Dobrý psychiater v Nitre. Poznáte?
Prosím vás,nepoznáte niekto dobrého psychiatra v Nitre?
dievčatá našli ste dobrého psychiatra? prosím poradte mi ja tiež potrebujem, dakujemInkognito apoloma
Skuste Mudr. Ľubica Slovacikova. Ambulanciu ma v novej budove na Razusovej ulici-oproti zadnemu vchodu do nemocnice.
0373244216
Veľmi mi pomohla mudr.Mlynekova, je v Chynoranoch, už po jednom sedení sa citim super. Po pár vetách som cítila pochopenie, dőveru, rozumela všetkým mojim stavom, poradila. Dala mi super lieky, nenavykove, trochu sa po nich aj chudne. Rozrozpravala som sa, ani neviem ako ubehli 3 hodiny, stalo to 150 eur, ale ďalšie sedenia nevyzaduje. Radi mi telefonicky, alebo cez sms, za to sa uz neplatí, sme stale v telefonickom kontakte, vzdy ochotne poradí. Trochu upraví liecbu, ked mam horšie obdobie. Uz pol roka sa u nej liečim. Konečne sa citim dobre, mám energiu do života, aj cítim radosť, co som predtým už nedokázala. Dr. Mlyneková je super, vynikajúca odbornícka a skvelý clovek. Veľmi mi pomohla. Odporúčam každemu.
Zdravím, dlhé roky som nechcela zmeniť doktora. Až keď mi synovia s manželkami nastavili zrkadlo ako ma vidia za tie roky oni. Nemyslela som si, že som na tom až tak zle. Takže keď som si ich vypočula, pochopila som, že majú pravdu a zmenu potrebujem. Akurát sa stala malá chyba. Syn ma objednal k MUDr. Mlynekovej a odtiaľ mi zavolali skôr ako sa so mnou deti porozprávali. Telefonát pána z ambulancie ma zaskočil nepripravenú, ešte som akurát bola na rušnej ulici, zareagovala som panicky a povedala, že mne syn nič nepovedal, nech zrušia termín. Cítila som sa ako ..... Následne večer prišli deti a povedali mi všetko ako som vyššie písala. Súhlasila som so zmenou doktora, takže syn ráno prišiel a išla som volať, či by bolo možné ten termín využiť či kedy by sa dalo. Zdvihla to pani doktorka a povedala, že ona ma liečiť nechce a nech si nájdem niekoho čo má zmluvu s poisťovňami (nikto jej nehovoril, že by bol problém s platením), syn jej vysvetlil, že zavolali skôr ako mali, v pozadí aj ten pán z ambulancie to potvrdil, ale bola nekompromisná, vraj nebude liečiť niekoho kto to nechce. Keby som nechcela, tak by som tam nevolala. Ten pán mi následne volal tuším v ten deň ešte, myslela som si, že si to rozmysleli ale nakoniec povedal, že je to omyl, chcel volať asi niekomu inému.

@robom ahoj nik ti neporadil lebo ja tiez hladam..