Domáca epilácia IPL prístrojom Philips Lumea
Ježiško mi doniesol tento prístroj a dnes som ho vyskúšala. Na môj typ pokožky mi odporúčali intezitu svetla 4-5, dnes som zvládla ruky na stupni 3, občas 4 a podpazušie len na stupni 3, potom to už pálilo. Myslíte, že bude mať epilácia efekt aj pri nižšom stupni? Nie je to len strata času? Aké sú vaše skúsenosti? Poprosím písať len tie, ktoré majú skúsenosti s IPL
@evasrncikova mozes hned. Ale ja robim uz aj tak ze blikam na vyrastene chlpky, aspon viem kde treba a kde uz nie.
@maladada no oni pisu ze sa ma hladka pokozka blikat aby sa zbytocne neblikalo po povrchu ale vnutri... Ale zaroven pisu aj to ze po case ked uz tych chlpkov je malo tak to nie je potrebne...
@maladada mne po tych dvoch razoch uz vacsina nerastla, takze potom som uz neholila a osvietila len tie viditelne. A este narastu take tenucke, ale tie v podstate ani nie je vidno. Ja som pocas prveho cyklusu otehotnela, takze som na rok a pol prestala a zase mi narastli, ale vplyv mala urcite aj hormonalna zmena. Teraz robim druhy cyklus, zatial 4 ozary a 80% je prec, pazuchy v podstate hladke, len tie nohy nie uplne, ale tie flakam.
Baby rozmýšľam že si aj ja niečo také kúpim len neviem akú...koli financiám rozmýšľam nad tou najlacnejšou sc 1991 a môžu sa aj bikiny ?
A ktorá. Je lepšia 1991 alebo 1995 ?
Aha ďakujem ešte pozerám remington 6000 ten je lacnejší nemáš s touto značkou skúsenosť že co lepšie ?
Hej veď toto ale už sú aj také 6250 tam netreba už kupovať žiarovky a je cca 170€..no neviem mám ponuku 1995 za 160€ tak neviem čo zobrať .....? Dobrá cena?
Baby...ja som si zatial 2x blikala podpazusie ale vobec nevidim nejaku zmenu 😕... Myslite ze to na mna neucinkuje? Mam zvysit intenzitu? (zatial som na 4ke blikala) Moze to este ucinkovat ked viac krat oblikam?
@dorotka2013 treba blikat na 5, to podpazusie islo aj mne najhorsie,ale postupne je to lepsie a lepsie,treba stale pokracovat
@liana_k ok, skusim teda 5ku...len nech to funguje...myslela som ze nejake prazdne miesta budem vidiet uz po prvom, druhom blikani 😕... Aspon by dom videla ze ucinkuje len to chce viac opakovani, ale mam pocit ze nevidim ziadnu zmenu... Bojim sa ze by to na moje chlpky neucinkovalo 😢...
@dorotka2013 ja som tiez blikala podpazusie ale iba 1x a nic,tiez som myslela ze na mna to nefunguje ale asi treba trpezlivost
@jurkaa ja mam 1995
@evasrncikova mne to začalo účinkovať až po viacero oblikaniach.treba trpezlivosť.pisu že po 8x by malo byť už vidieť.
@maladada tak to je riadne dlho,dufam ze do leta to bude uz vidno🙂
@maladada rozmyslam ci by som to nemohla castejsie blikat...lebo 14 dni sa mi zda vela...mozno kazdych 7-10 dni?
@evasrncikova neboj,do leta uuurcite
@dorotka2013
Častejšie ti nepomôže,tie 2 týždne sú minimum.
@evasrncikova A si spokojná ?🙂
zatial som svietila len 1x takze este neviem povedat
Kolko vam vydrzia v lumee baterky? Ja doplna nabijem a po pol hodine uz su vybite. Pritom pise ze niekolko mesiacov

@danupas neviem tusim ze za bud 75 alebo 150 bodov si vies kupit 25%zlavu na lubovolny vyrobok ved pri pokladni ti poradia,skus sa spytat,lebo neviem presne.