icon

Domáca epilácia IPL prístrojom Philips Lumea

bleee
28. dec 2013

Ježiško mi doniesol tento prístroj a dnes som ho vyskúšala. Na môj typ pokožky mi odporúčali intezitu svetla 4-5, dnes som zvládla ruky na stupni 3, občas 4 a podpazušie len na stupni 3, potom to už pálilo. Myslíte, že bude mať epilácia efekt aj pri nižšom stupni? Nie je to len strata času? Aké sú vaše skúsenosti? Poprosím písať len tie, ktoré majú skúsenosti s IPL

aki100
16. feb 2020

@zuzlicek44 to ze blikas kazde 3 dni ti nepomoze. Ved sa riad podla toho ako blikat. Kazde 2 tyzdne dokial chlpki neprestanu rast. Ja takto blikam kazde 2 tyzdne a nohy uz mam takmer hladke. Ale podpazie a bikiny na tom nie su tak dobre teprva to zacina. Treba cas , a netreba blikat tak casto. Chlpky maju urcite fazy rastu a to ze blikas castejsie ti nepomoze

fineta
16. feb 2020

@zuzlicek44 podla mna slaby stupen. Blikam na 4 a 5.

zuzlicek44
16. feb 2020

@aki100 poniektoré dievčatá v skupine vraveli že to pomôže...tak ako to je?🙈
@fineta a v akom intervale prosím ťa? 🙂

ella123456789
16. feb 2020

Ja si robim pred kazdym blikanim test aky najvyssi stupen mozem blikat a na tvar to je okolo 4-5 podla mna nemas dost vysoky stupen ak si nerobis test pred blikanim

zuzlicek44
16. feb 2020

@ella123456789 aha.dakujem. nerobím test,rovno blikam...🙊🙊🙊

fineta
17. feb 2020

@zuzlicek44 kazdy treti den a potom raz za tyzden, raz za dva.... atd. Intervaly predlzujem postupne. Najvyšší stupeň.

zuzlicek44
17. feb 2020

@fineta ďakujem, vyskusam

zipsy
17. feb 2020

baby, no ako? ja som zatial "blikala" 4 x od vianoc co som Lumeu dostala a som nadsena, je to supeeeer. fakt super vysledky, tesim sa z toho. zatial blikam kazde 2 tyzdne, pouzivam tu aplikaciu (kalendar). jedine co ma nastvalo, ze na jednom nadstavci mam akoby prasknute to sklicko, a to s tym narabam velmi opatrne, nikam to neprenasam, nepadlo mi to ani nic :/ tak neviem ci je to od zaciatku uz, alebo co.

zuzlicek44
8. mar 2020

Prosím vás. Zase ja 🙊🙊
Mne to nejak nedufuje na tvár bradu...začínam byť zufala...
Blikam každé 3 dní (chĺpky mám tvrdé a tmavé)...
Viem že sa to nemá,ale raz som si blikla dvakrát na rovnaké miesto a to pomohlo...ale bojím sa blikať 2x na jedno miesto...je to aj škodlivé však?😭
Poraďte prosím 🙏

zanalab
9. mar 2020

@zuzlicek44 treba trpezlivost.Vysledky sa skor ci neskor dostavia

vlalu6it
9. mar 2020

@zuzlicek44 ahoj -ja blikam aj 4krat a v pohode ,nič sa nedeje ,aké skôr ako 2tyZdne nemá zmysel ,,niekedy ti chĺpky dorastu aj 3dni po blikani ,to sú len zbytkove ,ohol a už nenarastu tak skoro ,,sleduj si fakt 2tyZdne ,,,brada a tvar možno mas svetlejšie chĺpky a tie ti tento prístroj neodstráni ,,mne to na tvar a ruky nefunguje ,mám svetlejšie chĺpky na týchto partiách

tehulka2011
15. mar 2020

Ahojte, konecne som dokojila a chcela by som si kupit philips lumea. Na heureke je ale asi aj cez 5 verzii tohto pristroja, je medzi nimi velky rozdiel v kvalite? Alebo je to len o extra nadstavcoch?

zipsy
15. mar 2020

@tehulka2011 ahoj, tu su napisane rozdiely. Nie je to len o nadstavcoch, ale aj vykonnost, a ci sa da pouzit aj bez kabla. https://www.philips.sk/c-m-pe/odstranovanie-chl...

tomyum1
19. mar 2020

Ahojte,tak mam novu limeu.Citam ze je povolene aj depilovanie aj holenie.Tak jeden den oholit al vydepilovat a potom vyblikat?ako to riesite v oblasti tvare?

tomyum1
19. mar 2020

@zuzlicek44 ahoj u mna tiez problem tvar.HOLIS CI DEPILUJES?JA SOM TO TERAZ ZASTRIHLA LEBO KED SOM TRHALA NARASTLO MI TO STRASNE RYCHLO.NO MAM POCIT ZE RASTIE TO RYCHLO AJ TAK.ALE APLIKOVALA SM TO V TEN ISTY DEN A TERAY CITAM ZE AZ NA DRUHY DEN SA TO MA

1nikuska9
22. apr 2020

Ahojte, mozte mi prosim niektora poradit? Mam Philips Lumea BRI959. Za sebou uz 8 osetreni ale este nemam zelane vysledky, stale rastie dost chlpkou. Mozem pouzivat dalej po dvoch tyzdnoch alebo si mam dat prestavku niekolko tyzdnou?

