icon

Domáci miláčik

evamalinova
4. júl 2022

Ahojte baby
Moje dve dcery by si strašne priali psíka. Bývame v mezonete. Takze si nemyslím že by mal problém s malým priestorom. Z mužom zvažujeme labradora alebo malého pudlika. Čo si o tom myslite? Je to dobrý nápad? Napištemi vaše názory. Ďakujem🙂

Strana
z2
sheila72
7. júl 2022

@monillia lenže je rozdiel chodiť ako blázon sám okolo paneláku o rozdiel ísť so psom ktorý vám robí radosť ale chápem pointu 😄

sheila72
7. júl 2022

Ahoj ja by som bola radšej za pudlika sú to inteligentné psy a nepĺznu. Labrador neni dobrý nápad, síce ja osobne ho nemám ale kamarátky majú na záhrade, sú to psy aktívni, neskoro dospievajú čiže prvé 3 roky im rozrývali záhradu, vyťahovali kvetiny zo záhonov, stromky atď. Potrebujú sa hrať a veľmi pĺznu. Tak isto je rozdiel mať psa v dome kde len otvoríš dvere a pes vybehne na dvor a rozdiel mať v byte na horných poschodiach čo treba chodiť so psíkom hore - dolu. Prípadne je veľa iných plemien vhodných do bytu ak nechceš úplne že kabelkáča. Hlavne si zadovážte psa s preukazom pôvodu, nech vám to šteniatka nevyrastie niečo divné.

karinss
7. júl 2022

@evamalinova ja si myslim ze labradol potrebuje určite 2x 2h denne prechádzky aby sa unavil a nedemoloval byt. Poznám par ľudí ktori ho majú aj čas mu venuju a aj tak všetko ničí. Asi skôr ten pudel. Samozrejme je jedno ktorého si vyberiete ale venujte mu čas na výchovu a socializaciu a hlavne ho učte od šteniatka aby bol sám doma. Veľa šťastia prajem 🙃

Strana
z2