Dobrá reštaurácia v Bratislave: Ktorú odporúčate?
ahojte, hodte nejake fajn tipy - vase NAJoblubenejsie restiky
kriteria vyberu necham na vas 😎 😉 , len chcem vediet preco (samoska okrem dobreho jedla)
dakujem 🙂
certi, to na fazulovej je myslim aqa
inac, fakt super tema. ja prave rozmyslam, kde sa pojdeme napapat po krste. musia mat fajciar aj nefajciar (stari rodicia su hulici 😀 ) a musi tam byt detsky kutik (mame dvoch synovcov 3,5 a 4,5r.)
takze ak mate nejake tipy, ktore by nas financne nezruinovali, tak budem rada, ked napisete. 😉
aj ja chcem typ na restiku v Bratislave s peknym detskym kutikom... kde je aj kobereeec 😅 ... tiez kvoli krstinam... neviem taku najst... 😕
Adetka, ten Tarpan tomu zodpoveda, ale uz chcem zmenu. Tiez sme tam boli po krste. Je to za VSE v Petrzalke.
ja tiez davam Caribik v Ruzinove, la mamma bola dodnes oblubena pizzeria - do inej sme nechodili, ale po dnesku... 😔 a este u vodnika na zlatych pieskoch je to super 😉 a samozrejme BRIT 😉
u vodnika ano a je tam stale velmi dobre 😉 no, v la-mamme sme cakali asi 10 minut, nez si nas niekto vsimol , pretoze obsluhovali tych, co prisli este asi 5 minut po nas... potom, ked sme sa konecne dockali pizze, tak jedna bola studena a druha vlazna... takze tak... a ked sme sa pytali pri plateni preco, tak nam povedal, ze lebo cakal na tu druhu.... takze nikdy viac ☹
pipi, boli sme dnes v tom caribic & caffe restaurant v ruzinove a bolo fajn. najviac sa mi lubilo, ze mali velmi siroku ponuku (takze som 10 min. rozmyslala, co si dam) a nebola sanca tu porciu zjest, aj ked som "tehotson" 😀
Ahojte baby, ta restika U Vodnika este funguje? Nemuzu nak najit jejich stranku...
Potrebovala bych tip na nejakou restiku na veceri - nekde kde se lacno a dobre najime v prijemnem prostredi 🙂 Diky za kazdy tip.
czechzuzanaba - este funguje a presne sa to vola U ZLATEHO VODNIKA, vlastnu stranku nemaju, ale najdes ich na menu.sk ale aj na inych... Dobru chut 😉
ahoj ak hladas podobnu restauraciu ako je Vodnik...tak ti odporucam restiku Idyla na Mileticke. obrovske porcie, dobre ceny a mila obsluha...robia tam vyborne steaky....mrkni sa na ich stranku restauraciaidyla... 🙂
Diky holky. Ja hledam nakou restiku, kde se da sedet venku, treba nekde u Dunaja, nebo jinde u vody...Nasla jsem restauraciu U Lodnika, toz sem myslela, ze je to na lodi, ale neni.. 😀 Neco kam mozme vzit svokrovce a bude se jim libit prostredi a aj se dobre najime..... 🙂
my chodime do ciny na prievozskej tam sa ti casnici naozaj postaraju o zakaznika ako sa patri
potom pizza mizza, biela pani v centre a lavita ristorante aj s detskym kutikom a je nefajciarska
a v jelke jezevraj fajna restika speci na ryby ale este som nebola...
Kohutik v Zahorskej Bystrici... 🙂 treba objednat, lebo vela ludia tam chodia 😒
konecna zastavka bus 37. uz hned rodinny dom-restauracia aj dvor
dobra cena
Ak mate deti tak Jarovsky dvor, maju tam mini detsky kutik, v lete sa da vybehnut aj na zahradu s ihriskom a dobre varia 😉 a paci sa nam aj v polnom mlyne karpatia, je tam tiez vonku ihrisko a decka chodia kukat poniky.
Je v tej restike Tarpan aj detsky kutik? Na fotkach z ich stranky som nic nenasla
Asi starsia tema, ale ja som tiez hladala dobru restauraciu nedavno a mozem Vam odporucit novootvorene bistro na Safku. Vola sa to Bistro Terrine. Narazili sme na nu viac menej nahodne pri prechadze s manzelom a boli sme prekvapeny kvalitou jedla a milou obsluhou! Tak ak budete mat cestu okolo, vyskusajte.
Tiež sa k vám pridávam žienky. Každú nedeľu som zvykla stáť za sporákom. Chcela som si jeden víkend oddýchnuť a tak sme s rodinou hľadali reštauráciu, kde majú obedové menu aj v nedeľu. Bývame v Bratislave, tak som si myslela, že výber bude rýchly. No mala som dosť problém, keďže nedeľné menu je skôr výnimka. Nakoniec sme našli novú reštauráciu Blue Bear. Vynikajúce obedové menu aj s dezertom, ktorému sa potešili najmä deti. Ak by ste mali záujem: http://blue-bear.sk/nedelne-rodinne-menu/. Samozrejme každý týždeň iné jedlá.

ta tenis restika viem, kde je, urcite tam skocime, nemam to ani moc daleko