icon

Dojmy z rozlúčkového koncertu Ozzyho Osbourna

jazdkynaaa
11. júl 2025

je skoro týždeň od rozlúčkového koncertu a nevidím tu žiadnu podobnú diskusiu, tak jednu zakladám... máte radi Ozzyho a jeho hudbu? sledovali ste Back To The Beginning? Online, či naživo v Birminghame? Vaše dojmy z koncertu a z Ozzyho samotného? ak by ste chceli verejne poďakovať Ozzymu alebo zdieľať hocičo súvisiace s ním, Black Sabbathom a heavy metalom, tu je na to priestor...

diewcatqoo
11. júl 2025

Milujem Ozzyho a Black Sabbath (aj s Diom). Bohuzial, nikdy sa mi nepodarilo ho/ich pocut a vidiet nazivo. Cely koncert Back to the beginning som este nevidela, nemam na to aktualne cas, ale videla som nejake kratke videa. Pri pesnicke Mama, I'm comming home som mala slzy v ociach a myslim, ze som nebola sama. Na to, kolko toho za cely zivot prepil a prefetoval, co vsetko zazil, tak si myslim, ze to bola dostojna rozlucka.

diewcatqoo
11. júl 2025

Inak ale Steven Tyler bol super, na to, ze mal poskodene hlasivky.

jazdkynaaa
autor
11. júl 2025
@diewcatqoo

Milujem Ozzyho a Black Sabbath (aj s Diom). Bohuzial, nikdy sa mi nepodarilo ho/ich pocut a vidiet nazivo. Cely koncert Back to the beginning som este nevidela, nemam na to aktualne cas, ale videla som nejake kratke videa. Pri pesnicke Mama, I'm comming home som mala slzy v ociach a myslim, ze som nebola sama. Na to, kolko toho za cely zivot prepil a prefetoval, co vsetko zazil, tak si myslim, ze to bola dostojna rozlucka.

@diewcatqoo pri Mama I'm Coming Home plakali aj drsní metloši🥹🤘🏻 ďakujeme Ozzy🖤🦇

jaga18
11. júl 2025

Vyrástla som na jeho hudbe. videla som zatiaľ x zostrihov na IG, neviem sa dočkať, kedy sa k tomu celému záznamu dostanem. Klobúk dole, ako to Sharon úžasne zvládla a Ozzy, hoci z invalidného vozíka podal neskutočný výkon. Dal do toho všetko ❤️ Neviem si predstaviť, koľko mohli stať tickety, ale tá suma, ktorú vyzbierali pre detskú nemocnicu je dych vyrážajúca. Krásne gesto

kiki68
11. júl 2025

No aj slza ukapla, tak sa snazil postavit, obdivujem ho

diewcatqoo
23. júl 2025

Tak Ozzy nam odisiel... kto by to bol cakal, ze to bude takto skoro po koncerte. Ale aspon sa stihol rozlucit. RIP

jazdkynaaa
autor
23. júl 2025
@diewcatqoo

Tak Ozzy nam odisiel... kto by to bol cakal, ze to bude takto skoro po koncerte. Ale aspon sa stihol rozlucit. RIP

@diewcatqoo som aj ja v šoku... ale odišiel ako kráľ🖤 odpočívaj Ozzy...

jaga18
23. júl 2025

Asi to bol práve ten pravý čas. 🕯️