icon

Domáca epilácia IPL prístrojom Philips Lumea

bleee
28. dec 2013

Ježiško mi doniesol tento prístroj a dnes som ho vyskúšala. Na môj typ pokožky mi odporúčali intezitu svetla 4-5, dnes som zvládla ruky na stupni 3, občas 4 a podpazušie len na stupni 3, potom to už pálilo. Myslíte, že bude mať epilácia efekt aj pri nižšom stupni? Nie je to len strata času? Aké sú vaše skúsenosti? Poprosím písať len tie, ktoré majú skúsenosti s IPL

blondkvetinka
26. dec 2016

Ahojte prosím vás poraďte mi akú lumeu si mám kúpiť? Potrebovala by som aby mola na kábel a stačí ma telo, nemusí byť na tvár.Od philips alebo aj iná značka? Mám z toho guláááš 🙂 Ďakujem 🙂

leanice
26. dec 2016

@blondkvetinka ja mam od philips, tú 1995, tá je na kábel a len na telo bez iných nastavcov ;)

blondkvetinka
26. dec 2016

@leanice ďakujem.A si s nou spokojná? Nerozumiem tým nadstavcom... to ju nemôžeš použiť na tvár alebo bikiny?

leanice
26. dec 2016

@blondkvetinka bola som s nou spokojna. Asi mi chlpky vypadavali pomalsie, ako niektorym, ale bolo uz vidno mapky prazdnych miest bez chlpkov. Len som ju používala krátko, len do leta. No je tam nastavec jeden, napevno nasadený. S tým som si robila aj bikiny, v pohode sa to dalo. Ale tvár asi nie. Nástavec je dosť veľký, tie na tvár bývajú menšie a asi so silnejším filtrom.

blondkvetinka
27. dec 2016

@leanice veľmi pekne ti ďakujem, pôjdem si ho kúpiť. Má to dobré recenzie, tak dúfam, že budem aj ja spokojná 🙂

evasrncikova
27. dec 2016

@leanice aj ja rozmyslam nad tymto modelom 1995,takze ti uplne stacil aj ked nemal ine nadstavce?teraz je aj 90 dni na vratenie penazi

blondkvetinka
27. dec 2016

@evasrncikova ale musíme kúpiť do konca roka, ešte mám pár dní na rozmyslenie 🙂

blondkvetinka
27. dec 2016

@evasrncikova a nerozmýšľaš nad tou 1997? Lebo pozerám na nay - elektrodom majú tú 1995 za 229 € a 1997 za 299 €. Tá má už aj nadstavec na tvár... tak neviem, či už nie radšej tú? Toto je ťažká voľba pre mňa, keď som nerozhodná...

leanice
27. dec 2016

@evasrncikova Ano, uplne stačil. Na tvár ani nepotrebujem, a vyslovene som chcela taký na kábel, nie s baterkou. A bikiny uplne v pohode aj s týmto. 😉

evasrncikova
27. dec 2016

@leanice ved prave aj ja chcem na kabel nie na baterku

dorotka2013
29. dec 2016

Ahojte koceny...dostala som Lumeu pod stromcek... Uz som sa 1x oblikala 😀 a co teraz dalej? Citala som ze po 10-14 dnoch zopakovat...ale co dovtedy? Normalne holit dovtedy? Ci nebudu chlpky? Alebo narastu a vypadnu? Moze sa aj skor blikat? Napisete mi Vase skusenosti, rady?

leanice
29. dec 2016

@dorotka2013 Skôr by sa nemalo kvôli pokožke, a myslím, že by to bolo aj zbytočné, lebo tie záblesky fungujú na chlpky len v určitej rastovej fáze. Pár dní daj oddych, a potom môžeš oholiť, alebo nechaj tak, ved je zima, pod nohavicami/pančuchami nevidno a oholíš pred dalším blikaním 😉 🙂

dorotka2013
29. dec 2016

@leanice ale mozem medzitym oholit keby som potrebovala? nebude to vadit? Zaujimo ma hlavne ako prebieha to odstranenie chlpkov, ci uz ani nenarastu, alebo vypadnu uz narastene?
Nohy a bikiny si uz roky epilujem, tam tych chpkov az tolko nemam ale budem rada keby neboli uz vobec ale v podpazusi by som hlavne chcela sa navzdy zbavit, lebo tam ma epilovanie strasne bolelo tak som to vzdala a nebavi ma ziletka kazdy druhy den...

leanice
29. dec 2016

@dorotka2013 myslím, že môžeš holiť aj medzi tým, len počkaj nejaké dva dni od lumey, nech si pokožka oddychne. Asi som niekde čítala, že tie správne zasiahnuté chlpky vypadnú a už nenarastú... Ja som si nevšimla, či mi vypadli alebo ako to s nimi bolo, ale mám na niektorých miestočkách prázdne plochy, tak asi vypadli a už nerastú, hoci už neblikám vyše pol roka.. ;)

dorotka2013
29. dec 2016

@leanice supeeer...uz pol roka neblikas a nemas vobec chlpky? Tiez som vselico citala, len som chcela nejake konkretne pripady pocut... A fungovalo ti to aj na podpazuchy? To som citala ze nie kazdej funguje...

