Do akého veku sú prípustné deravé rifle?
A ja sa pýtam do akého veku je vhodný crop top? 😂 Tiež ma to zaujíma mam skoro 30 a 2 deti a ľudia zazeraju dosť Divne 😃
A nieje to jedno? Nech si kazdy nosi co chce, v com sa citi dobre a hoc do kedy chce a kam chce 🤷...keby som ja mala dat na sproste nazory druhych tak by som asi ani nebola ani sama sebou a to si v pohode v dieravych stylovych rifliach chodim kam chcem ci na navstevy, na koncerty, do prace hoc aj do obchodu bez toho abt som sa musela prisposobovat nejakym spolocenskym a davovym obmedzenia na vkus alebo ako to nazvat hoc oka do kostola ci na pohreb samozrejme take nieco nieje vhodne
Ja tolerujem len také tie mini dierky, vyslovene deravé rifle od vrchu po spodok mi prídu nevkusné. Na puberťákoch to ujde, keď vidím na žene 40+ to už je také " chcela stará mladou byť" a o chlapoch ani nehovorím. Dnes sa už nosí všetko, ale každý by sa mal obliekať primerane veku a postave.
Derave rifle primerane veku. Riadne otrhane by som si uz neobliekla. Ale take normalne derave v pohode,ked si niekam vyrazime alebo na koncert,nakup a podobne.
mne sa to nikdy nepáčilo, takže za mňa nie, a do práce na nejaký úrad určite nie, ale bohužial vidieť ich aj tam
@alanko20 Ono celkovo moda posledne roky je dost desiva...Cropp mikiny presne ako hovoris, uplne strasne nieco. Ja moc ani rifle s vysokym pasom nemusim a k tomu cropp tricko alebo potom oversize vsetko. Malokedy vidim nieco, co ma zaujme a chcem si to kupit...5-10 rokov dozadu nebol problem. Jedine, co mi vyhovuje, ze sa nosia viac tenisky a sportove topanky, nakolko era rych hnusnych steklacov na platforme to bol iny des
Podla mna vek je jedno, skor ide o to ako su derave a aky je typ postavy, na niekom aj v 50tke vyzeraju uplne super a zase niektore 20tky by take nemali radsej ani nosit 🙂

Pripájam sa k názoru,že nejde o vek ale o príležitosť a spôsob nosenia. Do obchodu, na koncert/nie vážny/, do obchodu, grilovačka kľudne aj 50ročná. Do práce, na návštevu, gratulovať, vinsovat nie.