Dopravná nehoda Jakliovej
Vedel by mi to niekto vysvetlit? Ze preco sa hovori o vrazde? Vsak ak aj utekala pred niekym alebo mala nervy, nikto ju nezabil. Nechapem tomu. Viem je toho plny internet, ale sledovala som ju na instagrame velmi dlho a nechapem tejto veci. Ak vas to obtazuje, prosim preskocte tuto temu. Dakujem
@anonym_autor ved sa pise ze nasli v jej tele drogy a ten jej priatel, tiez bol zdrogovany.
Nemyslím si nič. Každá smrť je jedna veľká tragédia či ostanú po človeku deti alebo nie. U nás vo vchode pred pár dňami žena skočila z okna. Ostal po nej len jej otec ktorý už je starý pán. Ona bola už tiež vo veku ale bola duševne chorá. Tiež je to tragédia co ten pan prežíva akurát sa to mediálne Nerozmazava. Nepáči sa mi ako sa dookola rozoberá keď niekto zomrie a aká škoda a aké dôvody atď. Zomrelo xy ľudí a VŽDY je to veľká tragédia, minimálne pre ich rodiny. 🖤 Úprimnú sústrasť pozostalým
neustále o tej žene píšu a pritom pre mňa úplne neznáma. Nebola ani ničím výnimočná.
Isto je to pre rodinu tragédia, ale dookola o tom písať ako keby bola min. minister.
Píšu, že bolo začaté trestné stíhanie pre čin usmrtenia. Čiže zavinené inou osobou.. nemusel ju priamo zabiť, stačí, že to daná osoba zavinila. Myslím si, že v tom má prsty jej snúbenec. Všetko je zatiaľ proti nemu.
Život jej to nevráti, ale chápem celú jej rodinu a verejnosť, aby vyšla pravda na povrch, aby vedeli odpovede na otázky, ktoré si kladú. Ak to zapríčinil on, nech za to aj prevezme zodpovednosť..
v prvom rade bola matkou dieťaťa, ktorej ju už nikto nenahradí.
Je mi to jedno.
Chvalabohu, že v tom drogovom ošiali, keď majú takíto feťáci pocit, že sú nesmrteľní, nezabila niekoho nevinného ... to by bola tragédia ... neviem, či ju priateľ týral/netýral, no bola dospelá, predpokladám, že svojprávna ... tragédia je to, že 3-ročné dieťa zostalo bez mamy ...
Chvalabohu, že v tom drogovom ošiali, keď majú takíto feťáci pocit, že sú nesmrteľní, nezabila niekoho nevinného ... to by bola tragédia ... neviem, či ju priateľ týral/netýral, no bola dospelá, predpokladám, že svojprávna ... tragédia je to, že 3-ročné dieťa zostalo bez mamy ...
@dzulli1980 presne
Myslim si,ze uz by stacilo. Nedokazem si predstavit,co musi rodina prezivat. Maju co robit,aby ustali takuto tragicku smrt a nie to este mat vedomie,ze niekolko tisic ludi rozobera svoje domnienky a polopravdy na internete. Na druhej strane,ak je aspon polovica pravdy,co sa pise. Dufam,ze jej smrt pomoze otvorit oci tyranym a vydrziavanym zenam. Vzdy je moznost uniku. Laska niekedy nestaci.
Prvykrat citam nieco o drogach, tyraní (ale dnes som nemala cas na clanky)... takze tazko sa k tomu vyjadrit.
Ako zene - matke mi je velmi luto, ze zomrela mlada, krasna zena, ktora mala male dievcatko doma, posobila velmi milo. Ale v tom istom momente - je absolutne nezodpovedne rano o 4 v tme, ked je vonku cca -10, -12 letiet 180 a viac. Nikto nie je nesmrtelny len preto, ze sadne do megadraheho auta - fyziku neokasles. Auto je zbran - mozes zabit seba, ale aj uplne nevinnych ludi. Toto si musi uvedomit kazdy, kto sada za volant... Snad to rodina a najblizsi nejako zvladnu, bola to uplne zbytocna smrt
@anonym_autor klebeti sa ze ju nahanal.
Myslim si,ze uz by stacilo. Nedokazem si predstavit,co musi rodina prezivat. Maju co robit,aby ustali takuto tragicku smrt a nie to este mat vedomie,ze niekolko tisic ludi rozobera svoje domnienky a polopravdy na internete. Na druhej strane,ak je aspon polovica pravdy,co sa pise. Dufam,ze jej smrt pomoze otvorit oci tyranym a vydrziavanym zenam. Vzdy je moznost uniku. Laska niekedy nestaci.
