icon

Domáca epilácia IPL prístrojom Philips Lumea

bleee
28. dec 2013

Ježiško mi doniesol tento prístroj a dnes som ho vyskúšala. Na môj typ pokožky mi odporúčali intezitu svetla 4-5, dnes som zvládla ruky na stupni 3, občas 4 a podpazušie len na stupni 3, potom to už pálilo. Myslíte, že bude mať epilácia efekt aj pri nižšom stupni? Nie je to len strata času? Aké sú vaše skúsenosti? Poprosím písať len tie, ktoré majú skúsenosti s IPL

aki100
26. jan 2020

@lusche takto,baby blikaju hned po oholeni dost co som tu citala,ja osobne som raz blikala hned ale to som dala max. Na trojku potom uz ma to celkom stipalo, odvtedy napr. Rano oholim vecer blikam, alebo vecer oholim rano blikam a davam aj na stvorku

zuzlicek44
26. jan 2020

@aki100 a teraz kým budem blikať znova,cca o dva týždne,môžem chĺpky vytrhavat? (Že nie holiť,ale trhať ) nebude to vadiť?

fineta
26. jan 2020

@zuzlicek44 lepšie holiť

koniarova
26. jan 2020

Baby, dá sa kúpiť najprv len s jedným nadstavcom, napr na nohy a potom dokupovať nadstavce?

adrianna23
26. jan 2020

@zuzlicek44 ahoj ak si budeš vytrhavat tak Lumea nebude mať čo spáliť 😁 takže len holiť

zuzlicek44
26. jan 2020

@adrianna23 neviem popravde...nakoľko v návode píšu že sa mozu chĺpky aj depilovat....a to je to isté...nieje to také jednoznačné...🤷🤷

adrianna23
26. jan 2020

@zuzlicek44 ako chces, vyskúšať môžeš čokoľvek. Väčšina tu píše, že oholia a hneď blikaju, aj ja tak a som spokojná 👍😉

fineta
26. jan 2020

Aj ja tak. Holim a blíkam. Ale mam ju hlavne kvôli tvári. Teraz som niekoľko mesiacov neblikala kvôli tehotenstvu, ale v siedmom mesiaci som opäť začala. To sa proste s tými fuzmi nedá zvládnuť bez čarovného IPL prístroja.

adrianna23
26. jan 2020

@fineta myslíš že sa môže blikať v tehu? V začiatkoch radšej nie ale neskôr by som to možno tiež skúsila. Tiež som tehu ale len 3 mesiac.ja zase len nohy a podpazušie. Vlani som si cca tri mesiace blikala a takto o rok mám stále málo chĺpkov, chcela by som sa ich ale úplne zbaviť 🙏🙃

zuzlicek44
26. jan 2020

@fineta ja tiež kôli tvári...

fineta
26. jan 2020

@adrianna23 nie sú dokázané kontraindikácie v tehu, ale v návode to aj tak neodporúčajú. Pýtala som sa skúsených ci blikali v tehotenstve a blikali - bez následkov na bábätku.. Ja radšej až teraz v 7. mesiaci. Ale to som fakt už musela, pretože som opäť začala na brade zarastat hnusnými fuzami. Ble...

adrianna23
26. jan 2020

@fineta chápem,,keďže na tehotných sa pokusy nerobia tak to radšej neodporúčajú 😁 tak daj potom info, či zabralo 👍

fineta
26. jan 2020

@adrianna23 určite zaberie. Keď pravidelne blíkam, mam pokoj. V podstate som prestala niekedy v júni, pretože som sa začala opaľovať a nechcem pigmentové škvrny. V júli som otehotnela, takže druhý dôvod, pre ktorý lumei STOP. Bala som sa, aby som predsa len neublizila bábätku. Ale teraz som začala, pretože chlpy začnú po čase rast.

aki100
27. jan 2020

@zuzlicek44 boli tu rozne reakcie na to baby sa tu hadali ohladom tej depilacie. Ale tak aj ja mam v navode ze sa noze voskom odstranovat a potom cakat den na blikanie. Tak ja by som isla podla navodu. Inak by to tam nepisali, sice vytrhnes koren ale ja si myslim ze ak by to nefungovalo tak by to tam nepisali. Ved chlpok aj po depilacii rastie opat tak lumea tam urcite posobi

zuzlicek44
27. jan 2020

@aki100 ďakujem ti,aj ja si to tak myslím asi😂. Keby sa jednalo o telo tak mi to je jedno ale jedná sa o tvár...(krk)...🙈🙈

zanalab
28. jan 2020

Ja po depilacii trhanim pockam radsej 3 dni a potom ked viem ze tam.uz isto nieco narastlo tak blikam

zuzlicek44
28. jan 2020

@zanalab ďakujem,super nápad🙂

zuzlicek44
29. jan 2020

Blikali ste niekto častejšie ako raz za 2 týždne?
( Jedna sa o tvár )
Sú nejaké riziká keď budem blikať častejšie?

Ďakujem. 🙏🙏

spokojna_mamina
1. feb 2020

Ahojte, ponukam na predaj moju Lumeu - pouzila som ju len parkrat a teraz mi iba stoji v skrini. Ak by este niekoho potesila, bola by som velmi rada 🙂 Myslim si, ze je to super vecicka, ale ako som zistila, ja na take nie som, nepouzivam ju. Ma 2 nastavce (na tvar a na telo). Mozete pozriet moj bazarik, pripadne mi piste spravu 🙂

zanalab
2. feb 2020

@zuzlicek44 ja kazdy tyzden na tvar a zatial nic
Mesiac to tak robim

zuzlicek44
2. feb 2020

@zanalab idem aj ja tak robiť že raz za týždeň...
Mám hrubé chlpky,ako drotenku 😭😭😭

zanalab
3. feb 2020

@zuzlicek44 aj ja a citila som sa hrozne..ale uz takmer nerastu 😊😊👌👌👌

zuzlicek44
3. feb 2020

@zanalab naozaj? Dodala si mi nádej....napíš presný návod prosím 😂😂

dorotelka
3. feb 2020

@zuzlicek44 písala som Vám skúsenosť do správy aj ja. Dokonca aj to, že blíkam bradu a líca každý tretí deň. Okrem suchsej koze nemám iné sprievodné javy.

zuzlicek44
3. feb 2020

@dorotelka áno,vďaka vašej správe som.zacala blikať aj ja skôr,teda každých 5 dní 🙂

zanalab
3. feb 2020

@zuzlicek44 ja som.najprv hadam.kazde 3 dni lebo furt ine dorastli.Ale uz je to ok a tak raz za 10 dni a to ho relativne kratko 2 mes

nela1x
6. feb 2020

mne dokonca treba likat 1x tyzdenne a 2x na to isté miesto, az potom to moje strnisko vzdáva....

zuzlicek44
6. feb 2020

@nela1x a môže sa to dvakrát na jedno miesto? Vyskúšam 😁

ella123456789
6. feb 2020

@zuzlicek44 ja som omylom 2 krat na to iste miesto a chodila som potom s cervenym flakom, mi to spalilo aj pokozku ako na slnku 😕

zuzlicek44
16. feb 2020

Dievčatá prosím o radu. Blikala som ( viď foto) na tvár...a zatiaľ nič....začína má chytať panika...😭😭