kubikovi
29. dec 2016

@leanice cittam, ze cakas babätko, srdecne gratulujem, a tiez sa chcem opýtať, lebo som niekde cítala, ze v tehotenstve sa to ochlpenie znovu obnoví asi tými hormonami, a ze cely proces sa obnovi ešte si to nespozorovala?A koolko cyklov si absolvovala, ja som svietila na jar resp. pred dovolenku april-maj a lýtka sú super ale stehna este teraz musim dat do poriadku...

leanice
29. dec 2016

@dorotka2013 No nie že vôbec nemám chlpky, ale tam kde mi to stihlo vypáliť, tak tam vidím, že chlpky nie sú stále, je to pár mapiek na lýtkach - teda z predu nohy ako je kosť, tak tam mám chlpkov menej, a zatial teda nerastú, mám ich tam akoby ooovedľa redšie... Pod pazuchami to už ide ťažšie, skoro vôbec mi to tam nezafungovalo, len čo som sa teraz pozrela do zrkadla, tak asi cm2 mi pod jednou pazuchou chýba, a pod druhou akoby sem tam chlpok chýba, že vidím len bodku namiesto chlpka... Pazuchy boli ťažšie teda 🙂 Bikiny som svietila málo, tak tam nevidím zmenu 🙂

@kubikovi Ďakujem veľmi pekne 🙂 Ani nepamätám, koľko som stihla cyklov, to som tak od februára do apríla cca, raz za dva týždne, najviac tie lýtka, a tam teda tie vypadané chlpky nedorástli zatiaľ stále, a tehotenských hormonov mám teda dosť 😀 Tak kto vie, ako by to bolo keby som pokračovala, len potom som nestíhala, a teraz v tehotenstve nechcem. Tak daj ešte tie stehná a budeš tip top, snad ti to vydrží tiež 😉
Myslím, že by to mohlo fungovať toto svietenie, len to chce trpezlivosť, nie u každej to zaberie rovnako rýchlo, lepšie asi pre tie so svetlou pokožkou a tmavšími chlpkami... ;)

leanice
29. dec 2016

@kubikovi Ty si tu už písala, že? Nevedela si sa rozhodnúť, ktorý si kúpiť... Tak si kúpila nakoniec, no super, tak snad pojdu aj stehna, držim palce ;)

kubikovi
29. dec 2016

@leanice ano na jar som si kupila a zacala dost neskoro...a este na jesen som solarkovala a citala som,ze sa to nema pouzivat na opalenie teda v lete a myslim ani v tehotenstve...v novom roku ju oprasim dufam ze sa jej v suflicku nic nestalo a bude fungovat🙂

danupas
4. jan 2017

@anenka79 a prosim ta medzi tym použitim sa mozes normalne holiť aj každe dva dni ? ... Mne to moc nejde do kopy že predsa ked sa chlpky holia tak viac rastu

dorotka2013
4. jan 2017

@danupas ja som to pochopila tak ze ked sa trafis dobre tak ten chlp uz nenarastie... A pristroj sa ma pouzivat na hladku kozu, takze musis oholit pred pouzitim... Tie co si netrafila narastu, znova oholis a oblikas...a dokola kym sa netrafis a uz nenarastu...

danupas
4. jan 2017

@dorotka2013 už chápem dakujem a ešte by ma zaujimalo ze podla coho vyberat pri kupe ? pozeram to na internete a tie ceny sa dosť lisia ..chápem že tá za 500 eur je najnovsia ale ked pozriem specifikaciu je taká ista ako napriklad ta za 300 nevies mi poradit ?

dorotka2013
4. jan 2017

@danupas ja mam tu za nejakych 200...kupoval mi ju manzel, on si okolo toho vela zistoval a vraj je tam rozdiel len v tom ci to ma baterku alebo kablik do elektriny... A este pocet zableskov sa moze asi lisit... Ten moj ma myslim ze 250000, ale nie som teraz doma takze naisto ti to neviem pozriet...

danupas
4. jan 2017

@dorotka2013 a vidíš zmenu ? Nelutujete kúpu ? 🙂

dorotka2013
4. jan 2017

@danupas este som blikala len raz...dostala som ho pod stromcek 😉... Takze pre mna tiez novinka a tiez som zvedava ci bude ucinkovat...

danupas
4. jan 2017

@dorotka2013 potom napis..vela stastia 🙂 zvazujem kupu len sa bojim kedze to je dosť penazi 500 €

danupas
4. jan 2017

@veronika3426 predavas ju este?

danupas
4. jan 2017

@kacenas26 ahoj prosim ta ked chcem kupit lumeu v dm .. tak kolko musim mat bodov aby ma z 500 eur vysiel tych 300 niečo ?

anenka79
4. jan 2017

@danupas normalne sa mozes dalej holit, to nema vplyv. Tie co su spalene tak uz nerastu a tie zvysne normalne oholis a vysvietis ich o 2 tyzdne.

evasrncikova
5. jan 2017

@anenka79 prosim ta,ked sa oholim mozem potom hned blikat alebo treba aspon den pockat?