Dnes otvorené obchody
Ahojte. Prosím vás neviete či je dnes otvorený action a podobne obchody?
@maciatkolulu Pretoze maju otvorene obchody na staniciach. Ked som cestoval cez AT/DE tak som ani nezaznamenal ze je nedela a obchody su "zatvorene". Na staniciach vsetky praskali vo svikoch a to neboli nejake male nudzove ale normalne velke supermarkety. Poschodove stanice plne obchodov a ludi. Normalna nahrada nakupnych centier.
@hiro vážne? Ja neviem,som v provinčnom rakúskom meste a na stanici v nedeľu si rád, že fungujú automaty,viem o Bille na letisku a pumpach. Inak je tma a ticho a všetci to vážne dávajú,možno slováci sú zrútení,že teda kitsee a Hainburg zatvorené, tak nech skúsia stanice potom. 👍 Domáci to vážne zvládajú so zatvorenými obchodmi. Ten jeden deň. Nejako ich ten folklór,že zatvorené jeden deň-koniec sveta ,nechytá.
@maciatkolulu
tak veru a nikto z toho neumrel. Ved keď som bola dieta, tiez bolo otvorené v sobotu do 12:00 a potom až v pondelok. Prežili sme. Jedine co mi ako decku v nedeľu chýbalo, bola obcas v nedeľu sladkost, ked sme ich pojedli uz v sobotu 😁 A u babky na dedine veru večierka žiadna nebola . Zato sa ale robili nákupy pred víkendom akoby bolo týždeň zatvorené - 7 chlebov a podobne 😂.
@gribka1 to sa vám vážne nedá žiaden iný deň,iba v nedeľu? Tak pracovné vyťažení,alebo? Lebo v takom prípade máte aj online a tak. Ale však v pohode,keď je pre niekoho nedeľný zážitok nákupy tak fajn len žiaľ,nie rrrrrrakusko
@gribka1 v takom Rakúsku by ste asi od hladu pomreli,alebo teda tie letiska a stanice. 🤷
@maciatkolulu Ale nie, srandujem, prežijeme. Ale po večeroch sa mi nakupovať ozaj nechce. Všetko zvädnuté a zvyšky. Cez týždeň pracujeme, sobotu chcem radšej do prírody. Ak v nedeľu celodenný výlet a v pondelok znova pracovný týždeň, to mi nevyhovuje. Takto v nedeľu ráno si môžem nakúpiť a mám pokoj celý týždeň. E-shop nespĺňa moje požiadavky, ja to proste musím vidieť. Ale netvrdím, že je to tak vždy. Ak sme doma, pôjdem aj na trh v sobotu, potom nejdem v nedeľu. Ale keď je to otvorené, prečo sa obmedzovať, prispôsobovať.

@svetlonos v Rakúsku sa žije,normálne a ani nejako nestradaju,že teda nemajú čo v nedeľu do huby dat.