Domáca epilácia IPL prístrojom Philips Lumea
Ježiško mi doniesol tento prístroj a dnes som ho vyskúšala. Na môj typ pokožky mi odporúčali intezitu svetla 4-5, dnes som zvládla ruky na stupni 3, občas 4 a podpazušie len na stupni 3, potom to už pálilo. Myslíte, že bude mať epilácia efekt aj pri nižšom stupni? Nie je to len strata času? Aké sú vaše skúsenosti? Poprosím písať len tie, ktoré majú skúsenosti s IPL
@anulik12 to mas dobre, ja uz mam nohy zarastene ked sa neoholim ako keby som pred letom neblikala, blbe je ze v lete sa nema blikat otazka je či aj vtedy ak sa vyslovene neslnim len idem po slnku sem tam, lebo potom uz koncom leta bolo viac chlpkov ale presne toto mam aj ja na vnutornej strane stehien som mala dost chlpkov a uz je to lepsie ,ale nemyslim ze u mna tobude na dva roky pokoj. ked začinas znova zase začinas po 2 tyzdnoch a tak po mesiaci?
Dakujem pekne
sa uz mesaic chystam blika v zime som na to kaslala je pravda ale ze am menej chlpkov a rastu pomalsie, tak hadam uz sa nakopnem aj ked v lete zase narastu ked nebudem moct blikat a budem musiet na vosk pred dovolenkou ist
Zdravím, mám doma lumeu asi mesiac prvý krat keď som sa blikala tak všetko v pohode a teraz som sa po 2 týždňoch druhy krat blikala a strašne má začali svrbiet nohy od kolien dolu mala som tam aj cervene fľaky taký opuchliny ako keby blikala som sa odporúčaním stupňom 5 niekde som čítala že to môže byt tým že bol použitý vysoký stupeň intenzity mate s tým niektora skúsenosť ?
@nikuska5322 nemám s tým skúsenosť, ale teraz v lete určite neblikať, nesmie sa po blikaní na pokožku dostať slnko .... blikať len v zime
Ak by vás zaujímalo, pisala som priamo Philipsu ohľadne blikanie v lete a tu je odpoveď :
Přístroj Philips Lumea lze používat celý rok, i v létě. Před opalováním a po něm je však třeba učinit určitá opatření (viz instrukce níže).
Opalováním se rozumí cílené opalování na slunci nebo v soláriu. Kratší vystavení slunečním paprskům je v pořádku. Přesto doporučím před ošetřením provést test pokožky, abyste přizpůsobila ošetření intenzitu světla.
Opalování před použitím přístroje Philips Lumea:
- Po opalování počkejte před použitím zařízení Lumea 2 týdny
- Nepoužívejte přístroj Philips Lumea na pokožku spálenou od slunce, nebo pokud spálení od slunce přetrvává.
- Nezapomeňte na to, že všechny typy opalování vedou ke ztmavení pokožky.
- Vždy zkontrolujte tabulku s doporučeními podle odstínu pleti a barvy chloupků a v případě potřeby přizpůsobte intenzitu světla na nižší nastavení, aby nedošlo k podráždění pokožky a k výskytu vedlejších účinků.
Opalování po použití přístroje Philips Lumea:
- Bezprostředně po ošetření bude vaše pokožka citlivější.
- Před vystavením ošetřených oblastí působení slunce počkejte nejméně 24 hodin nebo do té doby, než se ztratí začervenání.
- Pokud budete během následujících 48 hodin po ošetření pobývat na slunci, zakryjte ošetřené oblasti nebo použijte prostředek na opalování (s ochranným faktorem SPF 50+).
Dobrý večer. Prosím Vás potrebujem poradiť. Mam lumeu doma cca rok a po používaní sa mi prístroj prehrieva...zvažujem reklamáciu. Nestihnem si osvietiť ani jednu nohu. Reklamovali ste niekto kvôli tomuto problému? Ako Vám to dopadlo? Ďakujem za Vaše skúsenosti 🙂😉
aha tak to sa mi este nestalo ani ked mam pocit ze uz je nahriate to skličko čo blika
Dievčatá, prosím o radu. je ich niekoľko od 250-500€ ako sa v nich zorientovať? Kdesi som čítala, že sa kupujú podľa chĺpkov-konkretny typ ale akosi sa neviem tomu dopátrať
Ahojte chcem sa spytat ako to funguje ked to idem prvy krat pouzit musim oholit a potom pristroj použijem a dalej sa to ma kedy opakovat? Mam problem po holeni ked sa oholim jeden den Ok ale na druhy ma boli cela pokožka a cela sa vyhadzem neviem si predstavit zeby som sa mala holit castejsie ako 4-5dni po prvom holeni :/
@moma1126 pred prvým lumeovanim sa môžeš aj odepilovat ja sa depilujem a používa sa to každé dva týždne
@moma1126 ano skuste si nainstalovat aplikaciu k ipl pristroju je tam vsetko krasne vysvetlene ,aj videa k tomu ja som prv nastudovala az tak som do toho sla, tiez mam vzdy respekt pred niečim novym :D drzim prsty :D inač teraz chodim na depilaciu co centra lebo bikiny si neviem tak sama a je to super, som tam bola 2x za tri tyzdne ani nenarastli chlpy čo zvyknu hned na druhy den po holeni uz rast a mam stale podrazdenu pokozku po holeni :D takze super tesim sa a svoj IP si nechavam na nohy a pazuchy .D
Ahojte, prosim radu, pokazila sa mi Lumea SC2007. Isla som ju zapnut po par mesiacoch a nesla, tak som ju dala do nabijacky a nic, nesvieti, nenabija😞. Snura je ok, skusila som aj inu zasuvku, nic.Blok neviem najst, ale aj tak je to isto vyse 3 rokov, co ju mam. Muz mi ju vybavoval cez Shellku, co boli take akcie kedysi.
Uz skoncila asi😔?Nemate niekto skusenost?Dakujem
ahojte lumeu mam takmer 2 roky a pri poslednych osetreniach som mala pocit ze aj ked mi zasvieti kontrolne svetielko trva dlho kym naozaj blikne lumea a potom sa skoro nahrieva a neosetrim si ani predkolenie na jeden sup poriadne a xkrat sa k tomu musim vratit mate podobny problem?

@8611 ahoj,lumeu uz mam par rokov.mam tuto.netusim,ci je uz aj novsi model.Ci funguje? Minimalne 2 roky som ju nepouzila,lebo som to nepotrebovala.Na celych nohach som mala len sem tam chlpok.Pre mna boli dolezite stehna,hlavne vnutorna strana a tam naozaj som bola bez jedneho chlpka.Teraz uz vidim,ze uz zacinaju rast.chystam sa na dalsi cyklus osetreni,nech mam zas na 2 roky pokoj.Na tvari mi tak dobre nezabrala ako na nohy.Stale mam na brade chlpky.Dolezite je,aby si mala tmavr chlpky,na svetle nefunguje.