Dobierka - rozbity tovar
Prosim o radu aky postup mam zvolit : cez bazos som oslovila predajcu a poslal mi za postovne sklenene akvarium. Bolo poslane ako dobierka za cenu postovneho. Ked som prisla na postu postarka ma upozornila, ze zasielka hrka, nech balik neprevezmem. Tak som volala predajcovi, co mam robit, a on ze ju mam prevziat a reklamovat na poste. Zasielka nebola poslana ako krehky tovar, ale na krabici bola nalepka pozor krehke.
Ak ju prevezmem, vrati mi posta postovne ak je to teda rozbite? Alebo ju nemam prevziat a nech ju reklamuje ten, kto ju odoslal?
@asfodelka pri preprave nikto neberie ohľad na to, či je tam nálepka alebo nie, má to byť riadne zabalené, a tá nálepka je len taka '' poistka '', pretože tie balíky idú v jednom aute, nenakladaju sa zvlášť a opatrne... Ja by som konfrontovala odosielajuceho, že prečo tam nedal službu platenú u pošty, že je to krehké .. Ale v podstate či ti stojí za to naťahovať sa o 6 e... Na reklamáciu majú 30 dní

@asfodelka Odkedy tu vypisuješ,tak už dávno si mohla byť na pošte.Odpovede si vlastne dostala aj tu.Keby ti k tej zásielke zaplatil krehké a poistenie,možno by si tu dala otázku či máš prebrať zadarmo balík,ale 8 eur poštovné,lebo odosielateľ ti nedal vedieť ,že to bude až 8 a ty ho nechceš.