icon

Dobierka - rozbity tovar

asfodelka
1. apr 2022

Prosim o radu aky postup mam zvolit : cez bazos som oslovila predajcu a poslal mi za postovne sklenene akvarium. Bolo poslane ako dobierka za cenu postovneho. Ked som prisla na postu postarka ma upozornila, ze zasielka hrka, nech balik neprevezmem. Tak som volala predajcovi, co mam robit, a on ze ju mam prevziat a reklamovat na poste. Zasielka nebola poslana ako krehky tovar, ale na krabici bola nalepka pozor krehke.
Ak ju prevezmem, vrati mi posta postovne ak je to teda rozbite? Alebo ju nemam prevziat a nech ju reklamuje ten, kto ju odoslal?

Strana
z3
katusikkk
2. apr 2022

@asfodelka Odkedy tu vypisuješ,tak už dávno si mohla byť na pošte.Odpovede si vlastne dostala aj tu.Keby ti k tej zásielke zaplatil krehké a poistenie,možno by si tu dala otázku či máš prebrať zadarmo balík,ale 8 eur poštovné,lebo odosielateľ ti nedal vedieť ,že to bude až 8 a ty ho nechceš.

asfodelka
autor
2. apr 2022

@katusikkk keby si tu citala a nedomyslala si, zistila by si, ze som v karantene 🤦‍♀️ chcela som ist dalsi den na postu ale mame pozivne testy. Sumu za postovne som tu vobec nepisala, ani neriesila. Riesim reklamaciu, len akosi Ti unikla pointa.

poopsie
2. apr 2022

@asfodelka písmená nájdeš na oznámení o uložení zásielky, nachádzajú sa v tom sledovacom čísle hneď na začiatku

asfodelka
autor
2. apr 2022

@poopsie je tam DA

poopsie
2. apr 2022

@asfodelka ok tak je to balík

asfodelka
autor
2. apr 2022

@poopsie a teda ak to je balik, ako je to s reklamaciou? Kto by to mal reklamovat?

poopsie
2. apr 2022

@asfodelka pri preprave nikto neberie ohľad na to, či je tam nálepka alebo nie, má to byť riadne zabalené, a tá nálepka je len taka '' poistka '', pretože tie balíky idú v jednom aute, nenakladaju sa zvlášť a opatrne... Ja by som konfrontovala odosielajuceho, že prečo tam nedal službu platenú u pošty, že je to krehké .. Ale v podstate či ti stojí za to naťahovať sa o 6 e... Na reklamáciu majú 30 dní

poopsie
2. apr 2022

@asfodelka ak by si to chcela reklamovať musíš to zaplatiť otvoriť a nechať na pošte

poopsie
2. apr 2022

@asfodelka zapisnica sa píše len keď balík je aj z vonku poškodený, nemá ako pracovníčka pošty zdokumentovať, že je obsah rozbitý

asfodelka
autor
2. apr 2022

@poopsie vďaka 😉 pojdem to doriesit na postu.

poopsie
2. apr 2022

@asfodelka nemáš začo

Strana
z3