Domáca epilácia IPL prístrojom Philips Lumea
Ježiško mi doniesol tento prístroj a dnes som ho vyskúšala. Na môj typ pokožky mi odporúčali intezitu svetla 4-5, dnes som zvládla ruky na stupni 3, občas 4 a podpazušie len na stupni 3, potom to už pálilo. Myslíte, že bude mať epilácia efekt aj pri nižšom stupni? Nie je to len strata času? Aké sú vaše skúsenosti? Poprosím písať len tie, ktoré majú skúsenosti s IPL
@zuza3210 nie skupina ale diskusia 😉
@adrianna23 aha vdaka
Prosím vás to len normálne idem zaradom blíkam a čo keď náhodou niečo vynechám 😅
Alebo pipnem2x
A blikate na začiatku až po 14 dňoch alebo aj 10-12?
A ešte prosím vás všetkým znamienkom sa má vyhýbať ? Ja som si asi blikla jedno taká maličké ako bodka z fixy a mám pocit že je tmavšie teraz 😀
@franka211 ja som si pozicala od kamosky presne na bradu a hornu peru. Spravila som si pokus, oholila som celu cast nad hornou perou ale oblikala som len polovicu. 3 x som to zopakovala a vysledok je, ze na jednej polke nemam uz chlpky. Mam tmave chlpky a tmavsiu pokozku. Nechcela som kupovat macku vo vreci, bala som sa, ze mne to nebude zaberat kvoli tmavej pokozke. Ale zabralo, takze Ježiško objednal, len nedosla do Vianoc, ale kazdym dnom je doma s idem dalej blikat
@dendulik82 vážne? Ja som bola objednaná na IPL laser ale kozmeticka zostala v karanténe a nakoniec aj tak musela zavrieť...keď mi povedala,že mám len holiť,že nesmiem depilovat, zhrozila som sa...čo ak laser nezaberie a budem chodiť ako muzatka. Už som z toho na nervy,ja som ešte aj bledá a do toho tmavé chĺpky na hornej pere brade a aj okolie lícnych kosti. Musím depilovat raz týždenne plus denne pinzeta. Ktorý typ si si objednala?
@sebulinko1 nech sa páči 😉
@bleee mám doma tiež lumeu vyhodnotilo mi to typ pokožky 4 tak používam 4 aj keď nie vždy to je prijemne ale snažím sa vydržať bojím sa že nižší stupeň by nebol taký efektívny. Po dvoch použitiach vidím rozdiel najväčší v oblasti bikín a najmenší v podpazuší používam ešte na nohy a ruky
@adrianna23 ďakujem

@nnnuuunnn čítala som veľa článkov o trvalej laserovej depilácii. Zvažovala som ju, avšak takisto nie je trvalá, ale treba ju obnovovať. Z tohto dôvodu som zvolila lacnejšiu a pohodlnejšiu alternatívu. Našťastie, požičala mi ju kamarátka a 2x som sa svietila z tou jej lumeou a vidím výsledky, začali sa mi tvoriť chlpkové mapky a rastú oveľa pomalšie. Akurát včera som vyskúšala svoju prvýkrát, už aj viem ako na to, takže celé nohy, intimne partie, podpazušie a hornú peru mám za 15 minút nasvietenú.