icon

Do akého veku sú prípustné deravé rifle?

12. jún 2022
Strana
z2
martul
12. jún 2022

Pripájam sa k názoru,že nejde o vek ale o príležitosť a spôsob nosenia. Do obchodu, na koncert/nie vážny/, do obchodu, grilovačka kľudne aj 50ročná. Do práce, na návštevu, gratulovať, vinsovat nie.

sszuzu8
12. jún 2022

A ja sa pýtam do akého veku je vhodný crop top? 😂 Tiež ma to zaujíma mam skoro 30 a 2 deti a ľudia zazeraju dosť Divne 😃

judar
12. jún 2022

A nieje to jedno? Nech si kazdy nosi co chce, v com sa citi dobre a hoc do kedy chce a kam chce 🤷...keby som ja mala dat na sproste nazory druhych tak by som asi ani nebola ani sama sebou a to si v pohode v dieravych stylovych rifliach chodim kam chcem ci na navstevy, na koncerty, do prace hoc aj do obchodu bez toho abt som sa musela prisposobovat nejakym spolocenskym a davovym obmedzenia na vkus alebo ako to nazvat hoc oka do kostola ci na pohreb samozrejme take nieco nieje vhodne

janka1011
12. jún 2022

Ja tolerujem len také tie mini dierky, vyslovene deravé rifle od vrchu po spodok mi prídu nevkusné. Na puberťákoch to ujde, keď vidím na žene 40+ to už je také " chcela stará mladou byť" a o chlapoch ani nehovorím. Dnes sa už nosí všetko, ale každý by sa mal obliekať primerane veku a postave.

alanko20
12. jún 2022

@sszuzu8 podla mna tiez nejde o vek, ak mas postavu, paci sa ti to, nos si, co chces. Mne sa to nepaci, nemam na to postavu, aj keby mam 50 kg tak by som to nenosila. Najotrasnejsie su pre mna cropp mikiny, kto to vymyslel, to fakt nikdy nepochopim, aky ma ten odev vyznam 😀

marca12
12. jún 2022

Derave rifle primerane veku. Riadne otrhane by som si uz neobliekla. Ale take normalne derave v pohode,ked si niekam vyrazime alebo na koncert,nakup a podobne.

sssss123
12. jún 2022

mne sa to nikdy nepáčilo, takže za mňa nie, a do práce na nejaký úrad určite nie, ale bohužial vidieť ich aj tam

mircalla
12. jún 2022

@alanko20 Ono celkovo moda posledne roky je dost desiva...Cropp mikiny presne ako hovoris, uplne strasne nieco. Ja moc ani rifle s vysokym pasom nemusim a k tomu cropp tricko alebo potom oversize vsetko. Malokedy vidim nieco, co ma zaujme a chcem si to kupit...5-10 rokov dozadu nebol problem. Jedine, co mi vyhovuje, ze sa nosia viac tenisky a sportove topanky, nakolko era rych hnusnych steklacov na platforme to bol iny des

alanko20
12. jún 2022

@mircalla ja som v obchodoch zúfalá 😂 prichadzam na chuť online nakupovaniu. Ja som dosť konzerva.

mircalla
12. jún 2022

@alanko20 Detto. Teraz som si konecne kupila 2 jednoduchych jednofarebnych letnych siat na ramienka, ktore maju zaujimavy strih, nie su mini ani oversize, nemaju volany a nie su z materialu ako zastera...Trvalo mi to asi tyzden

sszuzu8
14. jún 2022

@alanko20 crop mikina fakt nie 🤦‍♀️😂😂😂 To nemá žiadny prakticky zmysel. Co z toho ze zakryje ruky a trosku hrude keď Brucho je hole

alanko20
14. jún 2022

@sszuzu8 joj ano ano 🤣 nechápem fakt. Davno som videla v H&M taký kabat, ktorý nemal gombíky ani opasok proste len prehoz, stálo to 80€ a nedalo sa to ani zapnúť. Dodnes nechápem. 😂😃🙏

mon2523
14. jún 2022

Podla mna vek je jedno, skor ide o to ako su derave a aky je typ postavy, na niekom aj v 50tke vyzeraju uplne super a zase niektore 20tky by take nemali radsej ani nosit 🙂

sszuzu8
14. jún 2022

@alanko20 🤦‍♀️😂 kto to navrhol asi nebol triezvy 😂 ale hm ma svoje špecifické kúsky sa mi zdá. Niekedy človek nevie ako to obliect

joplinka12
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2