icon

Domáca epilácia IPL prístrojom Philips Lumea

bleee
28. dec 2013

Ježiško mi doniesol tento prístroj a dnes som ho vyskúšala. Na môj typ pokožky mi odporúčali intezitu svetla 4-5, dnes som zvládla ruky na stupni 3, občas 4 a podpazušie len na stupni 3, potom to už pálilo. Myslíte, že bude mať epilácia efekt aj pri nižšom stupni? Nie je to len strata času? Aké sú vaše skúsenosti? Poprosím písať len tie, ktoré majú skúsenosti s IPL

anulik12
11. okt 2022

@8611 ahoj,lumeu uz mam par rokov.mam tuto.netusim,ci je uz aj novsi model.Ci funguje? Minimalne 2 roky som ju nepouzila,lebo som to nepotrebovala.Na celych nohach som mala len sem tam chlpok.Pre mna boli dolezite stehna,hlavne vnutorna strana a tam naozaj som bola bez jedneho chlpka.Teraz uz vidim,ze uz zacinaju rast.chystam sa na dalsi cyklus osetreni,nech mam zas na 2 roky pokoj.Na tvari mi tak dobre nezabrala ako na nohy.Stale mam na brade chlpky.Dolezite je,aby si mala tmavr chlpky,na svetle nefunguje.

tinika
11. okt 2022

@anulik12 to mas dobre, ja uz mam nohy zarastene ked sa neoholim ako keby som pred letom neblikala, blbe je ze v lete sa nema blikat otazka je či aj vtedy ak sa vyslovene neslnim len idem po slnku sem tam, lebo potom uz koncom leta bolo viac chlpkov ale presne toto mam aj ja na vnutornej strane stehien som mala dost chlpkov a uz je to lepsie ,ale nemyslim ze u mna tobude na dva roky pokoj. ked začinas znova zase začinas po 2 tyzdnoch a tak po mesiaci?

tinika
11. okt 2022

@anulik12 bradu som len asi 1x blikala aj hornu peru lebo sa mi urobili fleky kedze som to robila v lete tak hadam anjdem odvahu zase teraz v zime

8611
8. nov 2022

Dakujem pekne

tinika
14. mar 2023

sa uz mesaic chystam blika v zime som na to kaslala je pravda ale ze am menej chlpkov a rastu pomalsie, tak hadam uz sa nakopnem aj ked v lete zase narastu ked nebudem moct blikat a budem musiet na vosk pred dovolenkou ist

nikuska5322
20. máj 2023

Zdravím, mám doma lumeu asi mesiac prvý krat keď som sa blikala tak všetko v pohode a teraz som sa po 2 týždňoch druhy krat blikala a strašne má začali svrbiet nohy od kolien dolu mala som tam aj cervene fľaky taký opuchliny ako keby blikala som sa odporúčaním stupňom 5 niekde som čítala že to môže byt tým že bol použitý vysoký stupeň intenzity mate s tým niektora skúsenosť ?

zuzula777
24. máj 2023

@nikuska5322 nemám s tým skúsenosť, ale teraz v lete určite neblikať, nesmie sa po blikaní na pokožku dostať slnko .... blikať len v zime

tinika
4. jún 2023

Ak by vás zaujímalo, pisala som priamo Philipsu ohľadne blikanie v lete a tu je odpoveď :

Přístroj Philips Lumea lze používat celý rok, i v létě. Před opalováním a po něm je však třeba učinit určitá opatření (viz instrukce níže).
Opalováním se rozumí cílené opalování na slunci nebo v soláriu. Kratší vystavení slunečním paprskům je v pořádku. Přesto doporučím před ošetřením provést test pokožky, abyste přizpůsobila ošetření intenzitu světla.

Opalování před použitím přístroje Philips Lumea:
- Po opalování počkejte před použitím zařízení Lumea 2 týdny
- Nepoužívejte přístroj Philips Lumea na pokožku spálenou od slunce, nebo pokud spálení od slunce přetrvává.
- Nezapomeňte na to, že všechny typy opalování vedou ke ztmavení pokožky.
- Vždy zkontrolujte tabulku s doporučeními podle odstínu pleti a barvy chloupků a v případě potřeby přizpůsobte intenzitu světla na nižší nastavení, aby nedošlo k podráždění pokožky a k výskytu vedlejších účinků.

Opalování po použití přístroje Philips Lumea:
- Bezprostředně po ošetření bude vaše pokožka citlivější.
- Před vystavením ošetřených oblastí působení slunce počkejte nejméně 24 hodin nebo do té doby, než se ztratí začervenání.
- Pokud budete během následujících 48 hodin po ošetření pobývat na slunci, zakryjte ošetřené oblasti nebo použijte prostředek na opalování (s ochranným faktorem SPF 50+).

monik1505
24. jún 2023

Dobrý večer. Prosím Vás potrebujem poradiť. Mam lumeu doma cca rok a po používaní sa mi prístroj prehrieva...zvažujem reklamáciu. Nestihnem si osvietiť ani jednu nohu. Reklamovali ste niekto kvôli tomuto problému? Ako Vám to dopadlo? Ďakujem za Vaše skúsenosti 🙂😉

koniarova
25. jún 2023

@zuzula777 môže sa blikať.
@tinika pridala aj návod nižšie.

tinika
26. jún 2023

@monik1505 tiez mam pocit ze na začiatku vydrzal dlhsie, ze som dala celu nohu na jeden sup, ale zase teraz je aj teplo tak som myslela ze kvoli tomu, aj minule leto to tak bolo v zime som blikala asi len 1x tak si nepamatam ako to bolo

monik1505
26. jún 2023

@tinika depilujem sa vždy až večer, je možné, že by to malo na prístroj taky vplyv? Ďakujem 🙂

tinika
28. jún 2023

@monik1505 netusim prehrieva sa cely pristroj či len ta čast čo blika?

monik1505
28. jún 2023

@tinika fuuha to netuším... Asi celý prístroj. Normálne mi počas prevádzky začnú blikať stupne a už nesvieti ta kontrolka ready. Tak musím vypnúť a počkať kým ochladne, potom pokračujem. Na posledný mi to počas nôh spravilo 4x 😏😔

tinika
29. jún 2023

aha tak to sa mi este nestalo ani ked mam pocit ze uz je nahriate to skličko čo blika

hipuska
5. júl 2023

Dievčatá, prosím o radu. je ich niekoľko od 250-500€ ako sa v nich zorientovať? Kdesi som čítala, že sa kupujú podľa chĺpkov-konkretny typ ale akosi sa neviem tomu dopátrať

moma1126
14. nov 2023

Ahojte chcem sa spytat ako to funguje ked to idem prvy krat pouzit musim oholit a potom pristroj použijem a dalej sa to ma kedy opakovat? Mam problem po holeni ked sa oholim jeden den Ok ale na druhy ma boli cela pokožka a cela sa vyhadzem neviem si predstavit zeby som sa mala holit castejsie ako 4-5dni po prvom holeni :/

nikuska5322
14. nov 2023

@moma1126 pred prvým lumeovanim sa môžeš aj odepilovat ja sa depilujem a používa sa to každé dva týždne

tinika
15. nov 2023

@moma1126 je k tomu aplikacia a ona vam posle upozornnenie zo začiatku kazde dva tyzden potom myslim raz az mesiac. ano vzdy sa predtym holim den vopred.

moma1126
15. nov 2023

@tinika dakujem čiže prvotne sa oholim a uz si to laserujem a potom dalsie opakujem az o dva tyzdne ? Dobre som pohopila

tinika
15. nov 2023

@moma1126 ano skuste si nainstalovat aplikaciu k ipl pristroju je tam vsetko krasne vysvetlene ,aj videa k tomu ja som prv nastudovala az tak som do toho sla, tiez mam vzdy respekt pred niečim novym :D drzim prsty :D inač teraz chodim na depilaciu co centra lebo bikiny si neviem tak sama a je to super, som tam bola 2x za tri tyzdne ani nenarastli chlpy čo zvyknu hned na druhy den po holeni uz rast a mam stale podrazdenu pokozku po holeni :D takze super tesim sa a svoj IP si nechavam na nohy a pazuchy .D

moma1126
16. nov 2023

@tinika super prave som ho kupila v nayku co mali akciu ztych 599€ na 390€ tak idem do toho chlpov zdar 🤣🤣🤣 dakujeme este raz za vysvetlenie

hipuska
17. nov 2023

@moma1126 akú máte značku? Je ich viacej rádov a neviem si vybrať

moma1126
17. nov 2023

@hipuska PHILIPS LUMEA IPL 9900 SKINAI BRI976/00 tento som kupila v nayku je najlepsi co sa tyka technologii aj nadstavcom

tinika
18. nov 2023

@moma1126 superj a som v alze tiez vystihla zlavu na cca 380 uz si presne nepamatam viem ze to stoji teraz sakra viac. tak nech ste spkojne

tinika
18. nov 2023

@hipuska Philips Lumea Series 9000 BRI958/00 ja mam tento kupovany cca rok a pol dozadu

koniarova
18. nov 2023

@hipuska zober úplne ten najlacnejší s jednou hlavicou. Urobí presne tu istú robotu, čo tie drahé.

shogun
7. jan 2024

Ahojte, prosim radu, pokazila sa mi Lumea SC2007. Isla som ju zapnut po par mesiacoch a nesla, tak som ju dala do nabijacky a nic, nesvieti, nenabija😞. Snura je ok, skusila som aj inu zasuvku, nic.Blok neviem najst, ale aj tak je to isto vyse 3 rokov, co ju mam. Muz mi ju vybavoval cez Shellku, co boli take akcie kedysi.
Uz skoncila asi😔?Nemate niekto skusenost?Dakujem

tinika
20. mar 2024

ahojte lumeu mam takmer 2 roky a pri poslednych osetreniach som mala pocit ze aj ked mi zasvieti kontrolne svetielko trva dlho kym naozaj blikne lumea a potom sa skoro nahrieva a neosetrim si ani predkolenie na jeden sup poriadne a xkrat sa k tomu musim vratit mate podobny problem?

monik1505
20. mar 2024

@tinika mne sa takto prehrievala, dala som reklamovat ...bolo to onicom stale cakat co ochladne a pokracovat potom...depilovala by som sa takto asi aj 5 hodin ked som mala vsetko naraz.