icon

Domáca epilácia IPL prístrojom Philips Lumea

bleee
28. dec 2013

Ježiško mi doniesol tento prístroj a dnes som ho vyskúšala. Na môj typ pokožky mi odporúčali intezitu svetla 4-5, dnes som zvládla ruky na stupni 3, občas 4 a podpazušie len na stupni 3, potom to už pálilo. Myslíte, že bude mať epilácia efekt aj pri nižšom stupni? Nie je to len strata času? Aké sú vaše skúsenosti? Poprosím písať len tie, ktoré majú skúsenosti s IPL

dajen_7
2. jan 2021

@piki16 Philips lumea prestige BRI 956/00 so všetkými nadstavcami myslím že je to zatiaľ ten najnovší model

ella123456789
3. jan 2021

@piki16 Philips lumea prestige za mna sice draha, ale topka 🙂

zuzula777
3. jan 2021

Ja mám tú zo Shellky, 954 00 tuším

franka211
3. jan 2021

@zuzula777 naozaj je za takú cenu cez Shell? Máš ju už vyskusanu?

zuzula777
3. jan 2021

@franka211 za 317 + posta, cize 325 eur ma vysla. A ano uz druhykrat som sa s nou dnes svietila.

franka211
3. jan 2021

@zuzula777 ďakujem, musím niekde zohnať tie kartičky,nechodím tam tankovať...ale cena je super

zuzula777
3. jan 2021

@franka211 mám ešte, píšem ti kódy do správy 🙂

franka211
4. jan 2021

@zuzula777 ďakujem 😍 ten jeden už zoženiem

dendulik82
4. jan 2021

@franka211 objednavala som v akcii na shellke, https://www.shell.philips.sk/detail/661267

ingrid16
4. jan 2021

Aj ja mam tu zo shellky 😉😉😉

dorotelka
6. jan 2021

@evka64 ano, holila.. Bezprostredne potom blikala. 😊

evka64
6. jan 2021

@dorotelka dakujem za odpoved 😊

franka211
6. jan 2021

@dendulik82
@ingrid16 ste s ňou spokojne? Idem ju tiež objednat...

dendulik82
6. jan 2021

@franka211 este mi nedosla, odoslana bola 18.12. a postovy kurier asi ide okolo sveta, aby dorazil. Pritom to slo z Bratislavy do Bratislavy. Al eod kamosky som mala pozicanu nizsiu radu a zabrala, takze toto bude aj lepsie

franka211
6. jan 2021

@dendulik82 vážne? Ja ju idem dnes objednať,čakala som, že v pondelok príde 🤦

dendulik82
7. jan 2021

@franka211 tak tebe mozno dojde, moje je asi pod kopou dalsich predvianocnych aj povianocnych balikov a kym sa k tomu dostanu, to potrva

zuza3210
8. jan 2021

Myslite že môžem blikať (druhýkrát) po 10 dňoch ? Či vždy ste presne po 14?

detki
8. jan 2021

@zuza3210 kľudne, ja som zvykla na začiatku raz za týždeň.

zuza3210
8. jan 2021

Baby a zvykne sa vam prehriať alebo čo ? Mne sa robí taká chyba že mi začnú blikať tie intenzity tak neviem čo to je

viva6
9. jan 2021

@zuzlicek44 ahoj, no ako si dopadla? Zbavila si sa chlpkov na tvari? Ja mam taky problem,ze na brade mam miesto kde mi rastu droty 🙈😩 mam uz z toho fakt depku ked si to pinzetujem tak ako keby som to hnojila a rastie stale viac a viac.. celu bradu mam samu vyrazku co si do toho denno denne babrem 😭😭 rozmyslam nad lumeou tak sa informujem ci ti to pomohlo..ci su chlpky jemnejsie a svetlejsie.

fineta
9. jan 2021

@viva6 presne opisana moja zúfalost spred par rokov. 😔

viva6
9. jan 2021

@fineta 😫 a ako si dopadla? Pomohlo ti to? Ja sa zblaznim z toho 😭 ani s make up to nejde poriadne prekryt 😩

viva6
9. jan 2021

@dorotelka a zbavila si sa ich uz uplne? Ja mam na brade strnisko 😭 rozmyslam nad kupou tak sa informujem.. aj keby mi len zosvetlili a zjemnili bola by som happy 🙏

franka211
9. jan 2021

@viva6 ahoj, ja mám to isté,plus horná pera 😢 už som z toho zúfalá, normálne som vďačná za to že sa nosia ruska. Depilácia a pinzeta mi to len zhoršili, chlpky mi zhrubli a stmavli a to som bledá ako stena. Objednala som lumeu, budúci týždeň má prísť tak som veľmi zvedavá. Neriešila si problém aj s doktorom? Ja som už aj nad tým rozmýšľala

fineta
9. jan 2021

@viva6 ano, pomohlo, som velmi vďačná za lumeu. Kazdy den som trhala pinzetou a prekryvala make upom. Bolo to strasne, pretoze okrem fúzov boli aj zapálené vyrazky. Blikala som najskor aj 3x do týždňa, potom intervaly predlzovala. V lete neblikam, pokracujem na jesen, kedy uz znova rastu. Ale oslabene oproti tym hnusnym tvrdým fuzom. No a zase pokoj. Mne lumea neskutocne pomohla.

dorotelka
9. jan 2021

@viva6 ako napisala @fineta

viva6
9. jan 2021

@franka211 asi pred 4 rokmi som bola so stitnou zlazou a vsetko bolo v poriadku.. no hormony a ine veci som neriesila.. ja sa s tym hanbim ist aj k lekarovi 🤦‍♀️🙈😭 zvazovala som aj laser, ale to sa nesmu chlpky trhat min.mesiac co u mna neprichadza do uvahy. Ved si ich trham denne aj 2x 😫 nad perou to.mam v pohode su jemne sem tam si ich vytrhem voskovymi pasikmi, len ta moja brada nestastna 😥

viva6
9. jan 2021

@fineta
@dorotelka a po akom case vam to zabralo? Cize to sa bude stale vracat? 😫 velmi ma to trapi.. ked zase zacnu rast je ich stale tak vela? Ci sa preriedia? Boze uz saliem z toho..

zuzlicek44
9. jan 2021

@viva6 ahoj.v celku pomohlo,ale nie 100 percent...na krku mám jedno miesto kde to nepomáha,ale inde je to lepšie niektoré chĺpky zjemneli a niektoré vypadli. Neľutujem kúpu,ale u mňa nenastal efekt že zbavila som sa ich....iba obmedzila ale výrazne a som rada naozaj🙂
Tu mi to ostalo...🤷🤷

fineta
9. jan 2021

@viva6 po prvom mesiaci uz bolo vidiet znacny rozdiel. Ano, preriedili sa, nerasili tak husto a slabli. No ja som uz pre ne revávala. Môj muž cítil so mnou a kúpil mi lumeu. Najlepšia kupa.