aki100
8. máj 2020

@1nikuska9 ja používam dalej, neriadim sa tým kalendárom, na nohach už super, ale iné časti tela, začali až po 6 ošetreniach sa chytat, tak stálerobim po 2 týždnoch

aki100
8. máj 2020

Dievčatá, niektoré tu máte už dlhšiu dobu Lumeu, chcela by som sa spýtař čím čistíte? ... Sice sa oholim, ale vždy sa nejaký chlpok zabudne, alebo neviem co sa jej nepáči ale vždy mám na tom okienku stopy po chlpkoch zhorených, ide to dole vodou a handričkou, ale dnes som sa ošetrovala a po vymenení nástavca, očistení, to hlavne skličko bolo v pohode, išla som blikat nohy a po doblikaní ako keby spálený chlp, ale neviem teda, to je moja druhá otázka, prasklo sa niekomu to skličko pri blikaní? je to ako nejaká ryha, nechápem z čoho dávam si pozor, zaobchádzam ako keby v rukavičkách, nebol to lacný špás, doblikam nohy, idem čistit a je to tam, vodou to nejde, tak rozmýšlam, čím ešte vyskušat očistit, poprípade či sa to niekomu stalo že to zvonku prasklo? nechápem, celkom som naštvaná, tak rozmýšlam, či reklamovat. Dakujem

zipsy
9. máj 2020

@aki100 pozri moje

zipsy
9. máj 2020

@aki100 ahoj, poslala som ti foto vyssie, su tam 2 prasklinky na tom hornom "okienku", Lumeu mam od Vianoc, tiez s nou narabam velmi opatrne, nikdy mi nepadla, pokladam ju len na makke. uskladnujem v pov. obale. a asi po 2-3 raze som si to vsimla. podla mna to prasklo same. A inak este sa chcem opytat, ja som uz mala prejst na intervaly 6-8 tyzdnove, predtym som mala uz super vysledky, ked som si "blikala" kazde 2 tyzdne, a jak som prvy krat presla na ten 6 tyzdnovy rezim, tak uz zacali chlpy veselo rast. a teraz neviem ked uz je vonku slnko, ci mozem teda pokracovat zas v 2tyzdnovych ci ako...

aki100
9. máj 2020

@zipsy tak ty to máš na nástavci ale já priamo na tom hlavnom okne to je horšie. Bez nastavca.Tak v návode píšu ze pred opalovaním blikať 24 hod pred a po opalování neblikat 48hod. Tak môžeš blikať v pohode aj v lete len to treba dodrzovat

ciernysokol
14. máj 2020

Baby, ak vam pomozu dlhorocne skusenosti. Zacinala som s laserom, na jedinej klinike, co to vtedy na slovensku vykonavala. Bolo to strasne drahe, platili sa 4sk za jeden impulz, bolo to aj riadne davno. Jedno miesto sa ozarovalo asi 4x,chlpky doteraz nedorastli. Ten sposob bol najucinnejsi, dost to bolelo. Potom po case som bola na ipl v salone, tiez asi 5x nohy a podpazusie. Bolo to tiez davno, priblizne polovica chlpkov dorastla. Akonahle prisiel na trh domaci ipl pristroj, kupila som ho a aj reklamovala, kedze mi neodstranil vobec nic. Reklamaciu uznali len ciastocne s tym, ze som mohla vediet, ze domace ipl pristroje su slabe, na silnejsie treba certifikat a vediet s nim robit, neodborne moze dojst k spaleniu. Doba pokrocila, ale vysledky ako v salone sa cakat nedaju, na to su domace pristroje slabe. Napriek tomu ale rozmyslam, ze si jeden zase kupim, same dobre recenzie pisete 😃

ciernysokol
14. máj 2020

Tym som chcela povedat, ze ano, vyrastaju a budu vyrastat, lebo na trvalejsi efekt treba ist do salonu, tam maju pristroje silnejsie. Ale ak sa clovek zmieri s trvalym obcasnym odstranovanim, potom je to super. Ma niekto aj braun?

kicinko2013
19. máj 2020

Ahojte, čítala som, že sa dajú zohnať a použiť pri kúpe nejaké kupóny zo Shell? Nemáte niekto nejaké bližšie info? Vďaka 😀

aki100
27. máj 2020

@ciernysokol to si mala aký prosím ta ze ti nepomohol a neuznali ti reklamáciu? Tak u Lumei je garancia 90 dní ak ti nezaposobi môžeš vrátiť. Ja som počula aj na braun chválu, ale čo som si čítala skúsenosti že to bolim lumea je zo začiatku niekde nepríjemná ale čím dlhšie blikam tým to neriešim a je to fajn

ciernysokol
27. máj 2020

@aki100 to bolo ozaj velmi davno, prvy pristroj na slovenskom trhu, zakaznicky servis v plienkach,vratenie tovaru neexistovalo, len ak bol pokazeny. Kedze nebol, iba neucinkoval, tak nic

aki100
7. jún 2020

Dievčence aj Vám sa tak Lumea prehrieva? Ja už po 20 minútach používania musím vypnút lebo sa s ňou nedá robiť ako to páli. Zo začiatku mi to nerobili až posledné 2 blikania. Tak ju idem zrejme reklamovať len by ma zaujímalo ako to máte vy. Dakujem

ella123456789
8. jún 2020

@aki100 aj mne sa prehrieva, myslela som, ze to je mojim opalenim ale ked niesom sama tak neviem co s tym.

hastrmistr
8. jún 2020

Ja nohy vydrzim na5 podpazie3abikiny3-4....a funguje to,zo zaciatku som si osvecovala1×tyzdenne a teraz po rokoch tak 2×rocne...

detki
8. jún 2020

Baby a ktoré odporúčate, aký je rozdiel medzi https://www.holime.eu/philips-lumea-prestige-br... a medzi https://www.holime.eu/philips-lumea-sc1998-00-i.... Asi len tie nadstavce že neni toľko ako pri drahšom či ako?