icon

Dobierka na poštu

25. apr 2022

Ahojte. Neviete prosím koľko bude poštovné za dobierku na poštu keď balík váži 0.5kg. Ďakujem

janai1
25. apr 2022

existuje taká super stránka a tam si vieš všetky ceny pozrieť 🙂 https://cennik.posta.sk/

autor
25. apr 2022

@janai1 tam mi ukazuje len cenu za balík a nieje tam dobierka na poštu

patka06
25. apr 2022

Je tam aj dobierka - poriadne pozri

autor
25. apr 2022

Alebo teda aspoň ja to tam nevidím

janai1
25. apr 2022

Dobierka na poštu je čo? vieš si tam vybrať dobierka na adresu a dobierka na účet

autor
25. apr 2022

@janai1 na poštu je to že si to ten dotyčný vyzdvihne na pošte...je to lacnejšie

patka06
25. apr 2022
janai1
25. apr 2022

a nemyslíš balík na poštu?

autor
25. apr 2022

@janai1 dobierka na poštu
Už som tak posielala a bolo to lacnejšie ako dobierka na adresu

janai1
25. apr 2022

Dobierka na poštu neexistuje 😀 musíš si vybrať či chceš aby ti to poslali na účet alebo šek

majulino
25. apr 2022

Balik na postu s dobierkou. A tak si uz vyberies ci pojdu peniaze z dobierky na účet alebo na sek

patka06
25. apr 2022

Do 0,5 kg by som poslala ako listovú zásielku doporučene na dobierku to máš lacnejšie - poštovné 3,70 /dobierka na účet/

majulino
25. apr 2022
autor
25. apr 2022

@janai1 určite existuje...len vtedy je potrebné tam pridať telefónne číslo adresáta aby ho vedeli kontaktovať

majulino
25. apr 2022

Boze splietas piate cez deviate
Je to balik na postu s dobierkou. Ziadna dobierka na postu.

zuzanka.zuzu
25. apr 2022

😂 je to balík na poštu s dobierkou

janai1
25. apr 2022

😂😂 ty si fakt mimo... DOBIERKA JE VYPLÁCANA IBA NA ÚČET ALEBO ŠEKOM
nič také ako dobierka na poštu NEEXISTUJE

autor
25. apr 2022

@janai1 na poštu znamená že adresát si balík prevezme na pošte (neprinesie mi ho poštárka domov) a vyplatí buď na účet alebo šekom

patka06
25. apr 2022

Dobierka je ak má adresát za ten balík na pošte platiť, priamo pri prevzatí a pošta ti pošle peniaze na účet alebo šekom na adresu
Balík na poštu - je akýkoľvek balík, ktorý si adresát môže prebrať len pošte - neprineú mu ho domov, môže byť aj bez dobierky

ivett1
25. apr 2022

Dobierka znamená len to, že zaplatíš až pri prevzatí balíka...buď ti ho doručia na adresu - t.j. zaplatíš kuriérovi alebo ho nechajú na pošte a ty prídeš na poštu a zaplatíš pri okienku, keď ti vydajú balík...
Takže , cena sa potom odvíja od toho, ako to posielaš, čiže balík na poštu s dobierkou alebo na adresu s dobierkou ( a dobierku na účet alebo na adresu- dostaneš šek)...a to ti už kocky vyššie písali

janai1
25. apr 2022

však to som ti písala či nemyslíš balík na poštu ... a ty si furt melieš o dobierke na poštu a to neexistuje

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená