba nie je pre mňa ten ukazovatel lásky skôr spoločné bývanie, dieťa.ak si nebuchnes do stola a nepolozis priamu otázku kam smerujete budeš čakať a čakať.
Veď dnes čo mám okolo seba chlapi sa pomaly v 40 tke usadia a zistia, že aj deti by bolo fajn mať, ked uz ich partnerky pomaly po asistovanych centrach chodia.Vsetci sa cítia úžasne mladí

eliska13
4. jan 2018

@slniecko_12 a bývate aspoň spolu?vieš, keď budeš čakať na neho asi budeš dlho čakať Neviem aká je povaha možno ho treba trocha poposunut, možno aj ty si taká submisivnejsia a čakáte obaja čo bude🙂Takéto vzťahy často skončia tým, že motýle v bruchu sú fuč, zamilovanosť tiež príde stereotyp nuda a jeden či druhý zahori láskou niekde inde.A to býva tak rýchle, že zrazu aj deti aj svadba sú.

Strana
z2