@marca12 mala vyše 300 tisíc followerov. Zdieľala aj fotky s blízkou rodinou, pretŕčala sa, milovala lichôtky, chvály na jej osobu. Like, like, like. Ale, ak už sa uvažuje a popisujú príčiny nešťastia, to už nikomu nevonia. Pretŕčať sa a všetko vešať na IG za honbou a chtíčom chvály to áno, ale realita, to už nie. Aj to je daň toho, že každý zavesí aj svoj prd na siete.
Prvykrat citam nieco o drogach, tyraní (ale dnes som nemala cas na clanky)... takze tazko sa k tomu vyjadrit.
Ako zene - matke mi je velmi luto, ze zomrela mlada, krasna zena, ktora mala male dievcatko doma, posobila velmi milo. Ale v tom istom momente - je absolutne nezodpovedne rano o 4 v tme, ked je vonku cca -10, -12 letiet 180 a viac. Nikto nie je nesmrtelny len preto, ze sadne do megadraheho auta - fyziku neokasles. Auto je zbran - mozes zabit seba, ale aj uplne nevinnych ludi. Toto si musi uvedomit kazdy, kto sada za volant... Snad to rodina a najblizsi nejako zvladnu, bola to uplne zbytocna smrt
@blondiee83 nezodpovedné bolo hlavne všetko a spôsob života pred jej odchodom na druhý svet. Samozrejme, že malej dcérky mi je ľúto.
@blondiee83 lenze o tej 3 rano nesadnes do auta len v spodnom pradle a kabate, aby si sa isla prevetrat. Normalne o tom case ludia spia, takze nieco ju z domu velmi akutne vyhnalo, ked nemala cas ani len teplaky hodit na seba v tej zime. A doma bola len s priatelom 🤷♀️
Denne umrie xy ľudí. Len z týchto pseudocelebrit robia nesmrtelnych bohov. Obyčajná žena, ktorá pre Slovensko nič nespravila. Ja som ju videla len v zámene manželiek a ani nevedela poriadne po slovensky. Prihlásila sa do zameny manželiek a nasáčkovala si tam matku. Tá vymenena žena sa ani tej ich dcery dotknut nemohla. Zviditelnila sa vzťahom s maďarom, čo sa bije v klietke. V čom je taká dôležitá, že vyskakuje uz aj z chladničky? U nás zomreli tento týždeň 2 ludia, v čom sú iní, ako ona? Jeden bol učitel a teda dokázal za svoj život viac, ako ona.
Keď niekto jazdí bez pásu, rychlostou ako debil a ešte xy krat vysiela naživo na IG , tak tak aj dopadne.
Denne umrie xy ľudí. Len z týchto pseudocelebrit robia nesmrtelnych bohov. Obyčajná žena, ktorá pre Slovensko nič nespravila. Ja som ju videla len v zámene manželiek a ani nevedela poriadne po slovensky. Prihlásila sa do zameny manželiek a nasáčkovala si tam matku. Tá vymenena žena sa ani tej ich dcery dotknut nemohla. Zviditelnila sa vzťahom s maďarom, čo sa bije v klietke. V čom je taká dôležitá, že vyskakuje uz aj z chladničky? U nás zomreli tento týždeň 2 ludia, v čom sú iní, ako ona? Jeden bol učitel a teda dokázal za svoj život viac, ako ona.
Keď niekto jazdí bez pásu, rychlostou ako debil a ešte xy krat vysiela naživo na IG , tak tak aj dopadne.
@anonym_9e8023 na týchto prípadoch krásne vidno, ako ľudia s spoločnosť osprosteli. Obdivujú a oplakávajú idol typu Plačková, Ceterová a spol. Žasnem.
@blondiee83 lenze o tej 3 rano nesadnes do auta len v spodnom pradle a kabate, aby si sa isla prevetrat. Normalne o tom case ludia spia, takze nieco ju z domu velmi akutne vyhnalo, ked nemala cas ani len teplaky hodit na seba v tej zime. A doma bola len s priatelom 🤷♀️
@anonym_66c97b čas a vyšetrovanie ukáže. Toto nešťastie by sa dalo pochopiť, ak by len unikala pred agresorom. V strachu, beznádeji a zúfalstve. Nie však, ak bola pod vplyvom, ak je pravda akým štýlom života žili.
@anonym_autor treba pozerať maďarské správy, tam hovoria presne to co sa stalo. U nás sú len samé vymyslance.
@dzulli1980 akí fetaci? Ona nebola žiadna fetacka. Jej snúbenec bol, a týral ju, bol agresívny. A jej dcéra má 4 roky, nie 3.
Boze ľudia, píšete bludy, aj keď o tom neviete. Len,, jedna pani povedala,,. 🤦🏻♀️
@anonym_66c97b keď bola zdrogovana tak zrejme nerozmýšľala že sa bez tepláčikov prechladí.
