Domáca epilácia IPL prístrojom Philips Lumea
Ježiško mi doniesol tento prístroj a dnes som ho vyskúšala. Na môj typ pokožky mi odporúčali intezitu svetla 4-5, dnes som zvládla ruky na stupni 3, občas 4 a podpazušie len na stupni 3, potom to už pálilo. Myslíte, že bude mať epilácia efekt aj pri nižšom stupni? Nie je to len strata času? Aké sú vaše skúsenosti? Poprosím písať len tie, ktoré majú skúsenosti s IPL
prosim vas,ktore mate Lumeu, ktore nie su dobijacie na baterku,ktore su na kabel?
@evasrncikova ja mam ten SC1995, ten je na kabel na elektriku, nie dobijaci na baterky
sestra to ma, dnes ju caka premiera. Ja neviem tieto ozarovania dobrovolne ci je to ok 😒
@leanice si s nim spokojna ked je to starsi model a nie su tam nastavce ale sa mi vidi ze je na kabel a ma az 250 000 zableskov a nie je az taky drahy je o polovicu lacnejsi, takze ci je dobry
@evasrncikova Ano, me tolko isto zableskov ako ten za 500 eur, a je na kabel. Nadstavce nema, ale ja som s nim svietila aj nohy aj bikiny aj pazuchy, uplne v pohode
@leanice dakujem,presne to som chcela vediet ci to potom neni silne ked je to bez nadstavca
@evasrncikova je tam nastavec, ale len jeden, nie viac ako pri tom lepšom modeli, pri tamtom si nahodíš iný nastavec ak ideš svietiť tvár a pod. Tu je proste len ten jeden. Ale aj s týmto si viem svietiť všetko (teda okrem tváre)
Prosim vas tie co pouzivate lumeu,skusali ste zo zaciatku svietit aj castejsie ako kazdych 14dni? Malo to lepsi efekt,ci ani nie. Neviem ci to risknut znova po tyzdni,alebo cakat az dva.
Dievcata moze sa skusit na tvar aj s tou lumeou co nemamnastavec na tvar? len slabsie?
@evasrncikova vsetky tie lumey maju rovnaky ucinok,lacnejsie aj drahsie,a tak isto aj od inych znaciek.Princip je vsade rovnaky. Cena sa odvija len od poctu zableskov,nastavcov a ci je na akumulator alebo siet,a od znacky vyrobcu. Niekde sa za znacku priplaca,ako napr. Philips. Ipl za 500e urobi taku istu sluzbu ako ten za 200e. Ak niekomu neucinkuje ten lacnejsi,nebude mu ani ten drahsi.Je to o type pokozky a chlpkov.
@evasrncikova a urcite by som uprednostnila ten na kabel, lebo co citam,ako sa to vsetkym vybija a neurobia vsetky plochy naraz,otras. Ja mam ten 1995/00,je na kabel a ma 250 000 zableskov a s tym jednym nastavcom si v pohode vystacim na cele telo,okrem tvare (tu by som ani neriskovala,tvar je vzdy risk)
@liana_k ako je to pri znamienkach alebo krcove zily-moze sa aj tam svietit?
skusal to aj niektorej manzel na bradu,daju sa aj take hrube chlpky
@evasrncikova nie,nema sa pouzivat pri znamienkach,zilkach,krcovych zilach...je tam strasne vela obmedzeni,ale podla mna to ludia pouzivaju aj napriek tomu.
@evasrncikova tam je to tiez zakazane,lebo sa vytvoria mapy a neodporucaju to
Takze Lumeu vrelo odporucam,po 3 pouzitiach su chlpky prec,Juchuuuu 😄
Ahojte maminky,nepredava niektora z vas Lumeu?Dakujem
,,,prosím pekne to aké nadstavce sú tam?To sa mení ci kupuje viac krát?Nemam sajnu.A teraz by som si chcela kúpiť tiež nejaký vypaľovák chĺpkov 😂
Ja mam len jeden nadstavec,nic sa uz nedokupuje,lumea nema nahradne ziarovky. Ja mam 250 000 zableskov, to vystaci na niekolko rokov,potom sa epilator likviduje. Vyssie rady maju nadstavce plus na tvar,bikiny.
Ach jed tu citam ako ste si ju kupovaly a pomahla ta Lumea tak uplne zavidim :( ja si ho zdovolit nemožem :/ nechcete niektora prenajat? 😅 😢 z neakou zarukou ? :D

@mibi41 ja mam chlpky nad perou aj medzi prsiami a na pupku preto si chcem kupit lebo sa hambim