Dokázal by fén vo vode zabiť človeka?
Tak sa zamýšľam, dokázal by fén vo vode zabiť človeka? Podľa mňa nie vo filmoch je to iba fingovane...
na to ze mas 20 ti to moc nedopaluje .. skus is vziat taky tablet kt sa nabija do vane ... alebo hocico co je elektrickym kablom zapojene aj telefon v nabijacke etc .. a uz ziadna nuda v nemocnici nebude ..
@syslik81 veď ja viem ale zástrčky majú nejakú poistku alebo istič ktorý to "nedopustia", preto je to nereálne. Možno ho ztrasie 🤷🏼♀️
Snažím sa nemyslieť na tú nehodu už a zabaviť si myseľ, a zaujímalo by ma co by ste v nemocnici robili vy s dvoma zlomenmi nohami... Tiež by ste si našli nejakú "zábavku". Nie, knihy tu nemám...
Pane bože🤦🏻♀️
Nie, len budeš počuť mužské myšlienky, ako počul ženské mel gibson vo filme po čom ženy túžia 🙂
@janka4556 ta "poistka" sa vola prudovy chranic, ktory je povinny len od urciteho roku. Stare rozvadzace prudovy chranic nemaju, ale nariek tomu funguju. No a v pripade, ze mas slabsie srdce, tak ani prudovy chranic ta nezachrani, prud vyvola fibrilaciu alebo zastavu srdca a mozu ti pribuzni vyberat dreveny spacak.
A dam ti dobru radu. Zavolaj zajtra vasim, nech ti donesu ucebnicu fyziky, mysli, ze je to ucivo 8. rocnika ZS, mas casu habadej, doucis sa.
Alebo ihlice a vlnu, urobis nieco uzitocne, napriklad sal
@janka4556 kľud Janka.... ja som z fyziky tiež nemala 1 🙂 náhodou, tiež ma to zaujíma.... teória je jedna vec a prax druhá. Minule som čítala vyjadrenie odborníka, vyjadroval sa k vražde, čo zabil otec manželku s dcérou na dovolenke. Pýtali sa ho, prečo by ich otravil a nezvolil by napríklad vraždu presne ako píšeš- hodiť kábel do vane.... a zvaliť to na nehodu. Tak práve toto opisoval, že to vôbec nie je také jednoduché - žiadna istota, a je to len vo filmoch. Odborné to tam opisoval. Samozrejme skúšať to asi nebude nikto, takže sa to dúfajme nikdy nedozvieme. Chcela som tým povedať len to, že tvoje úvahy vôbec nie sú až tak mimo. Musí to byť hrozna nuda. Co sa ti vlastne stalo?

Hej? Nohy už v poriadku? Tak treba založiť ďalšiu tému?