Jasne.... teraz sa tu budú vymýšľať rozprávky len aby ostala svätá. Normálne sa zdrogovali, možno pohádali a bolo. Neverím že pred tým nikdy nevidela drogu
Ja neviem či by sa vám páčilo, keby vám v rodine niekto zomrel a takto by cudzí ľudia rozoberali vášho rodinného príslušníka. Stopa na nete je nezmazatelná. To dievčatko za pár rokov vyrastie. Sa spamätajte, takéto vaše osobné nudné dohady sú až trápne
a hnusné. Choďte sa radšej venovať inej téme. A to ju nepoznám, ale normálne mi je z vás na vracanie ako dokážete ohovárať niekoho o kom neviete nič, iba to čo napísal bulvár. Nech bola akákoľvek, tu ostala po nej smrtiaca rodina, ženy !
*smútiaca
@marca12 mala vyše 300 tisíc followerov. Zdieľala aj fotky s blízkou rodinou, pretŕčala sa, milovala lichôtky, chvály na jej osobu. Like, like, like. Ale, ak už sa uvažuje a popisujú príčiny nešťastia, to už nikomu nevonia. Pretŕčať sa a všetko vešať na IG za honbou a chtíčom chvály to áno, ale realita, to už nie. Aj to je daň toho, že každý zavesí aj svoj prd na siete.
@anonym_23ada0 Pisem o jej rodine. Mne je jedno,ze sa pretrcala. Z ludskeho hladiska sa na to pozeram,ake je to pre rodinu vsetko toto citat.
Kým sa nestala tá nehoda, netušila som , kto to je. Umelé figúrky na IG nesledujem. Je mi ľúto dieťaťa.
Kým sa nestala tá nehoda, netušila som , kto to je. Umelé figúrky na IG nesledujem. Je mi ľúto dieťaťa.
@martinka13 ani ja som nvedela, v zivote som o nej ani necitala ....
@dzulli1980 akí fetaci? Ona nebola žiadna fetacka. Jej snúbenec bol, a týral ju, bol agresívny. A jej dcéra má 4 roky, nie 3.
Boze ľudia, píšete bludy, aj keď o tom neviete. Len,, jedna pani povedala,,. 🤦🏻♀️
@bielasovicka zbytocne na sebe makala, ked mala takeho tupca na krku. nechapem niektore zeny, cim premyslaju. peniaze ci sex? ozaj nechapem. neverim ze nepoznala vodu do ktorej vkracala. je mi luto dcerky. :( to je jasne.
@bielasovicka zbytocne na sebe makala, ked mala takeho tupca na krku. nechapem niektore zeny, cim premyslaju. peniaze ci sex? ozaj nechapem. neverim ze nepoznala vodu do ktorej vkracala. je mi luto dcerky. :( to je jasne.
@anonym_35c794 áno to je pravda. Neviem prečo bola s týmto magorom, lebo ona bola veľmi dobrý človek, milé žieňa... Myslím, že len nemala šťastie na chlapov.
@anonym_autor o jednu fetku menej, este ze nezabila nikoho iného. Uplne nepodstatná osoba, ktorá nebude nikomu chýbať. A ten jej nabijak ma o týždeň druhu. A Gaborko si aspoň privyrobi rozhovormi pre média. Jedine je mi ľúto tej malej.
@anonym_autor o jednu fetku menej, este ze nezabila nikoho iného. Uplne nepodstatná osoba, ktorá nebude nikomu chýbať. A ten jej nabijak ma o týždeň druhu. A Gaborko si aspoň privyrobi rozhovormi pre média. Jedine je mi ľúto tej malej.
@anonym_5cb123 ty si ju poznala, keď dokážeš tvrdiť, že nikomu nebude chýbať? Mala by si sa uvedomiť, keď niečo ideš písať.
@anonym_5cb123 ty si ju poznala, keď dokážeš tvrdiť, že nikomu nebude chýbať? Mala by si sa uvedomiť, keď niečo ideš písať.
@anonym_c0e322 a komu bude chýbať? Co také urobila? Jaj, ze sa vlacila s takými ako sa vlacila? Nie, takáto osoba nebude chýbať nikomu, rovnako ako napr.taka plackova. Možno teda takým, ako ty, ktorý nemajú svoj život a sú závislé od sledovania životov iných na ss. Podotýkam, že vymyslených, len aby mali like a followerov a z toho potom prachy. Rovnako ako to priznala naša misska gregusova, ktorá tiež teraz vyplakava na ss, ako to všetko co tam bolo je vymyslene.

@anonym_autor spisovne je nerozumiem tomu, nie nechapem tomu:
https://jazykovaporadna.sme.sk/q/5813/