Domáca epilácia IPL prístrojom Philips Lumea
Ježiško mi doniesol tento prístroj a dnes som ho vyskúšala. Na môj typ pokožky mi odporúčali intezitu svetla 4-5, dnes som zvládla ruky na stupni 3, občas 4 a podpazušie len na stupni 3, potom to už pálilo. Myslíte, že bude mať epilácia efekt aj pri nižšom stupni? Nie je to len strata času? Aké sú vaše skúsenosti? Poprosím písať len tie, ktoré majú skúsenosti s IPL
@ella123456789 no chcelo by to ešte názor niekoho lebo akurát môžme mat vládne kusy. Mne to nerobilo kľudne aj 2 hodiny v kuse keď som blikala pohoda a teraz po 30 min. Sa nedá vydržať. Mne sa aj prasklo sklíčko na tom nástavci hlavnom. Úplne sa prehrialo až to normálne palilo, tak som nechala vychladiť, pokračovala a pri čistení zistila ze sklíčko prasknuté a odvtedy je to horšie tak ja idem tak ci tak reklamovať. Spomeniem to do reklamácie a uvidím ci niečo zistia
@aki100 ahoj mne sa zatiaľ neprehrieva. Snažím sa do pol hodiny poblikat čo sa dá a vypínam.
@adrianna23 to ja do polhodiny nepoblikam veru ani jednu nohu 😁
Ahojte, mam otazocku, chcem skusit lumeu na krku a brade. Bezne si tam trham chlpky pinzetou, tak pred ipl si ich oholim, oziarim a o dva tyzdne zopakujem. To mi je jasne. Co mi nie je jasne je, ze ci medzi dvomi ziareniami mozem tie chplky trhat, alebo len holit, alebo co s nimi, nemozem chodit so strniskom 😀
@dendulik82 jasne rob ako doteraz až pokiaľ chlpky nezmiznu
Dievčatá, ahojte. Uvažujem o Lumei, chcela som si “písať Ježiškovi”, keďže je to hrooozne drahé. Chcem to hlavne kvôli tvári. Nad perou mám chĺpky, nie úplne čierne, také bledohnede, ale vadia mi. Môj problém je, že po trhaní pinzetou alebo po depilácii sa vyhádžem horšie ako pubertiak a celá horná pera mi na cca týždeň napuchne. Vyzerám potom ako strašidlo. Pomôže mi tá Lumea na toto? Máte s tým niekto skúsenosť?
Mne v oblasti bikin po jednom blikani nerastu pol roka.Ani chlpok.Ale na nohy to tak neucinkuje.Tam su miesta kde absolutbe nic a potom take kde normalne rastu.Takze neviem ci obcas daco vynecham alebo co...Na hnede alebo svetle nefunguje tak dobre to je pravda.
Ahojte, stalo sa vám niekomu že po blikani sa vám na tom hlavnom displeji bez nastavca spravili bodky ako keby je to od chĺpkov ale znútra pod tým pevným hlavným sklom? Myslela som ze je to špinavé ale vyčistiť to nejde je to zvnútra ako keby vlhkosť alebo co. Nechápem. Doteraz som mala Lumeu po vyčistení vždy bez jedinej bodky, avšak praskol sa mi ten hlavný displej, takže mam lumeeu po reklamácii úplne novú a po prvom blikani hneď toto. Nechápem
@zipsy pisem vlastnu slusenost ,pouzivam skoro 2 roky a je jedno ci pouzijem tensi,alebo sirsi nadstavec,efekt je stale rovnaky a mam pocit,ze najsirsi ide asi malo rychlejsie,,a ked pisu ze 2 lytka spravis za 8minut,,to je blbost,,v lete blikam na 3-4 a to ide rychlejsie -impulz a pauza je kratsia,ked blikam od jesene uz na 5-impulz a pauza su hrozne zdlhave-niekedy to lezie na nervy ,,ale na lumeu nedam dopustit ,po 2rokoch mi staci prejst uz raz za 7-8tyzdnov,prvy rok kazde 2tyzdne ...som rada ze ju mam a urcite odporucam ..a fakt staci zakladna rada,,,okrem oblasti tvare samozrejme
Baby, chcem sa opýtať. Blikáte aj počas nabíjania? Lebo sa mi zdalo, že to tak jemne nepáli ako inokedy, nie je to slabšie?
@vlalu6it
ja pouzivam 11 mesiacov, a nevravim o tom ze maju rozny efekt ine NADSTAVCE, ale rozny efekt iny MODEL lumea. Tak ako pisu v tom prehlade, co som posielala. Proste najdrahsia lumea Prestige ma sice aj viac nadstavcov oproti Lumea Advanced, ale aj inu intenzitu - ucinnost.
Lumea Prestige - Účinnosť
Až 92 % redukcia chĺpkov už po 3 ošetreniach**
Lumea Advanced - Až 85 % redukcia chĺpkov už po 3 ošetreniach*
ale obe rovnako dobre funguju ....
@lusche neviem aky mas model, ale ja mam prestige, a tu pouzivam len ked je v sieti, nakolko kratsie sa "nabija" medzi zableskami a ma vyssiu intenzitu vtedy...
Ahojte, ja by som sa chcela opytat tych, co uz lumeu dlhsie pouzivaju a chodia nou aj cez znamienka. Je to v poriadku??? Nemate z toho problemy ?
@zuzula777 ja mam lumeu prestige a ten velky nastavec na nohy nema vypln, ziadne sklo tam nieje
@ella123456789 v lavo nemaju a v pravo maju,teda predpokladam,ze to tak ma byt
dievcata, shellka ma opat za body v akcii lumeu prestige...ja uz som napisala Jeziskovi
@vlalu6it ano bude to tak.
Premyslam nad Lumeou, preco ste sa pre nu rozhodli napr. pred trvalou epilaciou v salone?

@detki https://www.philips.sk/c-m-pe/odstranovanie-chl... nadstavce ale aj výkon